Morgenloppe #1 - det bedste jeg ved ...
andre bloggere Fleur legetøj morgenloppe

Morgenloppe #1

Jeg er hoppet med på Trines gode morgenloppe-idé. Godt nok noget forsinket, men synes egentlig det var ret hyggeligt, så nu prøver jeg selv. Det er ikke sikkert der kommer en morgenloppe hver dag, har jo min lille krudtugle som kommer i første række.

Klodserne er fra genbrug, og lige tilpas slidte efter min smag. De står fint på Fleurs værelse og pynter, og resten af klodserne ligger i en stofpose, klar til leg – når Fleur ellers er klar.

Fleur mente at vi skulle op kl. 03.45 i dag. Det mente hendes Mor bestemt ikke, så efter lidt snakken, vuggen og hyggespisning, faldt hun i søvn ved brystet, og så puttede vi lige et par timer mere. Det er nu altså hyggeligt at ha’ hende liggende mellem os… Mon hun nogensinde flytter over i den fine og dyrtindkøbte Lille Per seng?


Malene er også med på morgenlopperne, se bare her.

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Mia
  august 28, 2011 at 6:02 am

  He he nyd det! Min Isabel fylder 3 på onsdag og hun sover mellem os hver nat( trygt og godt) og Junosengen står fint redt på hendes værelse… Nu må vi vist snart tage os sammen.
  God søndag til jer
  Kh Mia

 • Reply
  Louise
  august 28, 2011 at 7:38 am

  Nej hvor er de bare fine, det må jeg sige…. Ser bare vildt hyggeligt ud når man kan skrive sådan der med fine gamle klodser.

  Og det navn hun har, det er bare SÅ SMUKT:-)

 • Reply
  Tine
  august 28, 2011 at 2:33 pm

  @Mia – Hehe hvor fedt! :-) Men tror nu ikke Fleur skal ligge mellem os, til hun er 3… Jeg skal bare lige tage det store skridt, og prøve at ligge hende i sengen (som står en meter fra mig). :-)

  @Louise – Ja, synes også det er vildt flot med gamle klodser. Faktisk fandt jeg så mange, at hendes mellem- og efternavn også står med de klodser.

  Som et alternativ til de gamle, synes jeg disse er vildt fine: http://www.gamleskole.dk/shop/klassiske-klodser-legetoej-667p.html

  Og TAK for de søde ord om Fleurs navn. Det er nu altid dejligt at høre. :-)

  God søndag til Jer!

  Kærlig hilsen Tine

Skriv et svar