.

R A N D O M  –  En smule blandet fra weekenden der snart er gået… Tiden er (som altid) fløjet afsted, men med en masse hyggelige og praktiske projekter. Jeg har også været på café med et par søde blogpiger og fået en meget ringe chokoladesymfoni der smagte af køleskab (Christian IX, Esbjerg – don’t go), men dog en OK kaffe. Det var en super hyggelig aften, trods alt. ;)

Vi går en kort uge i møde herhjemme… Vi har nemlig alle tre ferie fra torsdag til søndag, og nøøøj hvor vi glæder os! Vi trænger (som i TRÆNGER) virkelig til nogle dage som familie, hvor vi alle kan hygge sammen uden renovering, arbejde osv. Den seneste tid har været hård, så nu skal vi lige have et pusterum. Vi skal ikke væk hjemmefra som sådan, men bare køre et par ture og gøre hvad vi lige har lyst til.

#1
Jeg kan egentlig ikke fordrage troldegrene – tror jeg har traumer fra barndommen, hvor alle nærmest havde en troldegren hængende i loftet. ;) Men sådan her synes jeg de er fine.

#2
Lille Nuller og jeg var i skoven for at samle “brandkogler” i dag.

#3
Fleur kom i fredags hjem med både juleophæng og julegaver. Lidt tidligt, men hendes dagplejemor skal sygemeldes fra i morgen, og kommer højst sandsynligt ikke tilbage før efter jul, så de har haft travlt. :) Jeg er vildt nysgerrig, men åbner selvfølgelig ikke pakkerne før tid. ;)

#4
Fleurs dagplejemor er ret god til at lave noget med børnenes hænder og fødder, så til halloween har de lavet små spøgelser med deres hånd- og fodaftryk. Til påske lavede hun også nogle fine sager – dem kan du se her.

#5-6
Vores strikkedame har lavet to cardigans til Fleur. Den grå er strikket i Drops Babyalpaca/silke, og opskriften er fra Hjelholt. Den karrygule cardigan er strikket i Drops Alpaca, og opskriften er fra Hendes Verden. Det var dygtige Stinne, der introducerede mig for den fine opskrift fra Hendes Verden. Tak, Stinne! :)

9 thoughts on “.

 1. Som altid skønne billeder :)
  Hvor lyder det bare til at være en super dp-mor, spændende hvad der er i pakkerne.

  Fine cardier din strikkedame har fået produceret, hvor blev den fin i gul <3 . ...skal altså lige ind og lure den anden opskrift også..... må være strikkeskadet ;)
  Håber i nyder jeres kommende fridage, det er jer velundt <3

  1. Tak søde Stinne!

   Jeg er helt vild med den gule – den er simpelthen så kær til Fleur. Hun har i øvrigt selv valgt farven – mors pige. ;)
   Sender dig lige en mail vedr. den anden opskrift…

  1. Både og… Den var malet da vi købte den, men knap så pænt malet, så vi sleb lidt her og der og malede på ny med god træmaling. ;)

   Er simpelthen så glad for det møbel. En skønne dag skal det ternede gardin væk, så alt det fine keramik og porcelæn der står bagved kan få lys. Men det bliver vist først når vi kommer mere på plads, og jeg får det malet indvendigt også. ;)

 2. Hvor ser det dejlig ud, fint skovbillede. Og det er skønt med dagplejemødre, som gerne vil lave kreative ting med ungerne – spændende at se hvad hun har fundet på.
  Fedt med en kort uge, nyd det :-)
  /tina

 3. Åh hvor lyder det tiltrængt med nogle hjemmedage, håber de gør jer godt så I rigtig får slappet af og nydt hinanden :)
  Hvor er det nogle fine strikkerier jeres strikkedame har begået, men jeg kan altså ikke finde den gule via linket – kan du hjælpe?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *