Makeover af Fleurs værelse #1

skabsvægneon-lampe-alittlelovelycompany

En makeover af Fleurs værelse er ved at være ved vejs ende, og det er blevet helt fantastisk, hvis jeg selv skal sige det. Det passer så fint til Fleurs alder med kommende skolestart og mere fokus på stor-pige hygge.

Fleurs yndlingsfarve er blå, så hun var helt oppe at ringe, da Pierre kom hjem med den blå bøtte maling til hendes skabsvæg. Pierre har selv bygget skabsvæggen med skydelåger, og den er virkelig blevet god (og rummelig!). Det er liiige før noget af mit tøj skal ind i Fleurs skab nu. ;)

Flexa play seng

Fleur har haft sin Flexa Play seng i lidt mere end et år nu, og vi er stadig super glade for den. Den er pæn og enkel og så passer den til alt. Lampen med neonlys er fra A little lovely company og jeg behøver vel ikke sige, at Fleur er helt vild med den? Hvem har ikke drømt om sådan en fin lampe som barn? Jeg har i hvert fald, så måske det også spillede ind da jeg klikkede den hjem.

På væggen er et lille glimt af den fineste plakat med stjernetegn fra Hildestad Copenhagen, som jeg stiftede bekendskab med på CIFF Kids i sidste uge. Plakaten fik jeg i gave, og den passer jo helt perfekt til Fleurs værelse. Jeg har sat den på plakatlister fra Ferm Living. Mere om Hildestad Copenhagen en anden dag…

Spejlet ved siden af skabsvæggen er Fleurs nye dansespejl, som jeg spår bliver et kæmpe hit. Der skal lige en lille hylde op, så hendes lipgloss og lignende dims kan stå der.

fleurs-vaerelse--

Sneak peek fra skrivebordshjørnet…

roberts-radio

Roberts Radio spiller op til dans på en lille hylde fra Netto. Yes, Netto – af alle steder… Og så endda på tilbud til 60kr. Mega kup! Den lille kanin er fra OyOy.

liewood-mini-dot-rug

Gulvtæppe fra Liewood. Tæppet er lavet af rester fra deres produktion af sengetøj. Det kan jeg rigtig godt lide at tænke på, og samtidig er det jo et super fint tæppe.

fleurs-vaerelse-

Jeg glæder mig til at vise mere fra Fleurs værelse. Stay tuned… 

– indlægget indeholder reklame.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på FacebookBloglovin og Instagram.

6 thoughts on “Makeover af Fleurs værelse #1

  1. Er du vimmer, det er det flotteste skab, jeg nogensinde har set! Kan du mon huske, hvad farvekoden hedder? Venlige hilsener, Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *