Invitation til børnefødselsdag // Fleur bliver 3 - det bedste jeg ved ...
fødselsdag invitationer krea papir

Invitation til børnefødselsdag // Fleur bliver 3

invitation_3_aar_2 invitation_3_aar_1 invitation_3_aar

Der er nu under en måned til Fleurs tre års fødselsdag, så den sidste tid har jeg brugt på at lave invitationer. Jeg har haft mange ideer til hvordan de skulle se ud, men endelig tog jeg en beslutning – som jeg heldigvis også er tilfreds med.

Der er mange der blot sender en sms eller ringer og inviterer, og det har jeg slet intet problem med. Man skal jo gøre som man føler for…
Jeg føler for at lave dem selv og efterfølgende bruge penge på porto. Sådan har jeg det bedst…

At lave indbydelser tager altid meget længere tid end man (jeg) lige regner med… Ikke nok med at de skal designes, så skal de jo også printes og skæres. Udover det skulle der til disse skæres bitte små flag, kuverter skulle tegnes op og skæres så de passede med invitationens lidt skæve mål. Det lyder måske ikke af så meget, men det tager overraskende lang tid… (så lang tid at jeg som regel liiige når at fortryde projektet et par gange ;) Men når jeg så står med det færdige resultat, er det altid det hele værd alligevel. Søde tilbagemeldinger fra de inviterede betyder også rigtig meget og er så hyggeligt, synes jeg.

Som det ses er Fleurs ønskeliste meget lille denne gang. Vi har tænkt og tænkt, men hun mangler virkelig ikke noget. Luksusproblem, I know… Jeg vil bare ikke have mere legetøj som står og fylder, og stort set ikke bliver brugt.

bObles er hun rigtig glad for at lege med (både herhjemme trods vi ikke har så mange og på det lokale bibliotek som er som at komme i bObles-himlen), så nogle stykker mere ville bestemt bringe glæde.
Noget andet der optager Fleur rigtig meget for tiden er at lege læge. De leger det rigtig meget i dagplejen, så en doktorkuffert ville være lykken for hende. Jeg synes det er et frygtelig grimt sæt, men tror bare det er det, der er mest leg i for hende. Det er samme sæt de har i dagplejen, så hun kender det hele på forhånd.

Denne Mumi lægetaske synes jeg er super fin og har været ved at klikke den hjem flere gange. Det er dog kun blevet ved tanken, og nu bliver det vist bare den grimme fra Play2Learn i stedet. Så må jeg lukke øjnene når vi leger med det… ;)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

12 Kommentarer

 • Reply
  Maiken
  marts 26, 2014 at 9:26 pm

  Dine invitationer er virkelig skønne, og jeg ville blive grundglad over at modtage sådan smukke invitationer i min postkasse. Så ja, det tager helt sikkert rigtig lang tid at lave, men når du hygger dig kreativt med det, og modtagerne bliver glade, så er det vel også tiden værd? :)

  Jeg mønstret overskuddet på andre fronter, så her bliver det til sms og telefonopkald, selvom jeg synes det er så meget finere med en postet invitation. Heldige gæster.

  Agnes leger flittigt med plastic-fantastic doctoræsken herhjemme. Æstetisk er den ikke, men kan det give god leg, så går det nok også. :)

  • Reply
   Tine
   marts 28, 2014 at 8:11 am

   Tusind tak, Maiken! Det er bestemt tiden værd hver gang, men jeg når altid lige at fortryde en lille smule når jeg sidder og klippe-klistrer. ;)

   Der er bestemt ikke noget i vejen med at ringe eller sms’e, men der er jeg bare ikke lige nået til endnu. Måske når jeg har to børn som dig, at jeg skruer lidt ned..? ;)

   Præcis! Man må som mor bøje sig indmellem, og købe hvad der virker og ikke hvad der er pænt. Og sådan skal det også være…

 • Reply
  Mette
  marts 27, 2014 at 5:49 am

  Super fine invitationer! En how-to-do liste ville være perfekt:-) Hvis tiden er til det! Og gerne en materialeliste:-)

  • Reply
   Tine
   marts 28, 2014 at 8:13 am

   Mange tak, Mette! De er desværre ikke lige sådan at lave en diy på. Det hele er lavet i et grafisk program, og tænker at de som har programmet også ville kunne lave det uden. ;)

 • Reply
  Christina
  marts 27, 2014 at 8:59 am

  De er meget fine, og det er altså bare SÅ godt at åbne postkassen og finde andet end en rudekuvert

  • Reply
   Tine
   marts 28, 2014 at 8:14 am

   Mange tak, Christina. Det er nemlig skønt at modtage andet end kedelige rudekuverter. :)

   Har du prøvet Printic app’en og sendt billeder den vej? Det kan altså anbefales. Både at bestille hjem til og til familie og venner. Det er så hyggelig post at få. Vi har sendt til Pierre’s mormor et par gange, og hun bliver så glad for den lille hilsen.

 • Reply
  Anita
  marts 31, 2014 at 11:17 am

  Hvor er de flotte Tine! Printer du dem på lyserødt eller hvidt papir? Kunne også godt tænke mig navnet på fonten.

  Karla fik et par WESC hovedtelefoner, de er perfekte når hun gerne vil spille eller se youtube, og vi andre vi have lidt ro ;) Ellers er dukker stadig et kæmpe hit, og hun fik et puslebord i træ med plads til dukketøj og bleer, så jeg syet en lille garderobe til dukken – det var så fint!

 • Reply
  Louise
  april 6, 2014 at 11:43 am

  Virkelig fine invitationer!

  Jeg har det også altid bedst med at sende invitationer og fødselsdagshilsner afsted i kurvet osv. Det er også så hyggeligt selv at modtage (og især noget hånd/hjemmelavet) :)

  Kh. Louise

 • Reply
  Maj
  september 16, 2014 at 8:31 pm

  Hvor er de bare flotte! Må jeg spørge hvor du har købt det flotte stribede papir henne, samt hvilken font du har brugt til din smukke piges navn?

  Mvh
  Maj

 • Reply
  Silvana
  marts 10, 2016 at 6:33 pm

  Hej.

  Vil høre hvad det program hedder du har brugt?

  Hilsen Silvana

  • Reply
   Tine
   marts 10, 2016 at 8:33 pm

   Hej Silvana,

   Jeg har lavet invitationerne i InDesign. :)

   • Reply
    Silvana
    marts 11, 2016 at 7:14 am

    Tak :)

Skriv et svar