Vuggestueklar - mine favoritter - det bedste jeg ved ...
børnetøj Luc

Vuggestueklar – mine favoritter

Indlægget udgives i samarbejde med 66 North.

vuggestueklar 66north-kids

1. softshelldragt // 2. hue // 3. fleecetrøje // 4. uldbody // 5. rygsæk // 6. hjemmesko // 7. ulddragt

Luc har nu gået i vuggestue i to måneder, og er efterhånden blevet rigtig glad for det. Det er et dejligt hus med kun to små stuer og søde pædagoger. De er ude på legepladsen i al slags vejr, som ligger meget naturskønt. På den anden side af legepladsen er der nemlig en stor sø og masser af ænder at kigge på. Det lyder ret skønt, ikke?

Jeg har en rigtig god mavefornemmelse omkring vuggestuen, og det betyder bare alt. Det føles jo langt fra rigtigt, at aflevere sin lille grædende mus til en lang “arbejdsdag” i vuggestuen. Vi er heldigvis ude over, at Luc græder ved aflevering, og generelt er han glad og tilfreds dernede, men pyyh, hvor det river i hjertet, når man er nød til at gå fra sit grædende barn.

Collagen på billedet herover viser mine favoritter til Luc i vuggestuen. Det er alt sammen kvalitet der holder. Fleecetrøjen er fra 66 North og i vanvittig lækker kvalitet. Man kan på ingen måde sammenligne den med en fleecetrøje som vi normalt kender dem. Dette er en helt anden og mere åndbar kvalitet. Luc har en med hætte og Fleur har modellen på collagen uden hætte. Begge børn bruger den som en jakke på de knap så kolde dage. 66 North forhandles i deres flagship store i Sværtegade i København K, i Illum Kids og i Tinderbox på Frederiksberg.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar