Opskrift på den bedste jordbæris - det bedste jeg ved ...
andre bloggere dessert is jeg anbefaler køkkengrej lækkerier mad

Opskrift på den bedste jordbæris

tovolo-jordbær-is-ispinde1 tovolo-jordbær-is-ispinde2 tovolo-jordbær-is-ispinde

I S T I D  –  Jeg er typen der kan spise is når som helst, hvor som helst. Elsker simpelthen is! Faktisk så meget at Pierre nogle gange kigger lidt bekymret på mig, når jeg endnu en gang går i fryseren. Men hey #jegmågodtjegergravid ;).

Med det vejr Danmark byder på i øjeblikket, så kan det også næsten kun være lovligt med (minimum) en is om dagen. Hold da op, en hedebølge vi har haft. Det er helt fantastisk! Trods kæmpe mave og træt krop klager jeg ikke – det er SÅ skønt et vejr.

Vi har den seneste tid lavet forskellige is, og har været omkring flere opskrifter på jordbæris i jagten på den perfekte. Men det er heldigvis slut nu… Jeg har endelig fundet opskriften på den bedste jordbæris. Både som ispinde og i ismaskine. Den er virkelig god!

Opskriften finder du inde hos Mette fra Carlas Café. Den kan sagtens tåle lidt mere citron end Mette skriver, men det er jo en smagssag – prøv dig frem. :)

De fine tvillinge isforme er fra Tovolo, og minder mig om min barndom. Det er altså lidt hyggeligt at dele en is på den måde (eller spise to selv ;).

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

1 kommentar

 • Reply
  Marina / cand.mor
  juli 24, 2014 at 6:07 am

  Bogmærker lige denne opskrift også ;)

  Har været så ringe til at få læst blogindlæg det sidste lange stykke tid, men nu tager manden lille D (for jeg stod for tredje dag i træk op kl. bæ med ham), og jeg kan sidde med en cappucino og nyde bloglands forunderlige verden. Nå, men det, jeg egentlig ville sige, er, at jeg synes, at du selv som tyk og tung, som du kalder dig selv, er så afsindig flot gravid. Helt misundelsesværdigt pæn! Og så kan jeg virkelig godt forstå, at hvor Fleur skal være, når lillebror kommer, fylder rigtig meget for dig, og det skal det da også bare have lov til at gøre.

  Håber jeg får lejlighed til at se lillebror her til efteråret :-*

Skriv et svar