Nu med kravlebaby ♡ og anbefaling af GoBabyGo - det bedste jeg ved ...
baby jeg anbefaler Luc

Nu med kravlebaby ♡ og anbefaling af GoBabyGo

kravlebaby

Vores lille søde Luc som bliver ni måneder på mandag, lærte for en uge siden at kravle. Lige pludselig var den der bare… Det er ikke længe han har rokket på alle fire – som jeg ellers forventede han skulle gøre noget tid – før han knækkede koden.

Den 1. maj var vi på besøg hos min faster, hvor vi snakkede om, at nu kunne det ikke vare længe. En times tid senere begyndte han at kravle.   Lidt vildt – i hvert fald for mor her. ;) Havde altså ikke regnet med det gik så hurtigt…

Fleur lærte først at kravle, da hun kunne gå. Hun fandt simpelthen aldrig ud af hvordan det skulle gøres, så hun numsede i stedet. Det blev hun til gengæld også lynende hurtig til, så det gjorde jo ikke noget. Men fordi Fleur ikke kravlede, var det lidt specielt at opleve Lucs første kravletag. Ligesom det var specielt at opleve, da Fleur kom fremad på numsen. To vidt forskellige måder, men begge smelter moderhjertet. #megastoltmor Sådan skal det også være, ikke?

I får lige en lille video af nogle af de allerførste kravletag – optaget d. 1. maj. Igen #megastoltmor ;)

 

Det var lidt sjovt, at lige præcis den dag hvor Luc knækkede koden, der havde han strømpebukser fra GoBabyGo på. Altså skridsikre strømpebukser med gummi dutter på knæ og fødder. Strømpebukserne hjælper ham rigtig godt til at stå fast, og er samtidig bløde og behagelige at have på. Jeg kan kun give GoBabyGo mine bedste anbefalinger. Har du en baby der er på vej til at kravle eller møffe rundt, synes jeg bestemt disse eller de skridsikre kravleknæbeskyttere er værd at overveje. Luc skal i hvert fald have flere par kravleknæbeskyttere her til sommer, så vi kan beskytte hans små bløde knæ mod de ru overflader udendørs.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar