Barselsgave ideer til dreng - det bedste jeg ved ...
baby inspiration jeg anbefaler legetøj

Barselsgave ideer til dreng

barselsgave-ideer-dreng

Indeholder reklame – i form af affiliatelinks

Hvis jeg skulle have en baby dreng igen, ville dette være gode bud på barselsgave ideer. Men det skal jeg jo ikke… Slet ikke…
Som tidligere skrevet her, skal vi ikke have flere børn. Men hvorfor kigger jeg så på babyting?

Den ene undskyldning må være, at en kollega som venter barn nr. 2, styrtede en anelse febrilsk ud af døren i eftermiddags, da konen ringede ham hjem fordi fødslen var nær. Årh, det vækker minder fra da jeg ringede Pierre hjem inden Lucs ankomst. Dét bliver man altså lidt skruk af at tænke på.

En anden undskyldning for at sukke over smukke babyting er, at jeg elsker at inspirere og selv blive inspireret. Jeg bruger ofte aaalt for lang tid i sengen med telefonen om aftenen, hvor jeg enten kigger på Pinterest, Instagram eller webshops. Heldigvis har jeg flere veninder der gør det samme, så helt skør føler jeg mig ikke. ;)

Det de fine ting på collagen har tilfælles, er lækkert design og rigtig god kvalitet. Jeg ville selv elske at få dem i gave, hvis jeg stod med en lille ny.

1. stofbleer // 2. barnets bog // 3. musikuro // 4. babyhåndklæde // 5. bamse // 6. sengetøj // 7. tæppe // 8. bogstaver

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar