L’ORÈAL MEN EXPERT – vind produktserie

loreal-men-expert-vind

Pierre har de seneste par måneder testet L’Oréal Men Expert serien, og er (mod egen forventning!) blevet rigtig glad for produkterne.

Han rynkede noget på næsen, da jeg spurgte om han ville teste det. Han er ikke lige typen der normalt ville bruge så meget ansigtspleje, men det er han altså blevet. Pierre lader gerne skægget gro (som så mange andre mænd i disse tider), men jeg vil have at han ser velplejet og soigneret ud. Her er produkterne super gode, da f.eks. Men Expert Pure Moisturiser for 3-day beards går ind og blødgør skægget. Allerede efter to dage, kom Pierre hen til mig “prøv lige at mærke – synes du ikke det er blevet blødere?”. Jeg var liiige ved at flække af grin, men var selvfølgelig sød. ;) Men jo! Det var (og er stadig) blødere og pænere at se på.

L’Oréal vil gerne forkæle en af mine læsere med et kit som på billedet. Kittet består af:

Men Expert Pure Moisturiser for 3-day beards, der blødgør skægstubbe og fugter huden uden at klistre.
Men Expert Hydra Energetic X-Treme Turbo Booster, der bekæmper træthed, dehydreret og glansløs hud. Får huden til at se sundere ud.
Men Expert Hydra Energetic Anit-Fatigue Moisturiser, der bekæmper synlige træthedstegn.
Men Expert Hydra Energetic Quenching Gel med ice cool hydration og no shine effekt.
Men Expert Hydra Energetic Eye Roll-On med ice cool roll-on, der bekæmper mørke rander under øjnene.
Men Expert Hydra Energetic Foaming Cleansing Gel, der renser i dybden uden at udtørre huden.

Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at lægge en kommentar herunder, og skrive hvem der skal vinde produkterne.
Jeg trækker en vinder på onsdag d. 29/7 kl. 20.

Og gør så lige dig selv den tjeneste, at se den lækre old school barber Mike Kunstleben i videoen her. Eyecandy, right?

OBS!! Konkurrencen er afsluttet! Den heldige blev nr. 4 – Anne-Dorte, som har fået besked via mail – stort tillykke!

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med L’Oréal, men ord og mening er min helt egen.
Læs evt. min reklamepolitik her.

38 thoughts on “L’ORÈAL MEN EXPERT – vind produktserie

 1. Det lyder som nogle fantastiske produkter og jeg vil rigtig gerne forkæle min dejlige mand med alle de lækre produkter. Han ejer ikke ansigtspleje og jeg vil blive så glad, hvis jeg kunne være så heldig at vinde dette, så han kunne få begyndt på det :)

 2. De produkter ville være en fantastisk gave til min kæreste, som netop den 29/7 skal opereres og have fjernet galdeblæren… Sætter et stort X og håber at vinde.

 3. Dem skal min mand have. Lige om lidt bliver vi forældre for første gang og jeg er sikker på han vil sætte pris på lidt ekstra forkælelse ovenpå de lange nætter det kan give :)
  Derudover har han været det pureste guld under min graviditet og den flytning vi er i gang med så han fortjener virkelig noget ekstra lækkert kun til ham!

 4. Det ville jeg gerne forkæle min mand med. Han trænger til lidt kærlig pleje. Bruger aldrig creme.

 5. Jeg vil gerne glæde min kæreste med den ansigtsserie. Han bruger egentlig ikke noget nu, men jeg er ret sikker på at det mest skyldes at han ikke ved hvor han skal starte i cremejunglen :) Tror han vil blive glad for denne pakke :)

 6. Det skal min søde kæreste som også foretrækker at have fuldskæg – han får det flotteste ræverøde skæg, så det fortjener da at blive passet ordenligt :)

 7. Det skal hr. skæg (min kæreste) – så kan det være at vores datter vil begynde at kysse ham igen – når hans skæg blive blødt som smør :0)

  Det fortjener han – både kys og lækre produkter :0)

  De bedste hilsner Camilla

 8. Jeg burde måske give produkterne til min kæreste, men ærlig talt – jeg tror ganske enkelt ikke, han ville bruge dem. xD
  Så i stedet kan en af mine søde små brødre jo blive den heldige vinder af det. For selvom de stadig er mine små brødre, må jeg jo også hellere erkende, at de efterhånden er voksne mænd, med hvad dertil hører af skæg og damejagter. ;D Så sådan et kit her ville sikekrt være et hit.

 9. Min mand har faktisk brugt L’Oréals herreserie i et par år efterhånden, så jeg vil da afsindig gerne glæde ham med lidt far-forkælelse, nu hvor den snart står på barselsboble og ren og skær overlevelse ;)

 10. Har en mand som kun akkurat er begyndt at bruge ansigts pleje.
  Han syntes kun at det er noget tøser bruger.
  nu har hans kone(mig) været lidt rigeligt efter ham,så han er langsomt startet lidt op med ansigtsvask og dagcreme, er sikker på at jeg vil kunne lokke ham lidt mere, med så lækkert et sæt

 11. Det er jo den lille lækre barbershop på Amagerbrogade :0)
  Min mand prøver ihærdigt at komme af med tør og stresset hud så han skulle forkæles hvis jeg bliver den heldige :0)

 12. Jeg vil gerne vinde det til min kæreste, han går ikke særligt meget op i ansigtspleje, og det kan ses,måske ville denne lækre serie sætte ham igang.med at pleje sin hud,ellers er jeg sikker på at min søn ville sætte pris på det,da han går meget op i sin hud. :)

 13. Århsj. Min søde beskæggede mand ville blive kind of henrykt, hvis han fik forærende sådan en røvfuld. Jeg hepper på mig og ham <3 Og god dag på dig!

  Kh Mai

 14. jeg vil rigtig gerne forkæle min dejlige kæreste med produkterne! :-D Han lader også gerne skægget stå, men er heller ikke så god til at pleje det undervejs. ;-)

 15. Det vil jeg gerne vinde til min dejlige kæreste. Han skal være alene hjemme nogle uger med hus og kaniner, så han kunne nok trænge til lidt forkælelse. :)

 16. De dejlige produkter vil jeg give til min kære mand, Søren.
  Så sent som igår snakkede han netop om hvilke produkter, der ville være gode til ansigtet. Så det vil være en perfekt gave!

 17. Det ville være skønt at vinde til min søn på 19 år … ville være rart at kunne få ham til at bruge nogen gode produkter og lære ham at passe på huden

 18. Lækker lækker konkurrence Ikke tit man støder på herre-forkælelser. Vil krydse fingre for jeg kan overraske min langdistance kæreste med lidt lækkerier

 19. Jeg vil meget gerne forkæle min dejlige kæreste med produkterne. Krydser fingre og håber jeg kan overraske ham med en”bare fordi”-gave;)

 20. Uden tvivl, det skal min fantastiske dejlige kæreste! Han racer rundt for mig og er min største støtte, så han trænger uden tvivl til en ordentlig omgang forkælelse. Og når nu jeg ved at han ikke er “produkt-forskrækket” ved jeg, at han virkelig ville værdsætte sådan et lækkert velvære-kit:) krydser fingre!

 21. Det er lige noget for min teenage søn. Han kan ligeså godt få nogle gode vaner fra starten.. Deltager med glæde. ❤

 22. Kunne være fedt at vinde produkterne til min mand i fødselsdagsgave den 3/8.. Specielt fordi han aldrig bruger nogle produkter til ansigtet, men egentlig gerne vil tror jeg.. ;)

  1. Det kunne godt misforståes.. Min allerdejligste kæreste og far til vores dreng Hugo, Simon skal være den heldige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *