Morgenloppe #6 - det bedste jeg ved ...
bla bla bla hjemme hos os morgenloppe Ole Lukøje

Morgenloppe #6


Et udsnit af vores Ole Lukøje lampesamling… Anders And hænger ved Fleurs Lille Per seng, Ole Lukøje på månen hænger ved puslebordet på værelset, og Ole Lukøje i sengen hænger ved sofaen.

I gemmerne har vi også en Mickey Mouse og så en eller anden mere..? Pinligt, men jeg kan ikke huske præcis hvilken det er. Ej, det er simpelthen for groft! Når Pierre kommer hjem, suser jeg i kælderen og finder dem…

Det blev så en middagsloppe, men hva’ pokker?! Fleur skulle lige falde til ro, og nåååh ja, jeg skulle forbi lægen, fordi jeg har fået en ekstra pande foræret i løbet af weekenden…
Har fået det største insektbid nogensinde, så det meste af panden er hævet op og væskefyldt. Lækkert, ikke?! Det har så bredt sig ned over toppen af næseryggen, og jeg ligner noget der er løgn. Lægen kunne selvfølgelig ikke gøre noget, men sagde at hovedpine, snurren og stikken var helt normalt, og at det måske ville hjælpe lidt, hvis jeg stod på hovedet i 3 timer. Så det…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply
  Trine - Søhesten
  september 5, 2011 at 11:03 am

  Øj, de er så fede de smukke gamle lamper!! Jeg havde en Ole Lukøje (den med sengen) som barn, og den er for længst smidt ud :-(
  Det der med insektbid kender jeg desværre godt. Jeg blev engang stukket af et lille myg-svin, og så gik jeg ellers rundt og lignede elefant-manden i flere dage! Håber snart at dit stik går i sig selv igen :-)

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  september 5, 2011 at 11:54 am

  De er bare så fede.
  Havde den engang med klokkeblomst.
  Kan godt fortryde den blev solgt..

  God bedring med dit dumme insektstik.
  Knus Susi

 • Reply
  [Spitzenklasse]
  september 5, 2011 at 1:51 pm

  Næh, sådan en samling har jeg også. Og må med skam erkende, at ikke en af dem er blevet hængt op endnu… Et myggestik af samme kaliber har jeg også lige haft glæden af – bare lige i øjenkrogen. Jeg kunne nærmest ikke se ud. Men et par dage og det var meget bedre!

 • Reply
  Christina Skarø
  september 5, 2011 at 3:28 pm

  De er faktisk ret fine.. det minder lidt om da jeg var barn… Næsten :-) Fedt Tine

 • Reply
  Malene
  september 5, 2011 at 5:38 pm

  De er fine, men hvor ser Anders And dog ond ud. Uh….
  Træls med insektbiddet! Jeg krydser fingre for det snart bliver bedre.
  Knus

 • Reply
  Tine
  september 5, 2011 at 8:53 pm

  @Trine – Hvor ærgeligt at din lampe er smidt ud! Selv ærger jeg mig over en gammel Tomy lampe med lysshow, som desværre blev lånt ud og aldrig leveret tilbage. Den er ikke videre pæn (faktisk ret grim :-)), men kan huske jeg elskede den som barn, så vil gerne ha’ den til Fleur.

  @Susi – Kan godt forstå du fortryder at ha’ solgt klokkeblomst. De er ret svære at finde i dag…

  @Spitzenklasse – Kan du så se at få nogle hængt op! ;-) Hvilke har du? Av, lige i øjenkrogen! Mit er blevet lidt bedre her til aften, heldigvis.

  @Christina – Ja, de er ret fine. Og hyggelige… :-)

  @Malene – Han ser bare mega ond ud! Faktisk synes jeg næsten det er synd Fleur skal vågne op til sådan en ond and. Altså når hun engang kommmer i egen seng. ;-) Har tænkt på at skifte den ud, men musikken i denne er bare så sød, så nænner det næsten ikke.

  Kærlig hilsen og knus Tine

Skriv et svar