Makeover af Fleurs værelse #2

skab-med-skydelaager

Fleurs nye værelse har været færdigt i en måneds tid nu, og vi er alle super tilfredse med resultatet. Det hjemmelavede skab med skydelåger fungerer virkelig godt, og har givet skråvæggen nyt liv.

Vi indretter løbende skabet som det passer bedst til Fleurs behov. Lige nu er der tøj, sko osv. i den ene del, og krea sager og LEGO i den anden del. Jeg har forsøgt, at gøre hylderne overskuelige for Fleur, så hun ved præcis hvor tingene hører hjemme. Dette gælder både tøj og diverse krea grej. Jeg har derfor brugt både skotøjsæsker, kasser fra Goodiebox og syltetøjsglas i indretningen.

fleurs-vaerelse

De guld detaljer fra skydelågerne går igen på både radio og skrivebord. Jeg er helt vild med kombinationen af den dybe midnatsblå og guld.

hylde-til-boeger-bag-doer

IKEA billedhylder bag døren udgør en perfekt opbevaring af bøger og skaber hyggelig stemning.

IMG_0827

Dullehjørnet med børne lipgloss og diverse smykker i skrinet. Spejlet er fra IKEA.

zodiac-copenhagen

Plakater man kan drømme sig væk i og en drømmefanger til at tage de uhyggelige drømme. ♡  Den blå plakat er fra Hildestad Copenhagen, flamingoerne er fra Zoologisk Have, tegningen med Tommy Seebachs »Under stjernerne på himlen« er fra Rikke Rose. Drømmefangeren er fra eBay og hjertelampen med neonlys kan købes her.

Se også Makeover af Fleurs værelse #1.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på FacebookBloglovin og Instagram.

One thought on “Makeover af Fleurs værelse #2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *