Bedste minestronesuppe – få opskriften her - det bedste jeg ved ...
aftensmad mad opskrift

Bedste minestronesuppe – få opskriften her

bedste minestronesuppe

Min svigerinde laver den bedste minestronesuppe. Virkelig! Den smager simpelthen så godt, og har et rigtig lækkert mix af grøntsager, krydderurter og kød. Suppen er perfekt her i den kolde tid, og derfor skal I ikke snydes for en opskrift på den bedste minestronesuppe.

Minestronesuppe, (til 4-6 personer)
1 spsk olivenolie
2 kyllingelår
2 skiver bacon, skåret i strimler
1 løg, fint hakket
lidt friske basilikum blade, hakket
lidt frisk rosmarin, fint hakket
1 spsk hakket persille
2 kartofler, skåret i små terninger
1 stor gulerod, skåret i små terninger
1 stor squash, skåret i små terninger
1-2 bladselleri, skåret i små terninger
1 liter hønebouillon
200g frosne ærter
90g pasta (suppehorn eller hvad du har lyst til)
salt og friskkværnet peber
høvlet parmesanost til serveringen

1. Opvarm oliven i en gryde, tilsæt kyllingelårene, og steg dem i ca. 5 min. på hver side. Sæt dem til side.

2. Tilsæt bacon, løg og urter. Sauter dem under konstant omrøring i ca. 5 min. Tilsæt kartofler, gulerod, squash og bladselleri og sauter i 5-7 min. mere.

3. Læg kyllingelårene tilbage i gryden. Tilsæt bouillon, og bring den i kog. Læg låg på, kog ved svag varme i 35-40 min. Rør i suppen ind imellem.

4. Fjern kyllingelårene med en hulske, og læg dem på et spækbræt. Rør ærter og pasta i suppen og bring den atter i kog. Lad den simre under hyppig røring i 7-8 min. eller så lang tid der er angivet på pakningen, indtil pastaen er al dente.

5. Imens fjernes og kasseres kyllingeskindet. Så pilles kødet fra kyllingelåret og skæres i små stykker.

6. Hæld kødet tilbage i suppen, rør godt rundt og varm igennem. Smag evt. til med ekstra krydderier.

7. Server suppen med høvlet parmesan på toppen.

Bon appétit!

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar