I forfald efter Fanø Vesterland - det bedste jeg ved ...
Fanø på tur

I forfald efter Fanø Vesterland

tulips

Det slog mig lige, at billedet af blomsterne som jeg spottede i Legoland i fredags, viser meget godt hvordan jeg havde det efter en i øvrigt fremragende tur til Fanø Vesterland i weekenden. Jeg følte mig sådan lidt i forfald… Okay, rimelig meget i forfald. Det kan godt mærkes, at jeg bliver 30 (TREDIVE!) i år. #åhgud

Men hvis vi nu spoler tilbage til lørdag i stedet, så havde min veninde og jeg det helt fantastisk med blå himmel, cocktails, god musik og masser af sjov på Fanø.

IMG_1581

Fanø Vesterland er en hyggelig festival der viser Fanø fra en rigtig dejlig side. Lille og lokal men med masser af energi. Med navne som Mads Langer, D-A-D, Chinah og Allan Olsen var der musik for enhver smag og med fokus på lokale råvarer og økologi, fik vi både lækkert mad og drikke. Det er bestemt ikke sidste gang jeg tager færgen over til det fine arrangement. Men næste gang skal jeg måske overveje lidt mindre alkohol, så jeg ikke føler mig kørt midt over dagen efter. ;)

Fanø Vesterland

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar