Mine lagersalgskup og tip om endnu et lagersalg - det bedste jeg ved ...
børnetøj jeg anbefaler

Mine lagersalgskup og tip om endnu et lagersalg

enfant-fixoni-lagersalg enfant-youkids-lagersalg

I sidste uge var vi til lagersalg ved EN FANT, FIXONI og YOU KIDS, og ikke nok med at vi fandt lidt lækkert til børnene, så havde jeg den store fornøjelse af at møde designeren bag – nemlig Lene Rix. Lene var så sød at vise mig de nye tøjkollektioner fra EN FANT og small rags, og hold nu op – hvor er det bare lækkert! Virkelig pæne styles med lækre detaljer og i skønne “dæmpede” farver uden all over print. Jeg glæder mig vildt meget til det kommer i handlen. Fandt nemlig op til flere styles som vi bare MÅ eje herhjemme.

Lene viste mig også lækkert vinterovertøj fra EN FANT og virkelig blødt og pænt strik i alpaca, som kommer til A/W 15. Det ser meget, meget lovende ud.

Til Luc købte vi to natdragter fra FIXONI. Et mærke jeg ellers normalt går en stor bue udenom… Det er simpelthen for tuttenuttet til mig. ;) Men se lige hvor lækre de to dragter er, og så i en smuk farve. Dragterne er super bløde, og ser ud til at have god pasform. De små futter fra EN FANT var ikke til at stå for, så de kom med hjem til senere. Så er det bare lige med at huske dem bagerst i skabet, når den tid kommer. ;)

Fleur fik to stribede natdragter, en sort kjole med neon nister og en sweat med svagt glimmer i, som hun selv fandt på et stativ. Er sikker på det var glimmeret hun ikke kunne stå for – hun er vel pige… ;)

Jeg har længe ledt efter natdragter i god kvalitet til Fleur, men de fleste mærker laver kun to-delt i størrelse 3-4 år. De dragter hun har fra bl.a. Petit Bateau og POMP de LUX i størrelse 3 år stumper i benene, og det ser altså for skørt ud.
Helt tilfældigt kom jeg til at tale om nattøj med Lene, og hun fortalte at YOU KIDS laver natdragter i størrelse 104 også. Vi var super heldige at finde to til Fleur på lagersalget, så nu er det slut med natdragter der stumper. Hurra!

For god ordens skyld vil jeg lige sige, at jeg normalt ikke er tilhænger af børn og lagersalg på samme tid. Det er synd for børnene, og bestemt ikke noget jeg vil anbefale. Vi var til VIP lagersalg hvor det er mere stille og roligt, og derfor var børnene med. ;)

pierrotlalune-lagersalg

Og så lige et tip om endnu et lagersalg.
Det fine brand Pierrot la Lune holder lagersalg for første gang, og der tippes om gode priser. F.eks. 100 kr. for en bomuldstyle og to for 150 kr. Hvis det ikke var for den lange køretur (med Luc som ikke er særlig vild med at køre bil), så skulle jeg klart forbi.

Happy shopping til de som tager afsted. :)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

1 kommentar

 • Reply
  Lene Rix
  november 11, 2014 at 7:37 am

  Hej Tine

  Sikke nogle fine ting du fandt :-) Skønt at have besøg af jer. Håber vi ses næste gang.

  Lene

Skriv et svar