. - det bedste jeg ved ...
børnetøj jeg anbefaler på tur shopping

.

melton_sandaler_1 melton_sandaler melton_sneakers

En veninde og jeg var til lagersalg hos Melton i Vejen i dag, og vi gjorde de vildeste kup. Det er første gang Melton holder lagersalg, men sikke nogle priser at starte ud med: 1 par sko/sandaler for 75,- – 2 par for 100,-!

Melton er nok mest kendt for hjemmesko, strømper og strømpebukser, men har som noget nyt lavet en meget fin kollektion med sandaler og sneakers. Kvaliteten virker rigtig lækker og jeg glæder mig til at Fleur tager både sandaler og sneakers i brug.

De nye sneakers er købt til brug i børnehaven (som Fleur jo starter i på tirsdag! Mere om det i et andet indlæg) og Fleur er lykkelig… Det var lige før jeg ikke fik dem af hende ved puttetid. ;)

Udover sandaler og sneakers købte jeg strømpebukser og gummistøvler. Prisen for strømpebukser var 1 par 30,- – 4 par 100,-. Gummistøvler var til samme pris som sko og sandaler.

Der var også en del regntøj, fleece, termotøj og strømper, men det er noget mere farverigt end Fleur normalt går i, så jeg sprang let og elegant henover det. Og så mangler hun det heller ikke…

Det var nu heller ikke fordi hun manglede sandaler. Jeg købte jo nogle til byKier lagersalg i februar, men nu har hun lidt at skifte med. Ups! ;)

Til de som bor i nærheden, holder Melton også lagersalg i morgen. Der er åbent fra 12-17 og adressen er Aadalen 9, 6600 Vejen. Husk kontanter!

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply
  etdelerum
  marts 28, 2014 at 6:51 am

  Super fine sko. Sandalerne ville min datter elske og jeg er selv helt vild med de skrig-gule sneakers.
  Jeg kommer oprindeligt fra området, så ærger mig til over, at jeg ikke lige skal “hjem” på visit denne weekend :-) Ved du hvor de har annonceret lagersalget, for så vil jeg da komme en anden gang!
  /tina

  • Reply
   Tine
   maj 4, 2014 at 8:35 pm

   Vi er super glade for både sandaler og sko – det er virkelig god kvalitet.

   De har annonceret det på Facebook. Ved ikke om det har stået andre steder også… Men det kan i hvert fald anbefales at køre efter. ;)

 • Reply
  Karen Elisabeth
  marts 28, 2014 at 7:29 am

  Noooo….

  Det ligger jo rent faktisk i nærheden af mig, hvorfor vidste jeg intet om det lagersalg *snøft*

  Har en datter der ville elske de gule sneaks og en mor (mig selvfølgelig) der elsker samtlige par sandaler ;0)

  • Reply
   Tine
   maj 4, 2014 at 8:36 pm

   Jeg ved ikke lige hvor godt de har annonceret det – jeg fik det også først at vide kort tid forinden vi kørte.

   Hvis muligt, skal jeg nok give lyd næste gang. ;)

 • Reply
  Anita
  marts 31, 2014 at 11:33 am

  Årh hvor er de dog fine… Ville da ønske at jeg havde kendt til det så jeg kunne have leftet for min personlige shopper – et par sandaler og sneakers ville ha’ været perfekte til Karla (og prisen perfekt for hendes mor!)

  Jeg skal også ha hente vinterstøvlerne… lad os lige sms’es ved :)

  • Reply
   Tine
   maj 4, 2014 at 8:37 pm

   Ja, man må sige at priserne var perfekte. I hvert fald på sko og sandaler. :) Skal nok lige give lyd næste gang jeg er til noget spændende… ;)

Skriv et svar