Godt nytår ♡

kransekage-nytaar nytaar14-fleur-victor nytaar14-1 nytaar14-6 nytaar14-viggo nytaar14-luc nytaar14-5 friturestegt-is nytaar14 nytaar14-3 nytaar14-4 nytaar14-7

Med disse billeder fra en skøn aften – den sidste i 2014, vil jeg ønske Jer et rigtig godt nytår. Jeg håber, at I alle havde en skøn aften.

Vi havde en rigtig festlig dag og aften med Pierres mor, søster, kæreste og børn. Der var masser af fis og ballade, super lækker mad, virkelig gode vine og bare ren hygge. Simpelthen så skønt!

#1
Hjemmelavet kransekage og dårlig humor. ;)

#2
Snegle til forret. Victor kørte dem ind, og Fleur dyppede kun flutes i hvidløgssmørret. Da Pierre gjorde dem rene og klar, sagde hun “se Mor, de er bare mega døde”.

#3
Vildt stolt Fleur som giver fætter Viggo flaske.

#4-6
Mega skæg aften – tøhø. ;)

#7
Jeg slap for en gangs skyld for at rende rundt med kameraet, da Onkel Tosse hellere end gerne ville tage billeder med hans nye kamera. Blandt andet rendte han rundt efter børnene, da de legede fangeleg. Fantastisk!

#8
Friturestegt is, mmm…

#9-10
Godt nytååår! :)

#11
Små fætre med 2,5 måned imellem.

#12
Ansigtsmalingen er som tidligere skrevet et kæmpe hit. Det var Victors første gang, og de hyggede sig helt vildt med det.

Fleur i (yndlings)kjole fra Anive for the minors // Victor i sweat fra Popupshop // Luc i stribet natdragt fra Fixoni // Mor i skjortekjole fra Vila // Viggo i body fra Lindex // Luc i body fra MarMar // Fleur i top fra POMP de LUX

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

14 thoughts on “Godt nytår ♡

 1. Ihh nogle skønne billeder! Det minder mig om, at jeg skal blive bedre til at få kameraet frem ved festlige lejligheder – hov, det kan være mit nytårsfortsæt!

  1. Det er ret hyggelige billeder at have. Men omvendt er det også rart at lade kameraet ligge ind imellem. Jeg nød i hvert fald, at jeg ikke skulle rende rundt med kameraet. ;)

 2. Sikke skønne og sjove nytårsbilleder. Jeg kom især til at smile af alle overskægs billederne for kan man andet når søde babyer pludselig gror skæg. Her i huset er sjove overskæg også i høj kurs hos pigerne.

  Her er detsværre ingen billeder hverken fra jul eller nytår for det gider mine børn simpelthen ikke og jeg må indrømme at jeg også selv er bedre til stede uden kamera.

  Rigtigt godt nytår til jer allesammen.

  1. Overskæg er bare sjovt, og overskæg til babyer er endnu mere sjovt. :)

   Det er hyggelige billeder at have, men ja – det kræver lidt at tage dem, og stadog formå at være til stede. Nu slap jeg denne gang, da min svoger havde købt nyt kamera, og var vild efter at bruge det. ;)

   Godt nytår til Jer også.

 3. Skønne billeder!
  Er vild med din kjole – sig til hvis du vil sælge :) Kunne lige bruge sådan en til min datters barnedåb senere på måneden :)

  1. Mange tak, Line. Kjolen er virkelig fin, og vil desværre ikke sælge den. Den er vist udsolgt i de fleste butikker, men måske du kan få Vila til at tjekke deres butikker? :)

   Ønsker Jer en god dåb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *