Min svigerinde laver den bedste minestronesuppe. Virkelig! Den smager simpelthen så godt, og har et rigtig lækkert mix af grøntsager, krydderurter og kød. Suppen er perfekt her i den kolde tid, og derfor skal I ikke snydes for en opskrift på den bedste minestronesuppe.
Minestronesuppe, (til 4-6 personer)
1 spsk olivenolie
2 kyllingelår
2 skiver bacon, skåret i strimler
1 løg, fint hakket
lidt friske basilikum blade, hakket
lidt frisk rosmarin, fint hakket
1 spsk hakket persille
2 kartofler, skåret i små terninger
1 stor gulerod, skåret i små terninger
1 stor squash, skåret i små terninger
1-2 bladselleri, skåret i små terninger
1 liter hønebouillon
200g frosne ærter
90g pasta (suppehorn eller hvad du har lyst til)
salt og friskkværnet peber
høvlet parmesanost til serveringen
1. Opvarm olien i en gryde, tilsæt kyllingelårene, og steg dem i ca. 5 min. på hver side. Sæt dem til side.
2. Tilsæt bacon, løg og urter. Sauter dem under konstant omrøring i ca. 5 min. Tilsæt kartofler, gulerod, squash og bladselleri og sauter i 5-7 min. mere.
3. Læg kyllingelårene tilbage i gryden. Tilsæt bouillon, og bring den i kog. Læg låg på, kog ved svag varme i 35-40 min. Rør i suppen ind imellem.
4. Fjern kyllingelårene med en hulske, og læg dem på et spækbræt. Rør ærter og pasta i suppen og bring den atter i kog. Lad den simre under hyppig røring i 7-8 min. eller så lang tid der er angivet på pakningen, indtil pastaen er al dente.
5. Imens fjernes og kasseres kyllingeskindet. Så pilles kødet fra kyllingelåret og skæres i små stykker.
6. Hæld kødet tilbage i suppen, rør godt rundt og varm igennem. Smag evt. til med ekstra krydderier.
7. Server suppen med høvlet parmesan på toppen.
Bon appétit! ♡
Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.
Ingen kommentarer