Anmeldelse af Ergobaby strækvikle - det bedste jeg ved ...
baby jeg anbefaler Luc

Anmeldelse af Ergobaby strækvikle

ergobaby-vikle2 ergobaby-vikle-1 ergobaby-vikle3

Er man førstegangs gravid, kan det være svært at gennemskue hvilket babyudstyr der er unødvendigt (for ja, det er der virkelig meget der er), og hvilket udstyr man bare ikke kan leve uden. Det er en jungle uden lige, og mange læner sig op af diverse udstyrslister fra nettet, graviditetsbøger mm.

Noget der sjældent står på de udstyrslister er en strækvikle. Måske står der bæresele, men det er langt fra det samme som en strækvikle. For mig er en strækvikle noget af det babyudstyr, som ikke er til at undvære.

Jeg viklede Fleur fra hun var helt ny, og vi nød det begge SÅ meget. Det er en helt fantastisk nærhed at have med sit barn, samtidig med at man har hænderne fri. For barnet er det en kæmpe tryghed, og en ergonomisk korrekt måde at blive båret på.

Første gang man står med fem meter stof i hånden, kan det godt virke lidt uoverskueligt, men der findes et hav af videoguides på nettet, og man lærer lynhurtigt at binde den.

Ergobaby har sendt mig deres 4D hybridvikle, som er en helt almindelig strækvikle, men med et mere fleksibelt stræk og i lækkert materiale. Luc og jeg har nu testet den i halvanden måneds tid, og jeg er ret vild med den. Særligt pga. materialet som er let og åndbart, og strækker sig på en behagelig måde omkring kroppen.

Viklen jeg havde til Fleur var en af de billige på markedet. Pris og kvalitet går ikke altid hånd i hånd, men det må jeg indrømme det gør her. Min gamle vikle blev lidt stiv efter vask, mistede hurtigt strækket i brug, og var varm at have på. Dengang vidste jeg ikke bedre, og var bare lykkelig for at have hænderne lidt fri. Men når jeg sammenligner de to vikler i dag, er der en kæmpe forskel. Viklen fra Ergobaby er meget mere behagelig, holder sig pænt efter vask og bliver ikke stiv.

Som jeg tidligere har skrevet lidt om, græder Luc en del og har svært ved at finde ro. Her er viklen guld værd, og hjælper os begge meget. Jeg nyder at have ham hængende, og han falder (som oftest) til ro.

Alle mødre (og fædre – det er dog de færreste der gider “bøvle” med de fem meter stof ;) bør virkelig have en strækvikle. Derfor er det med stor glæde, at jeg snarest kan udlodde en i samarbejde med Ergobaby – stay tuned. ;)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med Ergobaby, men ord og mening er min helt egen. 
Læs min reklamepolitik her.

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Mette
    oktober 14, 2014 at 8:22 am

    Den ser lækker ud, Jeg skal også have fat i en ny, selvom man jo aldrig får hænderne frie med tvillinger, så tænker jeg det vil være rart at have én af dem i viklen i hvert fald. Du kan sælge den til mig, når Luc er vokset ud af den ;-)

Skriv et svar