Sommerjakke i blå toner til piger og drenge - det bedste jeg ved ...
børnetøj jeg anbefaler

Sommerjakke i blå toner til piger og drenge

sommerjakker-pige-dreng-2016

Mørkeblå sommerjakke til både piger og drenge – fint, ikke? Jeg er ret forelsket i de (mørke)blå toner til både Fleur og Luc, og derfor er valget også faldet på en marineblå sommerjakke til dem begge i år.

Der findes rigtig mange fine sommerjakker – dette er blot nogle af mine blå favoritter til begge køn. Hvilken er din favorit? Måske du allerede har købt årets sommerjakke? I så fald vil jeg rigtig gerne høre hvilken. :)

Luc har fået nr. 1 på billedet og Fleur har fået nr. 2. Begge er fra Reima og jeg tror vi bliver vildt glade for dem. De virker super lækre og har en rigtig fin pasform.
Fleur elsker at de matcher – det er simpelthen også så kært.

Jakke nr. 3 er fra Mini A Ture, nr. 4 er fra Wheat, nr. 5 er fra Mini Rodini og nr. 6 er fra Wheat.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Gitte
    april 3, 2016 at 5:40 pm

    Det er altså også en flot farve! Nr. 2 er helt klart en favorit herhjemme, den er i hvert fald med i kapløbet om at blive jakken i år :)

Skriv et svar