.

babydreng_uge20

T Y V E  P L U S  N U L  –  Der er store forandringer på vej i det lille hjem i Esbjerg. Til august bliver familien et medlem rigere, og vi er alle meget, meget spændte.

Tænk, at vi skal være en familie på fire inden længe!

Denne gang er det ikke blot Pierre og jeg, der glæder os til at byde et lille menneske – vores lille baby – velkommen til verden.
Denne gang er det også en meget stolt storesøster der venter spændt. Fleur forstår overraskende meget, og interesserer sig ret meget for den lille baby i mors mave.
Det får altså mit moderhjerte til at smelte…

Der skal inden længe sorteres i alt babytøj og tilbehør herhjemme – vi venter nemlig en lille dreng denne gang. Og SÅ skal der shoppes! ;)

Livet er nu skønt!

43 thoughts on “.

 1. Kære Tine, Pierre og Fleur,
  Stort tillykke med at jeres familie snart øges! :-) Fandt din blog via lille moster.
  Virkelig en fed og inspirerede blog du har dig!
  Tak for sidst, det var dejligt at se jer til Ivalu’s barnedåb. (Hun eeeelsker sin giraf)
  Håber at du har en dejlig graviditet.

  Kh Camilla – Lille Onkel A hilser og tillykkeønsker mange mange gange :-)

  1. Kære Camilla,

   Hvor dejligt med en hilsen fra dig – godt at du blev guidet herind. :)

   Selv tak for en rigtig hyggelig dåb. Dejligt at høre Ivalu elsker sin giraf. Fleur havde det på samme måde med hendes, så synes det var en oplagt gave. ;)

   Tusind tak for dine søde ord om bloggen og hils igen. ♡

 2. ih TINE, sikke en dejlig forårsnyhed!! – Ja livet er skønt, hvor bliver det fint med en lillebror <3 Sidder her og smiler stort – Du ser bare fantastisk ud!

 3. Ej Tine, hvordan kan jeg have misset den her på min bloglovin liste?! Kæmpe stort tillykke, hvor er det bare spændende for jer alle tre! Uh, jeg spekulerer allerede i drengenavne som fungerer sammen med Fleur… ;)

  1. Min bloglovin har desværre været nede uden jeg vidste det… :( Den er heldigvis oppe at køre igen.

   Og tusind tak – det bliver vildt spændende! Kom endelig med forslag til drengenavne – de bliver modtaget med kyshånd. Listen over mulige navne er pt. tom – godt vi har nogle måneder endnu… ;)

  1. Tusind tak, Camilla – hvor er du sød! ♡
   Kommer vist til at kigge tilbage i dine indlæg fra baby C var lille ifh. til gode drengetøjs mærker. Det er jo en helt ny verden. ;)

 4. Stort tillykke Tine:-) Jeg havde dog gættet det for længst med det indtag af diverse søde sager med mere, du har vist på Instagram på det sidste! Det er kun gravide, der indtager i sådanne mængder;-) Fedt, at I skal have en lillebror!

  1. Haha, Stine – hvor er du sød. :) Der har nok været lige lovlig mange pandekager på IG den seneste tid, men #jegmågodtjegergravid må vist kunne bruges her. ;)

   Og tak! ♡

 5. Hvor fantastisk!
  Stort tillykke og ihh hvor spændende :) Sjovt nok skulede jeg lidt til din mave, da vi var til Pdl-event. Men synes det var lidt for frækt at spørge ind til den.. hehe

  Kram Lou

  1. Tusind tak, Lou! ♡

   Jeg troede faktisk du havde hørt det til PDL. Som Maiken skriver, så tog hun sig den frihed at spørge direkte. ;) Det var der nogle der hørte, og så løb det lidt rundt. :)

 6. Stort tillykke til dig! Vidunderligt med en lille dreng- sådan en kommer jo også ud til mig om nogle uger… Det er så fantastisk. Nyd din graviditet!!!

 7. Det er altså også ret fantastisk med sådan en lille ny på vej og det bliver spændende for jer at opleve Fleur som storesøster. Det klær’ dig at være gravid :)

  1. Tusind tak, Maiken – hvor er du sød! ♡

   Jeg glæder mig vildt meget til at se Fleur i storesøster-rollen. Er ret sikker på hun kommer det til at klare det rigtig flot.

 8. Stort tillykke Tine, med den kommende familieforøgelse, hvor dejligt for jer alle.
  Det er da ALT for længe siden jeg har været forbi her på din blog. Dit nye design ser VILDT godt ud.
  Kh Lena

 9. Kære smukke Tine!!
  Sikke dog en helt fantastisk “nyhed”… -Ih hvor det glæder mig <3
  Håber du har det godt og nyder den voksende mave :)
  Hvornår har du mon termin?
  Her venter vi også i spænding på at møde vores lillesøster i starten af juni <3

  Håber vores veje mødes igen en skønne dag – indtil da, vil jeg fortsætte med at nyde de skønne billeder her på bloggen..

  1000 kærlige tanker fra Ninett

 10. Sikke en fantastisk nyhed!! Kæmpestort tillykke :) Hvor spændende med en lille dreng – navne… Ihh altså Tine, hvor er jeg glad på dine vegne :)

  Jeg har desværre misset en masse fine indlæg (pga word press) som jeg glæder mig til at læse…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *