F E R I E ! Og en give away ♡

trunki trunki2 trunki4 trunki1 snoozihedz snoozihedz2 snoozihedz-fox

S O M M E R F E R I E  –  Da Fleur blev hentet i dag, kunne hun sige GOD FERIE til hendes små venner og pædagoger. To ugers ferie er nemlig netop startet, og hvor er det skønt! Fleur og jeg holder dog selv ferie i næste uge, da Pierre lige skal arbejde en uge mere. Vi har valgt at gemme lidt ferie til lillebror kommer, så derfor holder Fleur kun to uger nu, og Pierre én uge.

Ferien skal gå med hygge i haven, små cykelture til legepladsen, en tur på biblioteket, og hvad vi ellers lige finder på. Det bliver ikke noget stort, men jeg er sikker på det bliver vildt hyggeligt.

Fleur fik for nylig en Trunki kuffert af Sacokids, og sikke en lykke den har bragt. Hun pakker i og pakker ud, traver huset og gaden tynd med tasken efter sig, eller sætter sig på den og skubber sig frem. Hun elsker, at det er hendes, og at hun selv kan pakke hendes favoritter deri.

Med i pakken var også et SnooziHedz tæppe, som er perfekt til bl.a. kør-selv-ferie. Tæppet har en rigtig god størrelse, og en lille lomme foran til yndlingsbamsen. Når tæppet ikke er i brug, kan det pakkes ned i den medfølgende pose, som også kan blive til en lille hovedpude, med en medfølgende oppustelig pude.

Og så en lille konkurrence…
Ferien står for døren for de fleste, og hvilket lille barn vil ikke gerne have sin egen kuffert med på ferie?

Jeg har fået lov til, at udlodde en valgfri kuffert (se alle modeller her) plus et valgfrit tæppe (se udvalget her) til én heldig læser.
Alt du skal gøre for at deltage er, at lægge en kommentar herunder med hvilke modeller du ønsker.

Du må dog meget gerne følge mig på Facebook (HEY, bloggen er på Facebook! ;), Bloglovin og Instagram, men det er ikke et krav. :)

OBS! Husk at skrive din mailadresse eller andet kendetegn, såfremt du kommenterer som anonym. Jeg trækker en vinder på onsdag d. 2/7 kl. 20.
Jeg forbeholder mig retten til at trække en ny vinder, såfremt jeg ikke hører fra vedkommende indenfor fem dage.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

74 thoughts on “F E R I E ! Og en give away ♡

 1. Tak for en skøn blog – vi har termin nogenlunde samtidig, glæder mig rigtig meget til at følge med til den tid også:))

  Jeg synes kuffert Frieda og tæppet Owl er så fine.. Krydser fingre for jeg vinder!

  God ferie til jer:)

 2. Jeg er sikker på, at min søde niece vil finde lige så stor glæde i kufferten ligesom Fleur! :)

  Så jeg håber på at vinde Harley til Sophia og Dino til Nikolas <3

 3. Det lyder som en helt perfekt ferie, helt ned i gear uden stress og jag om at nå noget specielt eller planlagt. Det er oftes sådan det gør sig bedst. :)

  Og bye the way, denne konkurrence er som skabt til SM. Vi rejser på ferie om 14 dage og pigerne skal flyve for første gang. Begge sager er helt perfekte, SM med sin egen kuffert, så kan flyve turen da ikke gå helt galt!! Åh jeg håber SÅ meget vi er heldige her, krydser fingre og tær! ;)
  SM ønsker sig Frieda & Owl.

  Må i have en skøn ferie!

  Vh Sara

 4. Dejlig blog, Tine. Usædvanligt skønne billeder. – er ikke et sekundt i tvivl om, at min dejlige August ville pakke i, pakke ud og pakke i igen, hvis han fik kufferten Tipo og tæppet lion..;0)

 5. Uhh… vi vil gerne have en bi-kuffert, og et løvetæppe…

  Alba eeeeeelsker nemlig gult, så jeg håber da at jeg er heldig :0)

 6. De er altså for seje, de kufferter! Jeg ville elske at se Penny trække afsted med en lille mariehøne, model Harley. Og tæppet skulle være ræven, Fox.

 7. Vi skal rejse her den 10/7 og det ville da være super for min datter, at have sin egen kuffert med. Det ville hun elske!
  Hvis hun skulle være så heldig at vinde, så ønsker hun sig Penelope og Owl:-)

 8. Jeg vil meget gerne vinde den søde mariehøne (Harley), den er da bare for skøn! Tæppet skulle være løven (Lion).

 9. Tipu og Lion vil Karla elske:-) Sådan en fin kuffert og et skønt tæppe vil hun helt sikkert gerne have med på sommerens ferier til Bornholm og Berlin.

 10. Åh hvor er hun altså bare kær, lille store Fleur.
  Karla vil elske at pakke sin egen kuffert til vores Frankrigstur. Jeg tænker at mariehønen vil være sagen, og tæppet er perfekt til den lange køretur…

 11. En ‘Bernard’ kuffert ville være fantastisk at få, til mange ferier (ude og hjemme) til Lauge …og kan man få et pingvin tæppe med ville det være en fantastisk overraskelse.

 12. Det lyder som en skøn ferie for jer alle, dejligt at den skal foregå i et roligt tempo.

  Jeg skal have min lille nevø og hans forældre med i sommerhus, og her vil jeg med glæde overraske ham med en vildt sej gave som denne.
  Især Bernard kufferten og Lion puden/tæppe er ikke til at stå for :)

 13. Min søn Oliver vil blive ellevild over at kunne pakke sin helt egen kuffert til ferien!!
  Rex og dino er et godt makkerpar ;)

 14. Super skøn give away som da vil gøre et barn rigtig glad :)
  Hvis jeg er heldig skal det være Bernard kufferten og Lion tæppet, lige til min søn som er vild med dyr :)
  Rigtig god sommer!
  Brohusp@yahoo.com

 15. Min store pige på 1,5 år ville eeelske sådan en skøn kuffert. Alt hvad der kan trækkes og køres på er et hit. Hvis vi skulle være så heldige at vinde skulle det være modellen der hedder Penelope og tæppet skullr være owl, det ville lillesøster på 8 uger få meget glæde af. ☺

  Vh Anne Christensen

 16. Hold op hvor har vi tit talt om at give vores datter sådan en kuffert! Det ville være så fedt at vinde sådan én! Jeg kunne godt tænke mig at vinde Bernard kufferten og dino-tæppet.

 17. Nøjs en lækker præmie! Vores lille trold ville blive så glad for Rex-modellen med et dino-tæppe!
  Jeg krydser fingre!
  Christine

 18. Jeg synes at Frieda kufferten er rigtig flot. Den vil jeg gerne give i gave til min datter. Derudover er hun tosset med pingviner, så tæppet Penguin ville gøre lykke!

 19. Årh min lille niece ønsker sig netop sådan en kuffert til hendes 4 års fødselsdag :0) Det ville være fantastisk at give hende den før tid “Frieda” og tæppet Fox.

 20. Wow de er bare SÅ skønne og så var jeg lige ved at misse din konkurrence!!! Pigerne ville elske Hello Kitty! Yes i know…ikke moderens foretrukne valg, men altså:-) tæppet må godt være Lion! åh hvor jeg dog håber at kunne glæde tøserne! Nyd jeres ferie<3

 21. Pigerne har faktisk aldrig haft en kuffert, så det vil være velkommen her. Jeg tror der skulle være mariehønen eller koen, og med Fox tæppet til :)

 22. Så sent som i sidste uge overvejede at klikke en Trunki hjem til min ældste, men kunne ikke beslutte mig for en model, men må da prøve lykken her. Så hvis jeg er heldig skal det være Trunki Lotus F1 og et Lion tæppe

 23. Hej Tine :-)

  Sjovt at følge med her på din blog, FB og IG!
  Vi venter jo vores første, en lille pige. Hun lader vente på sig, og i dag er vi allerede 1 uge på “overtid” :-) lille bandit!

  Nå men hun( og hendes mor) ville synes at Freida og Owl ville være et hit.
  Rigtig god sommer.

  Kæmpe knus og klem fra Ditte ( og Frida i maven)

 24. Det er ikke helt min favorit men jeg kender en lille pige der ville tabe både næse og mund hvis jeg kom trillende med en Hello Kitty version til hende. Kan du sige yndlings faster? ;)

  1. Har tit tænkt på denne kuffert til Alfred – han ville blive glad for en sej Lotus f1 og lillesøster Dagmar ville blive så glad for owl tæppe

 25. Hvor er de seje allesammen…det er da svært at vælge én ud. Gustav på 3 år synes, at Freddie/brandbilen er den sejeste…

 26. Årh, jeg ville elske at overraske Otto med en Grøffeldyrs-kuffert (Gruffalo) og et rævetæppe (Fox). Grøffeldyret er den bedste film, og han har elsket den længe, så er sikker på sådan en kuffert vil vække stor lykke :)

  Jeg følger dig alle de steder jeg kan komme til det ;)

 27. Jeg vil rigtig gerne forkæle mine dejlige børnebørn med en Mariehøne samt et Leo tæppe! De bliver lykkelige!!

 28. Vi ville elske at have Bernard med til Berlin om 14 dage, så skal han rigtig se byen sammen med vores Esther :)

 29. Hej det bedste jeg ved :)

  Sikke en lækker blog du har, mange lækre ting du viser frem på siden !! :)

  Min Emilie ville blive helt vild med Harley (som er vildt sød)

  // Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *