Random og et tip om billige blomster til haven - det bedste jeg ved ...
bla bla bla kager mad

Random og et tip om billige blomster til haven

knaekbroed fleur-maj-15babyluc-majbedste-gulerodskage

Bare lidt random fra den seneste tid… Dagene flyver afsted med en masse praktiske gøremål, rolige stunder med hygge og familietid.

Fleur fik forlænget pinseferien med et par dage, hvoraf den ene blev tilbragt i Legoland med skønne veninder og den anden stod på hjemlig hygge og ro. Hun skulle egentlig have været i børnehave, men det blev til en spontan fridag i stedet, og vi fik både bagt knækbrød og boller. Nogle gange kan det virkelig være presset at have begge børn hjemme alene – der skal jo helst ske noget hele tiden med Fleur. ;) Men vi hyggede os helt vildt og havde bare en rolig hjemmedag.

Jeg håber, I nyder weekenden. Vejret er godt nok ikke noget at råbe hurra for, men vi knokler løs i haven alligevel. Vi fik leveret 4,5 m3 jord den anden dag, så nu er der anlagt kæmpe højbed og sået grøntsager. Lidt sent, men bedre sent end aldrig, ikke?

Fleur og jeg var også lige et smut i Rema 1000 i dag. I Esbjerg (og vist også andre byer?) har de nemlig sat alle deres blomster ned. Som i meget langt ned… Vi kom hjem med store flotte planter til meget billige penge. Bl.a. store Stolt kavaler og bambus til blot 30 kr. pr. stk. Så hvis I mangler lidt fint i haven, kan et besøg i Rema anbefales. :)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  A+K/VenterPaaVinBlog
  maj 31, 2015 at 8:32 pm

  Åh, nybagte knækbrød med brie – får lyst til et straks.

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  • Reply
   Tine
   juni 1, 2015 at 9:06 pm

   Uhhmm, det får jeg også lyst til nu… :) Vi lavede stikkelsbærmarmelade af de sidste bær fra fryseren i går – mmm, det er altså også godt på knækbrød. ;)

Skriv et svar