. - det bedste jeg ved ...
børnetøj Fleur

.

uge36 popupshop-gymnastikdragt popupshop-gymnastikdragt-bolchestribet

Efter en god lang sommerferie startede gymnastiksæsonen endelig igen i dag. Det er en dag Fleur har ventet længe på, og hun var mere end klar til opstarten.

Sidste år havde Fleur sin debut som gymnast, og det var en kæmpe succes. Vi var tilmeldt et forælder/barn hold, og efter hun havde set det an nogle gange, blev hun super modig og synes som oftest timen var for kort.

I år er hun tilmeldt et puslingehold, hvor forældrene pænt må vente i omklædningsrummet. Tænk, at hun er blevet så stor nu… ♡

Pierre var af sted med hende i dag, og det var gået super fint. I hvert fald lige indtil de skulle hjem… Vi har nemlig ikke snacks med til Fleur, som så mange andre forældre, så Fleur var meget ked af, at de andre spiste sukkerkiks Mariekiks, og Pierre ikke havde nogle til hende. Det er selvfølgelig klart hun bliver ked af det, men jeg synes simpelthen ikke, at hun skal snacke kl. 17. (Sidste år var det en time senere) I stedet spiser vi med det samme efter gymnastik, og så må vi være “de onde forældre” i omklædningsrummet. Vi er i øvrigt ret få “onde forældre”, og så er det altså ekstra svært for børnene at forstå. Synd for børnene, men det er mere synd at de spiser sig “mætte” i Mariekiks, synes jeg.

UPDATE! Efter debat på Instagram om dette indlæg, er jeg lige nød til at pointere, at det bestemt ikke var hensigten at træde nogle over tæerne, og jeg ser slet heller ikke ned på de forældre, som giver deres børn Mariekiks (eller andre snacks for den sags skyld). Når jeg læser mit indlæg igennem igen, synes jeg ikke er det er negativt ladet, men når nogle læser det sådan, tager jeg det selvfølgelig til efterretning.
Der kom gode forslag til hvordan vi kunne undgå situationen fremover – bl.a. ved at give Fleur grøntstave med, og så skubbe aftensmaden en halv time. Jeg vil overveje alle forslag, og vurdere hvad vi gør fremover. For jeg har selvfølgelig heller ikke lyst til, at stå med en trist pige hver onsdag efter gymnastik.

Gymnastikdragten er i år fra Popupshop. Jeg er helt vild med bolchestriberne og længden på ærmerne, og synes (selvfølgelig ;) Fleur er ret kær i den.
Hun synes også selv, hun er noget så fin i den, så det første billede er måske lidt misvisende. Men hun er altså ved at skælde Pierre ud – derfor den sure mund. Synes bare det er så fint et billede, så kunne ikke lade være med at tage det med i indlægget. ;)

Klik her for at se min lille gymnast for et år siden. ♡

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply
  Alexandra
  september 3, 2014 at 9:22 pm

  Ha ha, jeg er en af de forældre der giver snacks før eller efter gymnastik, afhængig af tidspunktet. Tror ikke det er så meget hvad det er men at man også får en snack. Jeg har tit frugt eller grønt i stave med, nogle gange knækbrød og andre gange digestive!!! De dage er jeg en ekstra sød mor synes ungerne! ;)

  • Reply
   Tine
   september 4, 2014 at 7:11 pm

   Haha, kan godt forstå dine børn synes du er ekstra sød, når du deler Digestive ud. :)

   Men ja, det er ikke fordi Fleur absolut vil have en kiks. For hvis jeg havde kiks med, og de andre børn spiser banan, så ville hun sikkert have det. Det er lige den alder… ;)

   Jeg vil overveje om Fleur skal have grøntstave med fremover.

 • Reply
  Sandie
  september 4, 2014 at 4:33 am

  Nu kan man jo vælge at tage andet med end Marie Kiks, og i mindre mængder, så barnet ikke spiser sig mæt..! Vi har et stykke vej til gymnastik, og har altid en riskiks eller lidt frugt med til snack.

  • Reply
   Tine
   september 4, 2014 at 7:14 pm

   Ja, det er jo ikke fordi det lige behøver være Mariekiks. Men for os handler det egentlig mest om, at hun ikke skal snacke på det tidspunkt. Vi bor 100 meter fra gymnastik, så det er ikke fordi hjemturen er lang. Men jeg vil overveje at give hende grøntstave med fremover, bare for at hun ikke skal føle sig “udenfor”, og så skubbe aftensmaden lidt.

 • Reply
  helle Jescika
  september 4, 2014 at 5:51 am

  Jeg er meget enig med dig. Jeg har været gymnastik instruktør i mange år. Det der med at snacke før, under og efter gymnastik, er noget der er kommet til indenfor de sidste 8-10 år, hos os . Jeg blandede mig ikke i før og efter, men under blev for meget. Tænk sig der var forældre der syntes det var ok at børn rendte rundt med mad og lavede gymnastik. ….er det bare mig eller?

  • Reply
   Tine
   september 4, 2014 at 7:20 pm

   Hos os må børnene heller ikke have mad med på banen – der er det inden eller efter, og det synes jeg er super fint for alle parter.

 • Reply
  Anette
  september 4, 2014 at 6:39 am

  Hvor er hun bare fin jeres Fleur! Vores pige skal også gå på et Puslinge hold i år, det er ret stort :)
  Hmm…har læst det der er skrevet på IG, og må indrømme jeg ikke er enig i forhold til vores pige.
  Hun får et par nødder, rosiner eller en enkelt kiks efter gymnastik. Men det skal så også siges, alt hun ikke har problemer med at spise aftensmad når vi kommer hjem.
  Så kan godt se problematikken for jer, ved at hun ikke vil spise aftensmad, men det er jo ikke sikkert det forholder sig sådan ved de familier, som giver deres børn en lille snack.
  Håber ikke det bliver opfattet negativt, det var bare for at sige, at der er jo forskel på børn også.
  Håber i finder en løsning, måske ved at spise lidt senere, som en skrev på IG.
  Nå, nu blev det ret langt :) Men hav en god dag! Og tak for en god blog og fine billeder her og på IG!
  Anette

  • Reply
   Tine
   september 4, 2014 at 7:26 pm

   Jeg opfatter det bestemt ikke negativt, Anette. :) Jeg er glad for alle inputs, men har lige opdateret indægget for at pointere, at det bestemt ikke var min mening at træde nogle over tæerne.

   Jeg ser slet ikke ned på de forældre som giver deres børn snacks, men for Fleur skal der ikke meget til, før end hun ikke vil spise sin aftensmad, og derfor har vi taget den beslutning. Men som jeg tidligere har skrevet til andre i tråden, så vil jeg overveje hvad vi skal gøre fremover… Måske jeg pakker nogle grøntstave næste onsdag, og ser hvordan det bliver modtaget og hvor meget det påvirker aftensmaden.

   Tusind tak for søde ord om bloggen og mine billeder. Du kan tro det varmer!

 • Reply
  Marina
  september 4, 2014 at 7:35 am

  Hvor ser hun bare sød ud og hvor er det dejligt at hun er så vild med sit hold. Det giver masser af energi.

  Min erfaring som mor til tre er at de er supersultne når de er færdige med den slags. Selvom man er lige på vej hjem til aftensmad så kan det godt være lang tid for en lille pige. Mine fik typisk en gulerod og en lille firkant mørk chokolade (plus selvfølgeligt vand at drikke). Det giver lige lidt energi indenbords i det lille menneske og der er ingen problemer med at spise aftensmad bagefter. Omvendt har jeg oplevet at de var blevet tophysteriske eller ikke sultne længere før jeg begyndte med det lille måltid. Med tiden bliver børnenes system lidt mere som de voksnes og så kan de bedre vente. Ingen af mine behøver snaks længere, men fik det som sagt da de var små. Kiks derimod synes jeg som du er en dårlig ide lige der, det stabilisere ikke blodsukkeret. Men man skal også huske at børn er forskellige og hos nogle er det måske kiksen der får børnene til at glæde sig til gymnastiken og så kan det jo give god mening….

  • Reply
   Tine
   september 4, 2014 at 7:31 pm

   Tak for dit input, Marina. Grunden til beslutningen om nul snacks blev taget sidste år, er fordi Fleur ofte er ret småtspisende om aftenen, og der skal ikke meget til at hun får mæthedsfornemmelse. Derfor kan et stykke frugt hurtigt komme i vejen for et solidt måltid, og det ønskede vi ikke. Det påvirker jo også søvnen, at hun vågner og er sulten.

   Men som skrevet til de andre, vil jeg overveje at give hende lidt grøntstave med næste onsdag, og vurdere derfra. :)

Skriv et svar