Jordan og Sophie La Girafe ♡ GIVE AWAY

jordan jordan1 sophielagirafe_badedyr

Fleur fik forleden en fin pakke fra Jordan og Sophie La Girafe, og hun hyggede sig rigtig med at pakke den ud, og stille tingene fint op.

Herhjemme går tandbørstningen heldigvis smertefrit både morgen og aften. Hun kan selvfølgelig have tusind undskyldninger for ikke at skulle have tænderne børstet, men den går nu ikke, og hun “giver sig” som regel hurtigt.

Fleur var for nylig til tandlæge, og tandlægen synes hun havde fine tænder og god mundhygiejne. Må indrømme at jeg tænkte YES! indvendigt. Ikke at jeg forventede andet, men er det ikke bare en forælders lod, altid at være bekymret for, om alt nu er som det skal være ved de kære små..?

Fleur har haft en tandbørste fra hun var meget lille og tandløs. Så snart hun begyndte at tage ting i munden, købte jeg en babytandbørste. Faktisk den samme, som Jordan har sendt os til lillebror. Den er super god at holde ved og gumle på for små babyer.

Den lille søde giraf med badering er en nyhed fra fantastiske Sophie La Girafe. Når jeg skriver “fantastiske Sophie La Girafe”, så er det fordi, at det franske brand virkelig ér fantastisk. Fleur havde den klassiske giraf som baby, og den blev hurtigt uundværlig. Badedyret her havde Fleur med i bad den anden dag, og havde en fest med at sprøjte vand på mig og i resten af badeværelset. Se bare her. :)

Og nu en lille konkurrence til mine kære læsere. En af Jer kan vinde samme pakke som Fleur har fået (toilettaske, tandbørster, Karius og Baktus bog, Sophie La Girafe badedyr, samt en pjece om gode råd til tandbørstningen), ved blot at skrive en kommentar forneden.

Den heldige vinder kan selv bestemme, hvilke(n) aldersgruppe tandbørsterne er til. De findes i 0-2 år, 3-5 år og 6-9 år, og der er selvfølgelig fine designs til både drenge og piger.

OBS! Husk at skrive din mailadresse eller andet kendetegn, såfremt du kommenterer som anonym. Jeg trækker en vinder på fredag d. 6/6 kl. 20.
Jeg forbeholder mig retten til at trække en ny vinder, såfremt jeg ikke hører fra vedkommende indenfor fem dage.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Bloglovin og Instagram.

52 thoughts on “Jordan og Sophie La Girafe ♡ GIVE AWAY

 1. Vi har været heldige med tandbørstningen herhjemme, kun min søn havde en kort periode hvor vi skulle “tvinge” det igennem :)
  Virkelig en fin give away, den vil skabe glæde herhjemme :D

 2. Hvor skønt! Den ville jeg være meget glad for. Og hvis jeg skulle være den heldige vinder, så ville aldersgruppen være 0-2. Min lille datter har ingen tænder endnu, men de kommer da, og sådan en pakke ville komme godt med på vejen!

 3. Herhjemme venter vi en lille dreng inden længe og vi ville blive super glade for de fine ting. Tandbørsten skal være 0-2 år og i drenge design, hvis vi er de heldige vindere

 4. Jeg har tit min lille niece på besøg til overnatning (mor er sygepl. i skadestuen og arbejder på alle tider af døgnet), så sådan en tandbørste, badedyr og godnat læsning ville helt sikkert være et hit. Lille Annabella er næsten 2 år! :)
  kh. Pennie
  http://pennnylane.blogspot.dk/

 5. Skøn lille give away, så hvis vi skulle være så heldige at vinde skal det være 0-2 år :-)

  Vores lille Ella har netop fået tænder, og hun er også stor fan af Sophie.

  Mange hilsner

  Isabelle

 6. Sikke en fin pakke – den vil min to årige elske at vinde (og moderen vil elske at læse bogen, lege i vandet med giraffen og børste tænderne med nye tandbørster :-)) Vi krydser fingre!
  Mail: iwj1987@hotmail.com

 7. Ihh hvor fint, har en Carl på 3 år som er pjattet med Sophie og tandbørstningen går også ok :-)

 8. Sikke en dejlig give away.
  Vi vil blive meget glade herhjemme hvis vi bliver de heldige vindere.
  Vi ønsker os pakken for 0-2 år. :-)

 9. Sikke en fin pakke. Den vil virkelig skabe glæde herhjemme. Johanne havde også den klassiske Sophie som baby og den var med over alt, så jeg er sikker på at bade-Sophie også vil være en sikker vinder. Og jeg vil elske at genlæse Karius og baktus – bogen fra min barndom er slidt op!
  Kh
  Mette

 10. Den pakke ville min datter på 4 år elske!!:-)
  Hun er nu så stor at hun ved at man skal have børstet tænder uden brok, men sådan har det desværre ikke altid været.

 11. FIN give away!! Håber jeg er den heldige vinder. Min datter på to har været vild med Sofie giraf fra hun var helt lille. Selvom hun har haft en tandbørste siden hun var helt lille kan tandbørstningen stadig være en kamp. Håber pakken og bogen derfor kan hjælpe! :)

 12. Det var da egentlig en super ide at give dem en tandbørste at gumle på, inden der bryder tænder ud, så de bliver bekendt med sådan en størrelse. Jeg vil fluks pakke tandbørsten fra goodiebag’en ud og stikke den til Penny! Og Sophie er også en kær ven herhjemme, anede ikke hun fandtes som badedyr, men den skal vi da have fat i!
  Str. 0-2 år hvis jeg skulle være så heldig :)

 13. Åh den ville Thitsen gerne vinde – alt hvad Fleur har, vil thit også have hihi
  Perfekt lille pakke:)
  Så thit ønsker sig en tøse tandbørsre str 3-5 år

 14. Sikke et fint sæt. Vi er kommet igennem en træls “vil ikke” mht tandbørstning med det går rigtig fint nu. Så hvad ville være bedre end sådan en fin pakke til vores lille pige (alder skulle være 3-5 år)

 15. Det vil jeg gerne vinde til min datter på 2 år, der kan til tider være brok ved tandbørstning, men børstes skal de :-)

 16. Herhjemme går det meget op og ned mht tandbørstningen. Nogle gange er det nærmest en fest, andre gange er det med brok og tager en evighed….

 17. Sikke et skønt sæt – herhjemme elsker vi også Sophie Giraf, og min lille dreng ville elske at lege med den i badet også :-) tandbørstningen kæmper vi en smule med, så det ville være godt med lidt ‘fornyelse’ på den front. Vi ønsker os sættet til 0-2 år.

 18. Min store dreng på knap 4 har hadet tandbørstningen. Pludselig for et par måneder – fra den ene dag til den anden – ændrede det sig. Aner ikke hvorfor.

  Nu har jeg en lille pige på et halvt år. Og hun har også en tandbørste, den klassiske Sophie og Sophie med holde-bide-ringe. Med de to første bisser allerede fremme – begynder opgaven med knap så megen kamp som med storebror.
  (Der i øvrigt også mente lillesøster skulle hedde Dora

 19. Min datter på tre giiiider ikke tandbørstning! Så sådan en pakke med lidt Karius og Baktus inspiration ville være en hjælp :)

 20. Skøn præmie :) Xander elsker allerede hans Sophie giraf pivdyr og bidering, så det ville være suverænt med hende som badedyr, specielt så glad han er for at komme i bad (læs: hans mor bliver næsten mere våd end ham ;)
  Jeg vil gerne vinde sættet til dreng 0-2 år :)

 21. Min lille nevø er helt tosset med Sophie Giraf, og jeg er sikker på, at jeg ville få en kæmpe krammer, hvis jeg kom med sådan en til ham :) Hvis han skulle være så heldig at vinde, må tandbørstesættet gerne være 0-2 år :)

 22. Den pakke ville falde i god jord herhjemme. Gerne en drengebørste 0-2 år til når mindstemusen får sine tænder:)

 23. Sif’s gummer klør så meget at der nok ikke går så længe før hun får sin første tand. Og Sophie la giraffe er højt elsket herhjemme, så vi ville blive meget glade for at vinde sådan en pakke :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *