. - det bedste jeg ved ...
dessert fødselsdag kager

.

stoutkage_creamcheesefrosting-gulerodscupcakes stoutkage_creamcheesefrosting-gulerodscupcakes2 stoutkage_creamcheesefrosting-gulerodscupcakes1

I dag fylder min søde mand 30, og Fleur og jeg stod meget tidligt op for at fejre ham med flag, sang og gaver.

Fleur har længe sagt, at Pierre skulle have Spiderman trusser og strømper i gave. Pierre har dog ikke været lige så begejstret for ideen som hende. Hvorfor? Det forstår man jo ikke… ;)

Jeg ville selvfølgelig gerne gøre dem begge glade, så løsningen blev at jeg købte Tommy Hilfiger boxershorts i æske og satte et stort Spiderman klistermærke på æsken. Derudover fandt jeg strømper i H&M med lidt Spiderman farver på, og så var alle glade. :) Fleur har fortalt alle i børnehaven i dag, at hendes far har fødselsdag, og at han har fået Spiderman trusser og strømper i gave.

Udover alt det Spiderman, fik han også en t-shirt og et par (mega lækre!) solbriller. Det er første gang jeg køber på Edel Optics, og jeg er meget tilfreds med siden. De har rigtig gode priser (i hvert fald på det jeg har kigget på) og super hurtig levering, så de kan bestemt anbefales.

Kagerne lavede jeg til Pierres kolleger, og de blev heldigvis vel modtaget. Den store kage er en stoutkage efter Anne’s opskrift – dog er creamcheese frostingen fra Julia’s bog – Julias Cupcakes. Både kage og frosting kan bestemt anbefales. Det smager VILDT godt!

Cupcakes’ene er også fra Julias bog. Det er gulerodscupcakes med samme lækre creamcheese frosting og små søde hjerter. Liiidt tøset måske, men det var altså lige hvad jeg havde i gemmerne. ;)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  A+K/VenterPaaVin
  juni 19, 2014 at 5:19 pm

  Tillykke med ham – godt gaven faldt i god jord hos både modtager og giver ;) Og sikke fine kærlighedscupcakes du har tryllet frem.

  – Anne

  • Reply
   Tine
   juni 22, 2014 at 7:05 pm

   Mange tak, Anne! Pierre blev vist en smule flov, da vi hentede Fleur i børnehaven, og alle pædagoger sagde “tillykke med fødselsdagen – hører du har fået fine Spiderman trusser”, haha. :) Men dejligt at gøre begge glade…

   Det var slet ikke meningen at kagerne skulle være så tøsede, men synes nu de blev fine alligevel.

 • Reply
  Marina / cand.mor
  juni 20, 2014 at 12:10 pm

  Tillykke med Pierre, og sikke gode gaver Fleur fandt på :)

  Er for øvrigt ret misundelig på de fine rosetter, du har lavet på den store kage. Hvordan mon?

  • Reply
   Tine
   juni 22, 2014 at 7:08 pm

   Mange tak, Marina. Stod det til Fleur, skulle alle hans gaver have været med Spiderman. ;)

   De er ret nemme at lave… I stedet for en almindelig swirl hvor du starter yderst, starter du bare inderst og kører rundt. Så danner den selv de fine roser. Det var dog lidt sværere end jeg havde regnet med, at få det til at passe på sådan en stor kage. Men øvelse gør mester, og nu ved jeg lidt mere til næste gang. ;)

Skriv et svar