Gode gaver - det bedste jeg ved ...
børneværelse legetøj

Gode gaver

ansigtsmaling-uden-kemi ansigtsmaling-grim-tout lapin-lampe-graa luftballon-barn arhoj-orb-oyoy-kanin rebstige-barn

En dejlig juleaften og nogle skønne juledage er nu vel overstået, og vi nyder familietid og ro i det lille hus.

Begge børn fik nogle rigtig gode julegaver, og der er blevet leget igennem med det meste de sidste dage. Luc har selvfølgelig ikke leget så meget med, men Fleur har leget lidt ekstra for ham også. ;)

Fleur fik opfyldt rigtig mange ønsker, og det har simpelthen været fantastisk at se hendes glæde. Vi gav hende blandt andet et løbehjul, som hun suser afsted på. Derudover gemte der sig også en rebstige og ansigtsmaling i nogle af de mange pakker under træet.

Ansigtsmalingen (uden kemi selvfølgelig) kender Fleur fra børnehaven, hvor børnene selv får lov til at male sig foran spejlet på badeværelset. Jeg synes det er super fedt, at børnene selv får lov, og Fleur er pavestolt, når hun kommer hjem med hovedet fyldt med farver.

Vi vil holde fast i herhjemme, at det er noget man leger med selv, men at man en gang imellem kan blive malet af en voksen. Bare så vi ikke skaber et behov for altid at skulle males af nogen, og så hun selv kan lære af det også. Vi deltager selvfølgelig i det, selvom vi ikke maler hende. ;)

Den skønne lampe er en af Lucs julegaver til værelset. Synes den er SÅ sød, og når nu Fleur har den fine Miffy lampe, skulle Luc selvfølgelig også have en fin en på værelset.

Ansigtsmaling // lampe // luftballon // sparebøsse // kanin // rebstige // stribet kjole fra Popupshop (ældre kollektion)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indeholder affiliate links

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Majken A.
  december 31, 2014 at 2:29 am

  Glædelig jul – så flot en blog, du har. Hvilket kamera bruger du, hvis jeg må spørge?

  • Reply
   Tine
   januar 1, 2015 at 10:19 pm

   Tak for de søde ord, Majken. Du kan tro det varmer.

   Jeg bruger et Nikon D40, så det er såmænd ikke så fancy. ;)

  • Reply
   Tine
   januar 1, 2015 at 10:19 pm

   Og godt nytår til dig! :)

Skriv et svar