Invitation til børnefødselsdag // Fleur bliver 5!

fleur-invitation-5-aar-inspiration

Om små to uger bliver Fleur fem år, og det er ret stort. Det var selvfølgelig også stort at blive fire, men “FEM – det er ALLE fingre, Mor”. Derfor var jeg nød til at have et billede af Fleur der viser, hvor mange år hun bliver, og således blev denne invitation til børnefødselsdag til.

fleur-invitation-5-aar-cirkel fleur-invitation-5-aarfleur-invitation-5-aar-tekst

Det er gerne i de sene nattetimer, at jeg får de mest skøre ideer. Nu er denne ikke helt så crazy, men jeg havde ikke lige tænkt over hvor mange cirkler jeg egentlig skulle klippe. (typisk mig ;) Derudover er det faktisk rimelig svært at klippe jævnt i meget kraftigt papir. Jeg ville gerne, at kanterne stod knivskarpt som var de stanset ud, men efter maaange cirkler med lidt hakker her og der, måtte jeg erkende at det er en umulig opgave. Det var lige en kamel at sluge, men efter at jeg har accepteret det, er jeg faktisk blevet ret glad for invitationerne.

Invitationerne blev sendt ud hvor cirklerne var rodet sammen. Det var derfor op til folk selv at få billedet af Fleur frem. Cirklerne er samlet med en bogskrue – også kaldet protokolskrue. Synes det giver en ret sjov effekt.
Hvad synes I om dem? :)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

7 thoughts on “Invitation til børnefødselsdag // Fleur bliver 5!

  1. Vil rigtig gerne vide hvor du får alle dine fødselsdags invitationer printet – specielt denne hvordan får du det skrevet rundt og hvor er skruerne købt?
    Mon du vil dele disse konkrete tips?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *