Et spisebord bliver til

Pierre er som nævnt, igang med at lave et nyt spisebord til os. Det gamle bord, havde han også selv stykket sammen af nye og gamle materialer. Nu bliver benene genbrugt fra det gamle, sidestykkerne er nye og bordpladen er købt i genbrug.

Pierre ville gerne, at jeg skal hjælpe med at bære det op i lejligheden når det er færdigt, men sådan bliver det i hvert fald ikke. Jeg vil ikke betegne mig selv som en slapsvans, men her står jeg altså af… Bordpladen er 6 cm tyk og massiv fyrtræ, så bordet er tungt som bare pokker! Jeg kan kun løfte det knap 10 cm fra gulvet!

Lige nu er det ved at blive malet, og det bliver bare så fedt! Det er kun ben og sidestykker der skal males, så bordpladen skal bare være rå.

9 thoughts on “Et spisebord bliver til

 1. @Lise – Ja, han er rigtig dygtig, ham Pierre. :-)

  @Maja – Det gør jeg også… Det mangler lige et par ganges maling, og så skal vi lige finde hjælp til at bære det op. Skal nok vise det frem, når det er færdigt. :-)

  @Anne – Jeg er også ret vild med det. Særligt den rå bordplade… Satser på at finde en stærk mand, der vil give Pierre en hånd. :-)

  God søndag!

  Kærlig hilsen Tine

 2. @Kristin – Det er bare rigtig fedt, når der skal laves nye ting til hjemmet. :-)

  @Sabina – Hehe, det kunne nok arrangeres. ;-) Du må en tur i genbrug, og se om der ikke er et, du selv kan ændre lidt på. :-)

  God aften!

  Kærlig hilsen Tine

 3. @Auvill – Du må lige vise din mand indlægget, og stikke lidt til ham. Måske der pludseligt dukker nogle evner op. ;-)

  God aften!

  Kærlig hilsen Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *