Ergobaby give away - det bedste jeg ved ...
give away jeg anbefaler

Ergobaby give away

vind-ergobaby

Som lovet får I her en lille konkurrence…

Ergobaby og Aió Baby har været så søde, at sponsorere en 4D hybridvikle til én heldig læser. Se min anmeldelse af den lækre strækvikle lige her. Vi er virkelig glade for den herhjemme, og kan kun anbefale alle med en lille baby (eller en på vej) at anskaffe sig sådan en.

Reglerne for deltagelse er meget simple:

 1. Like Ergobaby Danmark på Facebook
 2. Skriv en kommentar herunder hvorfor du gerne vil vikle din baby

Nu du er inde på Facebook, ville jeg blive rigtig glad, hvis du vil like bloggens  Facebookside også. Dette er dog ikke et krav for deltagelse. ;)

Følg også gerne Aió Baby på Facebook, som er den danske distributør af Ergobaby for spændende nyheder og billeder af lækre produkter.

Jeg trækker en vinder onsdag d. 22/10.

OBS!! Konkurrencen er afsluttet! Den heldige blev nr. 45 – Daniella Lind som har fået besked via mail – stort tillykke!

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

93 Kommentarer

 • Reply
  Sofie Dau
  oktober 15, 2014 at 8:37 pm

  Jeg elsker at min søn kan få varme og tryghed i min favn og ville derfor nyde at vikle ham helt tæt på mig – og samtidigt give mig hele 2 hænder til nogle af dagens gøremål;-)

 • Reply
  Christina Larsen
  oktober 15, 2014 at 9:00 pm

  Bliver snart forældre igen til en lille dreng denne gang. Havde en anden vikle til vores datter men blev aldrig rigtig venner med den. håber derfor at med denne vikle at kunne varme min søn, gå med ham tæt på kroppen og have begge arme fri til andre gøremål imens han putter helt tæt hos mig. Derudover ser denbdejlig behagelig ud for mig at have på, og kan være en god aflastning for mig i løbet af dagen, man får taget nogle løft i løbet af dagen med et barn også nok især nu når man får en mere, som i den første tid søger tryghed på Mors arme.

 • Reply
  Thilde
  oktober 15, 2014 at 9:01 pm

  Jeg havde en billig vikle til min datter og det var det bedste babykøb overhovedet! Jeg fik friheden til at bruge mine hænder og samtidig oplevede jeg at hun faldt fuldstændigt til ro når hun lå der helt op ad mig. Desværre har jeg lånt den ud til en eller anden og jeg ved faktisk ikke hvor den er havnet.. Ønsker mig derfor for denne lækre vikle til barnet i maven.

 • Reply
  Pernille nielsen
  oktober 15, 2014 at 9:11 pm

  Vil elske og vinde en ergobaby strækvikle til min lille Vigga på 2 mdr, som har kolik og græder det meste af dagen. Hun har meget brug for nærhed hele tiden og tænker det her må være den perfekte måde og bære hende på, så hun får tryghed og jeg får hænderne lidt fri…

 • Reply
  Louise
  oktober 15, 2014 at 9:15 pm

  Jeg vikler allerede! Men har faktisk endnu ikke fundet den heeeelt perfekte vikle, med det rette stræk. Ville elske at prøve ergo’en.
  Det er simpelthen bare den bedste følelse at putte sin lille baby helt tæt ind på kroppen. Som en slags graviditet udenpå. Åh – hun må hellere stoppe med at blive større!

 • Reply
  Monica
  oktober 15, 2014 at 9:17 pm

  Jeg er simpelt hen så glad for min Ergobaby-bæresele til min nu 12 uger gamle søn. Men jeg vil gerne prøve viklen for at se, om det kunne være endnu en mulighed for at have baby tæt på mig, når han kræver det – og det gør han tit …

 • Reply
  Lisa schultz
  oktober 15, 2014 at 9:26 pm

  Jeg venter vores første barn. Har en ide om at en vikle kan give barnet den nærhed og tryghed det behøver når det er ny født ☺️

 • Reply
  Josephine
  oktober 15, 2014 at 9:28 pm

  Venter endnu en lille pige til april og er sikker på at viklen er guld værd – både til nærvær med baby men også til to ekstra hænder til min store pige <3

 • Reply
  Daniella elton
  oktober 15, 2014 at 9:37 pm

  Efter at have læst din anbefaling overvejer jeg grundigt om man alligevel burde skaffe sig en lækker vikle, den giver jo både tryghed og er pæn :) Har hele tiden tænkt at det var bøvlet med alt det stof, men det lyder til at det er til at lære. Min søn Lucas på 5 uger døjer meget med maven, især om aftenen. Han vil helst kun falde i søvn imens vi vugger ham, og ærligt.. Efter flere uger med den på, er vi ved at være godt trætte.. (Ikke kun i armene). Så det ville være luxus at vinde den til os, da jeg tror den vil lette vores hverdag og dagligdags gøremål. :)

 • Reply
  mette
  oktober 15, 2014 at 9:41 pm

  Vi skal have tvillinger. Og har en dreng i forvejen. Vi får brug for alle de hjælpemidler, der findes. Og den strækvikle jeg havde til den store var kun til låns.

 • Reply
  Birgitte
  oktober 15, 2014 at 9:46 pm

  Åhhhh, lige hvad jeg ønsker mig til vores kommende januarbaby. Har indtil videre kun afpøvet MT på storebror….denne gang skal det være denne

 • Reply
  Nina J.
  oktober 15, 2014 at 9:50 pm

  Jeg ville endnu at bære lillesøster i sådan en, da jeg er sikker på det ville give mig mere “frihed” og ikke mindst fri hænder til at lave noget med S, forberede mad osv selvom lillesøster vil “hænge” på mig!

  /Nina

 • Reply
  Birgitte
  oktober 15, 2014 at 9:52 pm

  Det er liiiige den jeg ønsker mig til min kommende januarbebs. Har indtil videre kun brugt MT til storebror men denne gang skal vi starte ud med sådan én her

 • Reply
  Trine Black
  oktober 16, 2014 at 12:14 am

  Hvor skal jeg mon begynde…??? Vores lille pige på snart 5 uger har desværre meget ondt i maven, hvilket resulterer i mange ( og lange) ulykkelige skrigture, søvnløse nætter, korte dagslure- medmindre hun ligger på min mave.. Puha det er slet ikke til at bære at se hun har så ondt.. Og jeg må også ærligt indrømme at jeg synes også det er mega hårdt at være mig loge pt .. Jeg synes snart vi har har afprøvet hele paletten af muligheder , men fald så tilfældigt over din insta Update den anden dag, hvor rigtig mange “lovpriste ” disse strækvikle- af mange årsager,. Jeg håber og krydser fingre for at vi vinder – men ligemeget hvad så skal vi have anskaffet os sådan en strækvikle i nærmeste fremtid

 • Reply
  Sara H
  oktober 16, 2014 at 3:53 am

  Jeg elskede min strækvikle til Villum, som jeg desværre har slidt i stykker.. Så når lillebror dukker op om tre måneder ville ønske jeg havde en vikle til ham også! Især fordi jeg ved, jeg får hænderne fulde med mine pseudotwins :-)

 • Reply
  Lise Brix
  oktober 16, 2014 at 4:53 am

  Jeg ville så gerne vinde en vikle til vores kommende lillebror. Jeg forestiller mig, at det må være nærmest uundværligt at kunne have hænderne fri til storesøster.

 • Reply
  Cindie Schmidt
  oktober 16, 2014 at 4:59 am

  Jeg vil så gerne vinde den, fordi jeg venter nr. 2 til marts. Jeg ville elske at kunne give min baby nærhed, kærlighed og tryghed mens jeg også kan give min søn på 2 år, nærhed, kærlighed og tryghed <3
  Så begge mine børn vil få gavn af den :-)

 • Reply
  Helle Søholm
  oktober 16, 2014 at 5:01 am

  Jeg er ca. halvvejs i min graviditet. Når baby kommer ud, vil gerne give den, den ultimative tryghed og nærhed. Det mener jeg, at jeg bl. a. kan gøre ved at benytte denne strækvikle. Da jeg så de på din blog, tænkte jeg, at den må jeg eje.

 • Reply
  Anna
  oktober 16, 2014 at 5:34 am

  Åh, den gad jeg godt vinde til lillesøster der er på vej. Jeg havde en til Carl som jeg købte brugt. Kunne være lækkert med en ny og i bedre kvalitet. :)

 • Reply
  Helle
  oktober 16, 2014 at 5:40 am

  Ville så gerne vinde den til lille viola så min datter kunne få en god oplevelse da jeg har købt en til dem som ikke er god og så får min anden datter en lille dreng til marts så den vil blive flittigt brugt

 • Reply
  Anne
  oktober 16, 2014 at 5:42 am

  Jeg blev lidt introduceret til strækvikle sidste gang, men det var bare ikke ordentlig kvali, og kunne helt vildt godt tænke mig at kunne vikle lillesøster bedre. Især også når vi jo får en ret “lille” storebror, der kommer til at kræve en masse.
  Krydser fingre!!

 • Reply
  Marie
  oktober 16, 2014 at 6:00 am

  Fantastisk konkurrence! Jeg venter vores første barn til april, så har ikke nogle erfaringer med vikle, men synes det giver rigtig god mening, at have sin lille helt tæt ind til kroppen. Krydser fingre! :-)

 • Reply
  Leila
  oktober 16, 2014 at 6:45 am

  Jeg fik aldrig prøvet en vikle til min første, på trods af gode intentioner synes jeg det lød fuldstændig utopisk at lære hvordan jeg skulle gøre midt i kaos, kolik og kærlighed. Efter at have læst din anmeldelse, er jeg dog helt sikker på at jeg for det første burde have prøvet det første gang og at jeg virkelig burde skaffe mig en til lillebror, som kommer til verden om en lille måneds tid! Tak for en fin blog

  • Reply
   Mette
   oktober 16, 2014 at 7:17 am

   Jeg venter vores tredje barn om 2 uger og ved at viklen ikke kan undværes. Har lige som dig haft en vikle der var alt for tyk og varm og en vikle der mistede strækket efter få gange i vask. Ville være skønt med noget kvalitet til den næste baby

 • Reply
  Sabine
  oktober 16, 2014 at 7:04 am

  Jeg tror at det vil blive dejligt for mit nyfødte baby at være så tæt på min hud og varme i vinterkulden, derfor ønsker jeg at vinde denne fine giveaway :)

 • Reply
  Camilla Bertram
  oktober 16, 2014 at 7:10 am

  Jeg er blevet meget inspireret af et par veninder til at prøve viklen til vores lille dreng som gerne skulle komme ud af sin lune hule en af de kommende dage. Jeg ønsker at give min søn nærhed og varme helt tæt på mig ligesom han kender det fra de sidste 9 måneder. Og så er det jo også bare rigtig snart at man har hænderne frie til dagens gøremål.

 • Reply
  Mette Kristensen
  oktober 16, 2014 at 8:28 am

  Uhh jeg vil rigtig gerne vinde. Dette vil jeg gerne fordi jeg venter mig vores anden datter, jeg har termin den 30.11.14. Med vores store datter (som nu er lidt over 2 år), havde jeg aldrig hænderne fri, hun var den type baby, som kun sov 1 time i løbet af dagen, jeg nåede derfor intet herhjemme.

  Denne gang vil jeg gerne have muligheden for at holde hænderne fri, ligesom jeg tænker det også kan være en fordel at have baby i viklen når jeg hygger med min store datter.

 • Reply
  Christina Thomsen
  oktober 16, 2014 at 8:28 am

  Med nr. 2 på vej og en meget aktiv 2 årig, vil sådan en vikle være guld værd for alle i familien. Så kan mor stadig lege med eller bare ordne lidt praktisk med begge hænder fri:)

 • Reply
  Anne-Dorte
  oktober 16, 2014 at 8:32 am

  Når der lander en skøn lille trold i vores hjem skal der helt bestemt vikles. Både fordi det er enormt vigtigt for mig at kunne give varme og tryghed til barnet, for at aflaste barnet og fordi jeg pga sygdom ikke vil kunne have vores barn på armene så længe af gangen.
  Samtidig synes jeg det er en oplagt mulighed for at min mand kan opleve den helt tætte nærhed med vores barn.
  Efter at have læst din anmeldelse er jeg desuden blevet mere sikker på at vi nok skal få styr på at bruge viklen fra ergobaby så alle får glæde af det :)
  /Anne-Dorte

 • Reply
  Annemette
  oktober 16, 2014 at 8:34 am

  Vi var super glade for strækvikle til den første, hvilket strækviklen også bærer præg af. Jeg vil elske, at vikle vores kommende januarbaby tæt i min favn og nyde hvert et øjeblik. Og hvad vil være bedre, end at gøre det med denne super lækre vikle!?

 • Reply
  Stine
  oktober 16, 2014 at 9:27 am

  Så kan sønnen være tæt på, samtidig med jeg lige får lavet nogle af de huslige pligter der skriger på hjælp – uden jeg skal vente på han falder i søvn. Samtidig får han også stimuleret nogle af sine motoriske sanser. Win win! Og så er der bare ikke noget bedre end at have sin baby tæt på ;D Hilsen en nybagt pyldremor

 • Reply
  Marie Louise Christiansen
  oktober 16, 2014 at 10:58 am

  Lækker lille konkurrence om en ergobaby vikle

 • Reply
  Marina
  oktober 16, 2014 at 11:09 am

  Det er jo ikke fordi, at vi mangler en vikle lige nu, men det kommer jo nok på et tidspunkt :)

  Vi har haft en sele fra Stokke, som vi har været rigtig glade for, men jeg kunne godt tænke mig at prøve at vikle en fremtidig lillebror/-søster, fordi man lige kommer det tættere på barnet i viklen til forskel fra selen, hvor der lige er noget længere ind til kroppen. Og så var selen ikke super hurtigt at få på, det lader det til, at viklen er.

 • Reply
  Laura
  oktober 16, 2014 at 11:43 am

  Jeg ville elske en vikle til vores kommende lillebror:-) Charlie ville hverken i vikle eller bæresele som baby (senere fandt vi ud af at det skyldtes tryk på ribben og nakke ved fødslen:-( og da kiropraktoren havde rettet op på det var han blevet for stor til at lære det – i hvert fald lykkedes det aldrig), så jeg glæder mig til den der fantastiske vikle-nærhed med lillebror som alle viklebrugere taler om. Jeg kunne også forestille mig, at det er vældig praktisk med en vikle og frie arme når man i forvejen har en tre årig krudtugle i huset;-). Kh’er og krydsede fingre, Laura

 • Reply
  Nanna
  oktober 16, 2014 at 12:35 pm

  Jeg venter vores andet barn til februar.
  Var lun på viklekonceptet da jeg fik min søn for tre år siden, men midt i alt det andet nye, turde jeg ikke give mig i kast med det. Denne gang er jeg dog fuldstændig overbevist om at jeg må have en strækvikle. Der findes simpelthen ikke noget skønnere end at have sin lille baby helt tæt på, og tænk sig så også kunne have hænderne fri til praktiske gøremål og storebror, argh men jeg er solgt! :-D

 • Reply
  Majken Fokdal
  oktober 16, 2014 at 12:38 pm

  Ville så gerne vinde en vikle. Jeg har termin om snart 3 uger og ville elske at vikle min nyfødte lille datter i en vikle så vi kan være tæt sammen hele tiden.

 • Reply
  Katrine Gunnersen
  oktober 16, 2014 at 1:14 pm

  For at have hende lige ved hjertet hele tiden – give tryghed og varme, men samtidig også lave noget andet end at ligge i min egen lille barselsboble

 • Reply
  Monica Figgé Jensen
  oktober 16, 2014 at 1:21 pm

  Jeg har kronisk piskesmæld efter, at jeg blev påkørt, så jeg får hurtigt problemer med at skulle bære på de små. Min lille dreng er nu 14 mdr. og vi er i gang med projekt baby 2.0, så til lillebrøster vil jeg gerne have en vikle, fordi jeg har hørt så meget godt om det fra andre. Og med en lille tumlig der har masser af energi, så vil det være rart at kunne have den lille tæt på mig, mens jeg samtidigt får tid til storebror eller andre gøremål. Ergobaby har jeg hørt godt om fra andre, så det er en stor drøm at få fat på en.

 • Reply
  Sara Olkjær
  oktober 16, 2014 at 2:28 pm

  Jeg ville elske at have sådan en skøn vikle til den lille baby i min mave, der kommer til verden i april :)

 • Reply
  Helen
  oktober 16, 2014 at 5:59 pm

  Fordi jeg vil bære miit barn direkte på kroppen!

 • Reply
  Malene
  oktober 16, 2014 at 7:30 pm

  Da jeg fødte vores søn på 4670 og 58cm tilbage i 2012, fik jeg anbefalet en ergobaby bæresele af den søde jordemoder der tog imod ham, “det er den eneste rigtige at vælge til et drengebarn og desuden den eneste til en dreng så stor og flot!”, og da han fik konstateret kolik, var jeg glad for at jeg havde en – nu går vi og forsøger på at få et barn mere, og hvis jeg skulle stå i samme udfordring denne omgang, ville det være ekstra skønt at være udrustet til tænderne, med en vikle af samme mærke.
  Krydser hvad der skal og bør krydses (både for en positiv test inden længe, men også for at det er os herhjemme som vinder den vidunderlige vikle)!

 • Reply
  Carina Hansen
  oktober 16, 2014 at 7:35 pm

  Jeg blev mor for 1 måned siden og jeg nyder at have hende tæt på mig, så det vil være så dejligt st vinde fin give away, for så kan jeg gå rundt med min lille stjerne tæt på mig!
  Krydser fingre for at jeg er den heldige.
  Carina

 • Reply
  brit
  oktober 16, 2014 at 7:39 pm

  Jeg ville elske at vikle min baby, fordi det giver en ubeskrivelig dejlig nærkontakt for både barn og mor. Og et par frie hænder af og til er heller ikke at kimes af.

 • Reply
  Anna
  oktober 16, 2014 at 8:17 pm

  Jeg er omsider blevet gravid med et ønskebarn og jeg ser frem til at kunne forsøge mig med en vikle. Det har taget mere end et år at blive gravid, så jeg har haft masser af tid til at undersøge hvilke dejlige babyting der findes, og en vikle har fra starten været et ønske!

 • Reply
  Daniella Lind
  oktober 17, 2014 at 3:46 am

  Jeg blev mor til min dejlige datter for 19 dage siden. Hun har et meget stort behov for at være tæt på især mig hele tiden. Det er også vældig hyggeligt, men det kunne nu være rart med sådan en vikle så jeg kunne gøre nogle ting samtidig med :-)

 • Reply
  Patricia Giesow
  oktober 17, 2014 at 5:43 am

  Jeg er pt gravid med mit første barn, og står med den obligatoriske tvivl om, hvad der er need-to-have, når vores ønskebarn er født. Jeg har set andre nybagte mødre der bruger Ergobaby. At se mor og barn have den tætte kontakt, samtidig med at de praktiske gøremål kan klares, vil for mig være guld værd ! Så jeg krydser alt hvad jeg kan i håb om, at jeg er den heldige vinder :)

 • Reply
  Eva Jørgensen
  oktober 17, 2014 at 5:51 am

  Fordi det giver sådan en tryghed for babyen.

 • Reply
  Betty Jacobsen
  oktober 17, 2014 at 12:24 pm

  Vores 5. barnebarn kommer til verden i December. Med den her vikle, kan baby være tæt på mor, mærke varmen og høre hjertet. Det giver tryghed og mor kan samtidig have hænderne fri.

 • Reply
  Signe
  oktober 17, 2014 at 12:29 pm

  Det er fantastisk med en vikle, jeg er SÅ VILD med det ift. en bæresele. Specielt om vinteren er det fantastisk at gå tur i sneen, hvor barnevognen har svært ved at komme frem, men babyen i viklen ligger godt og varmt og alle får frisk luft. Dér især fandt jeg viklen perfekt, da min datter var lille. Men derudover, så bare alle de gange man har en urolig bebs, men samtidig har brug for begge sine hænder.
  Min vilæe er dog af et lidt for tykt stof og især indendøre og om sommeren er det skrækkeligt varmt at have den på i læmgden, så en ny som den fra Ergo ville være perfekt til kommende “lille.”

 • Reply
  Charlotte Skovgaard
  oktober 17, 2014 at 12:37 pm

  Jeg ville elske at kunne have mit nyfødte barn så tæt på kroppen, samtidig med at kunne lave andre ting med arme og hænder. Jeg manglende den SÅ meget i min forrige barsel, da min lille dreng kun ville ligge på mig i de første to måneder. Tænk, at man kan komme til at savne at tømme en opvaskemaskine- men det gjorde jeg!

 • Reply
  Christine
  oktober 17, 2014 at 12:59 pm

  Vi var så glade for vores vikle da vores dreng var nyfødt. Kunne godt tænke mig at forkæle min veninde med denne lækre vikle, når hun bliver mor for første gang om et par måneder.
  En vikle er bare guld værd i de første måneder, når man gerne vil have hænderne fri, men baby tæt på :)
  Christine

 • Reply
  Barbara
  oktober 17, 2014 at 3:40 pm

  Har termin om 12 dage og tænkte at en strækvikle kunne være eminent til nr 2 barn så man havde hænderne fri til storebror. Og hvis man youtuber teknikken et par gange, mon ikke det kan lykkedes:-)

 • Reply
  Sarah
  oktober 17, 2014 at 6:49 pm

  Åhhh hvor vil jeg gerne vinde denne vikle. Bliver mor igen til marts, og med en datter på snart tre år, der er særligt sensitiv og virkelig kræver meget nærhed og mor-tid, og en kæreste, der først er hjemme hver dag kl 19.30 – og også arbejder lørdag og søndag – forestiller jeg mig, at jeg virkelig får behov for frie hænder samtidig med bebs får nærhed og tryghed. Så krydser alt hvad jeg har for jeg er den heldige.

 • Reply
  Monica
  oktober 17, 2014 at 7:06 pm

  Slyngen skal ikke være til mig selv, men til min søster og lille, lækre, nye niece, som nu er en uge gammel. Hun har svært ved at flade til ro, er næsten kun rolig når hun bliver ammet. Derfor under jeg både min søster, hendes kæreste og lillen en slynge og forhåbentlig efterfølgende ro.

 • Reply
  Anne-Marie
  oktober 17, 2014 at 7:12 pm

  Venter mit første barn til januar og har luret lidt på en vikle, men er ikke overbevist om at det er sagen. Så vinder jeg kan jeg sikkert blive overbevist om at det er sagen at gå foråret i møde med.

 • Reply
  Linn Walberg
  oktober 17, 2014 at 8:59 pm

  Ihh, sikke en super fin giveaway! :D Jeg ville jo helt ønske, at jeg selv havde en lille bullerfnis, så jeg kunne vikle min lille guldklump tæt til mig :)

  …Men det har jeg ikke. Til gengæld har jeg en smuk veninde, der har termin i december, og jeg ville virkelig EEELSKEE, at give hende så skøn en gave!

  Hun er super dygtig til at bage, og bruger meget tid i køkkenet – så kunne tænke mig, at det ville være helt kanon for hende, at have sin lille basse tæt på sig, alt imens hun tryller i køkkenet! :)

  Hun bliver en fantastisk mor! :)

  Ha’ en dejlig weekend :)

  Mange hilsner fra Linn

 • Reply
  Henriette
  oktober 18, 2014 at 6:07 am

  Jeg har altid elsket at bære mine børn og har haft em bæresele til dette førhen. Men efter jeg fik mit andet barn blev jeg syg med en sjælden rygsøjlegigt. Så det at bære mit barn er bare ikke sådan lige til. Derfor er jeg på udkig efter en god støttende vikle. At vinde denne ville berige mit liv ufattelig meget. Så kunne jeg bære mit 3. lille barn på 2 mdr. Det ville betyde rigtig meget for mig at få den nærhed også med hende.

 • Reply
  Stine Bjerre
  oktober 18, 2014 at 10:41 am

  Jeg har lånt en Ergobaby strækvikle magen til den du udlover, og jeg ville elske at eje en selv.. Især med min søn på 3 uger som pt har ufattelig ondt i maven er det det eneste der kan få ham til at sove, og heldigvis giver det moderen frie hænder, til eksempelvis at spise og få en kop kaffe – win win. Krydser fingre for at jeg bliver den heldige ;-)

 • Reply
  Malene
  oktober 18, 2014 at 12:59 pm

  Vi har endnu ikke fået vores første barn, men med termin til januar er der pludselig ikke længe til.
  Jeg har ikke gjort mig de store tanker omkring fx vikler, bæreseler eller andet, men jo tættere jeg kommer på termin og dermed også tanken om at hun en dag ikke er inde i min mave længere, så føles tanken om en vikle så tillokkende, da jeg på denne måde fortsat kan have hende tæt på mig, mærke hendes små bevægelser, give hendes tryghed og samtidig have nogenlunde frihed til at klare tingene herhjemme.

 • Reply
  Tina // Provinsmor
  oktober 18, 2014 at 5:13 pm

  Jeg bliver mor igen her i slutningen af november måned. Første gang fik jeg en søn, der meget gerne ville sidde på arm. Denne gang tænker jeg, at der ikke vil være samme mulighed for det, da der nu også er en storebror på 3 år. Og så vil det bare være så hyggeligt at være så tæt på baby samtidig med, at man kan få lidt fra hånden

 • Reply
  Sandra Enert
  oktober 19, 2014 at 8:34 am

  Jeg vil rigtig gerne vinde. Vi venter en lillebror 5/1/15 og med en pige som bliver 3 år til december, er jeg sikker på at en strækvikle bliver vores bedste eje :-) så har jeg lillebror tæt på og samtidigt hænderne fri, så jeg kan lege med Freja samt ordne praktiske ting i hjemmet.

 • Reply
  Gudrun
  oktober 19, 2014 at 10:07 am

  Uhh det ville være så lækkert til min januarbaby

 • Reply
  Maja Worsten Bramsen
  oktober 19, 2014 at 10:17 am

  Efter at have læse flere anmeldelser er mit valg klart: Ergobaby.
  Min kommende november dreng har allerede skrevet Ergobaby øverst på hans ønskeliste til jul :)

  Et tæt bånd mellem baby og forældre er så vigtigt ♥og med en aktiv hverdag vil han let kunne være med.
  Men en strækvikle håber jeg også far kan få et tæt bånd til vores kommende søn.

 • Reply
  marianne lykke nielsen
  oktober 19, 2014 at 6:55 pm

  for at kunne gi baby den tryghed som den er vandt til inde i maven
  marianne.lykke@gmail.com

 • Reply
  Cecilie
  oktober 19, 2014 at 7:58 pm

  Jeg krydser fingre, arme og ben. :-)

  • Reply
   Cecilie
   oktober 19, 2014 at 8:00 pm

   Elsker nærheden for mor/far og barn, når man slynger eller vikler. Den store sidegevinst er, at man så begge arme fri. :-)

 • Reply
  Line
  oktober 20, 2014 at 11:01 am

  Ej sådan en ville jeg gerne vinde til min lille pige på 5 uger. Hun kom til verden 4 uger for tidligt og har et meget stort tryghedsbehov. Sådan en strækvikle er jeg sikker på vil hjælpe hende til mere ro og give mig lidt frihed til at bruge mine hænder mens hun ligger og putter. Vi krydser fingre herhjemme. ;-)

 • Reply
  Tine
  oktober 20, 2014 at 12:35 pm

  Jeg har termin med første barn om 4 uger, og er blevet hooked på at vikle, så man kan give barnet tryghed/nærhed, samtidig med at man har hænderne fri til at lave noget andet imens hvis nødvendigt.. Det må være total lækkert at sidde/ligge der som baby…

 • Reply
  Svenja
  oktober 20, 2014 at 2:49 pm

  Jeg ønsker at vinde en sikkert start og ikke at gå på kompromis med kvalitet, selv om midlerne ikke er der. Vi lever begge to af SU og får ingen støtte, så det ville betyde en virkelig stor del og en kæmpe lettelse for vores kommende barn at have så godt en ergobaby strækvikle, da det giver babyen varme og nærhed og dermed stimulerer mor-barn-symbiosen. Plus, som så mange nævner, så har man armene fri til at lave dagligdags handlinger :)
  VILLE ELSKE DET!

 • Reply
  Alexander
  oktober 20, 2014 at 2:51 pm

  Mig og min kæreste venter en dejlig elsket guldklump, som skal opleve varme og nærhed, hvilket den strækvikle ville hjælpe os sååå meget med.

 • Reply
  Svenja
  oktober 20, 2014 at 2:53 pm

  Jeg ønsker at vinde en sikkert start og ikke at gå på kompromis med kvalitet, selv om midlerne ikke er der. Vi lever begge to af SU og får ingen støtte, så det ville betyde en virkelig stor del og en kæmpe lettelse for vores kommende barn at have så godt en ergobaby strækvikle, da det giver babyen varme og nærhed og dermed stimulerer mor-barn-symbiosen. Plus, som så mange nævner, så har man armene fri til at lave dagligdags handlinger :)
  VILLE ELSKE DET!

 • Reply
  Esther Heidtmann
  oktober 20, 2014 at 4:18 pm

  Så er alle sider “liket”

 • Reply
  Janni Lykke Clausen
  oktober 20, 2014 at 6:36 pm

  Alle små vidundere ville have stor glæde af at blive viklet tæt på deres mor eller far. Uanset årsagen, så er det en ubeskrivelig dejlig nærkontakt man får med sit barn og jeg vil derfor ønske, at det er min guldklump, som vinder denne lækre sag ❤️

 • Reply
  Anne-Sofie
  oktober 20, 2014 at 8:17 pm

  Jeg kender en som ville elske sådan en! Min søster har brugt vikle til alle sine drenge, og det er bare et fantastisk redskab. Hænderne fri, og nærhed!

 • Reply
  hellevestia
  oktober 20, 2014 at 8:37 pm

  Jeg kunne godt ønske mig at vinde viklen, så jeg har min lille søn tæt på mig mens jeg gør dagens gøremål såsom opvask og vasketøj. Samtidig med at viklen giver ham den bedste støtte.

 • Reply
  Ane
  oktober 21, 2014 at 6:37 am

  Vi havde også en af de billigere vikler, som jeg har været rigtig glad for, til vores første. Ville dog elske at kunne opgradere her til foråret når lilleror/søster melder sin ankomst:-)

 • Reply
  Linda
  oktober 21, 2014 at 8:02 pm

  Det ville være helt fantastisk at vinde viklen. Vores lille pige på snart 5 uger vil, i dagstimerne kun sove i mors og fars arme. Jeg ville elske at kunne give hende tætheden og samtidig have hænderne fri en gang i mellem.

 • Reply
  Ditte Buus
  oktober 22, 2014 at 4:15 pm

  Sikke en skøn give away. Så sent som for en time siden kunne jeg godt have brugt viklen, da jeg stod med to små børn og skulle lave mad alene. Der kunne jeg godt have brugt viklen, for det er svært at ligge en lille baby fra sig i ulvetimen..
  Mvh Ditte

  IG: dittebuus

 • Reply
  Susanne Østerlid
  oktober 22, 2014 at 4:22 pm

  Fordi jeg bor på tredje og ønsker mig en vikle, så jeg i højere grad kan have ham “på” mig i stedet for at slæde liften op og ned den første tid. Håber, han vil sove mange dejlige timer på denne måde.

  • Reply
   Susanne Østerlid
   oktober 22, 2014 at 4:22 pm

   Slæbe*

 • Reply
  Ninett Wille
  oktober 22, 2014 at 4:32 pm

  Vikler allerede og har gjort det siden Nellie blev født. Den vikle vi har syntes jeg ikke har det “helt” rette stræk for os.
  Derfor ville jeg elske at prøve ergo

 • Reply
  Ninett Wille
  oktober 22, 2014 at 4:33 pm

  Vikler allerede og har gjort det siden Nellie blev født. Den vikle vi har syntes jeg ikke har det “helt” rette stræk for os.
  Derfor ville jeg elske at prøve ergo

 • Reply
  Sara
  oktober 22, 2014 at 4:37 pm

  Jeg skal vinde fordi, så jeg kan bringe mit kommende barn så tæt tilbage til fornemmelse af at være inde i maven og lytte til min hjertelyd. For det er bare det bedste jeg ved!

 • Reply
  Pernille Udesen
  oktober 22, 2014 at 4:44 pm

  Jeg har drømt om at vikle da mine to drenge var små men kom aldrig i gang med det, synes det var uoverskueligt. Nu venter jeg nummer tre og ville elske at prøve det med sådan en smart vikle som denne for det må være så skønt både for mor og barn

 • Reply
  Mette bossow
  oktober 22, 2014 at 5:12 pm

  Min Villum er lidt urolig for tiden og med tre børn kunne det nogle gange være rart med frie hænder og du har skrevet så fint om den her, så det kunne da være skønt at prøve den.
  Kh Mette

 • Reply
  Caroline M
  oktober 22, 2014 at 5:17 pm

  Jeg ønsker at kunne vikle min lille dreng på 6uger. Før han kom til verden var jeg syg af kræft i 2 år efter mange operationer har jeg fået dårlig ryg . Så det kunne være skønt at bære ham lidt mere rundt med denne skønne vikel

 • Reply
  Maja
  oktober 22, 2014 at 5:25 pm

  Vi venter på lillesøster, der kommer til februar. Jeg vil elske at kunne putte og nusse med hende i den fantastiske ergobaby vikle. Jeg har drømt om et vikle-barn lige siden min søn på nu 4 år blev født. Og tænker lillesøster også vil elske det

 • Reply
  Stine
  oktober 22, 2014 at 6:03 pm

  For en uge siden kom min lille søn til verden. En hård fødsel for både ham og jeg, hvor jeg ikke fik mulighed for at få ham op på brystet lige med det samme. På en eller anden måde har det medført at mit behov for at have ham helt tæt på mig er vokset – det giver så meget mening. Derfor vil jeg elske at kunne vikle ham og lade ham være helt tæt på også i de situationer hvor det ikke er muligt bare at sidde med ham.

 • Reply
  Anne Nielsen
  oktober 22, 2014 at 6:34 pm

  Jeg har brugt slynge til mine første 2 børn og har været SÅ glad for det.
  Har altid ønsket mig en strækvikle til mit næste barn <3

  • Reply
   Anne Nielsen
   oktober 22, 2014 at 6:39 pm

   På Facebook hedder jeg Anne Malene Museth Nielsen…

 • Reply
  Marie-Louise Ciljesø
  oktober 22, 2014 at 7:05 pm

  Jeg er mor til to skønne unger. En prinsesse på 4 år og en prins på 6 uger. Vores eventyr kunne blive så meget bedre med sådan en vilkle hér, er jeg sikker på. Sagen er den, at prinsen, med mange mave problemer, fylder meget. Prinsessen er så glad for lillebror og stolt af ham, at hun ikke lader sig påvirke, men jeg må erkende, at hun bliver lidt overset. Desværre. Jeg savner at være sammen med hende, og hvor ville det være dejligt, hvis jeg kunne tilbringe tid med begge mine børn samtidig. Det ville glæde os alle. Jeg håber vi vinder, så jeg kan putte med prinsen og lege med prinssen samtidig.

 • Reply
  Simone
  oktober 22, 2014 at 7:08 pm

  Jeg er gravid nu og tænker at når jeg har født at det så er en dejlig måde stadig at have sit barn tæt på.

 • Reply
  Anne Thuborg Vinderslev
  oktober 22, 2014 at 9:36 pm

  Har en lille dreng der har svært ved at falde til ro når han skal sove. Viklen vil gøre at han bliver skærmet for indtryk samtidig med at ligger trygt op ad mig.

Skriv et svar