Vind lækker taske fra Depeche - det bedste jeg ved ...
give away julekalender

Vind lækker taske fra Depeche

depeche

Konkurrencen er slut!
Vinderen blev Maria S. Stort tillykke Maria – jeg sender dig en mail. :)

Kalenderen siger d. 17. december, og i dag er der kun en uge til juleaften. Vildt, ikke?! I Fleurs børnehave tæller de dagene i stjerner, så hun kommer hver dag hjem og fortæller hvor mange dage/stjerner der er tilbage på tavlen, og “nu er det snart juleaften”.

I dagens låge i julekalenderen som jeg kører med Anne, er der både Mor-luksus og sjov for børnene. Hos Anne kan du nemlig vinde en af de berømte SwimFin, som hjælper barnet med at lære at svømme. Den er virkelig smart!

Her på bloggen kan du vinde en lækker taske fra DEPECHE i sort læder. Tasken kan bruges som clutch eller cross over med den medfølgende rem.

DEPECHE er et dansk brand med base i Horsens. Eller Hååårsens, som de lokale siger… ;)
DEPECHE blev startet i 1999 af et ægtepar, men i 2008 købte Janni Hørdum firmaet. Janni har siden overtagelsen ændret koncepetet radikalt, og DEPECHE har nu fokus på at producere tasker og bælter i god kvalitets læder.

Jeg er helt vild med stilen og har forelsket mig i bl.a. disse to fra den nyeste kollektion:

depeche1 depeche2

Er de ikke bare smukke? Jeg kunne i hvert fald godt se mig selv med en af dem… Eller den som er på højkant her, men desværre kan jeg jo ikke selv deltage i konkurrencen. ;)

For at være med i konkurrencen, vil jeg gerne høre, hvad I glæder jer aller mest til at give i julegave i år..?
Jeg trækker en heldig vinder på søndag d. 20/12 efter kl. 22.

Som altid må du meget gerne følge med på Facebook, Instagram eller Bloglovin også – dette er dog ikke et krav for deltagelse. ;)

OBS! Husk at deltage i konkurrencen om en SwimFin hos Anne.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

68 Kommentarer

 • Reply
  Åse Lejbølle
  december 17, 2015 at 11:12 pm

  Bogen ‘Sygdommen til døden’ af Søren Kierkegaard, som jeg giver min søn, der lige er begyndt at læse filosofi. Det lyder dystert, men det er bogen sådan set ikke :-D.

 • Reply
  Joan Gejl
  december 18, 2015 at 2:14 am

  Min lillebror har ingen ønsker, men får en super lækker all around kniv fra Japan i det lækreste materiale. Jeg er bare så overbevist om, at han bliver vildt glad for den og glæder mig til at blive inviteret på middag.

 • Reply
  Lis
  december 18, 2015 at 5:04 am

  Jeg glæder mig allermest til at give min datter et smykke, som hun ønsket sig længe

 • Reply
  Miatilda Andersen
  december 18, 2015 at 5:07 am

  Jeg laver nogle the kopper til min søster, hvor jeg skriver forskellige ting på, som jeg synes er sjove.. Det håber jeg også at hun gør.

 • Reply
  Maria
  december 18, 2015 at 5:25 am

  Jeg glæder mig vanvittigt til at se min snart 2åriges reaktion når hun pakker sin første dukke op. Hun har leget med nogle dukker vi har i forvejen men denne er hendes egen og jeg håber hun kommer til at knytte et tæt bånd med dukken som jeg tænker er hendes “baby” som hun kan amme og bade når hun får en lillebror snart som mor skal amme og bade:)

 • Reply
  sonja zattlander
  december 18, 2015 at 5:58 am

  en booble til mit oldebarn

 • Reply
  Christina Christensen
  december 18, 2015 at 6:24 am

  En starwars lampe med lyssværd mm til vores søn. Den er super sej og han vil elske den. Den glæder jeg mig super meget til at give.

 • Reply
  Janni Lykke Clausen
  december 18, 2015 at 6:35 am

  Jeg glæder mig altid til at give gaver til de mennesker jeg holder af ! I år glæder jeg mig til at give julegave til bedsteforældrene, de skal nemlig have et H billede af vores to guldklumper og det er altid en stor glæde at se deres ansigtsudtryk, når de får et billede af de to, som betyder ALT for dem :)

  Virkelig en lækker taske og den vil gøre stor glæde til de kommende arrangementer i 2016 :)

 • Reply
  Monica Figgé Jensen
  december 18, 2015 at 7:00 am

  Lego Duplo tog til min lille dreng. Jeg er spændt på at se hvordan han reagerer på det :)

 • Reply
  Libbie
  december 18, 2015 at 7:16 am

  Lækre tasker!!
  Jeg glæder mig allermest til at give de gaver væk som jeg selv har lavet for hvad mon svigermor siger til sin sorte coatigan….?!

 • Reply
  Mette Kristensen
  december 18, 2015 at 7:23 am

  Jeg glæder mig mest til min storebror skal have den mussemåtte jeg har købt til ham med billede af mine børn på. Tror han bliver utrolig glad for den. Desværre skal jeg ikke holde jul med ham i år, så ser ikke hans reaktion.

 • Reply
  Birna Lambaa
  december 18, 2015 at 7:23 am

  Jeg glæder mig til kunne give min mor et par øreringe med ædelsten, som jeg ved hun har sukket efter i lang tid, og nu, hvor jeg har fået job, efter at have været på su og dagpenge i 6 år, ENDELIG kan give hende <3

 • Reply
  Anette
  december 18, 2015 at 7:59 am

  Jeg glæder mig til at give en værktøjskasse med træværktøj , træskruer, hammerbræt m.m Jeg tror, det bliver et hit ♥

 • Reply
  Maria
  december 18, 2015 at 9:03 am

  Jeg glæder mig allermest til at give min mand to fotobøger, som jeg langt om længe har haft tid til at gøre færdig ❤️

 • Reply
  Helene HL
  december 18, 2015 at 9:38 am

  Jeg glæder mig mest til at give min søn et fint mund harmonika af professionel kvalitet, han er så god med sit gamle, men nu bliver han opdateret og jeg kan knapt vente på at se hvor glad han bliver!
  Glædelig jul! Skøn taske <3 Depeche!

 • Reply
  Grit
  december 18, 2015 at 9:43 am

  I løbet af de sidste 18 mnd. har min far haft to hjerneblødninger – begge kunne være gået grueligt galt, men han har været heldig at slippe med “mindre” hjerneskader. Bl.a. er hans evne til at tage initiativ helt forsvundet og han bliver derfor hurtig lidt inaktiv. I hans unge dage bryggede han selv øl – og nu har jeg købt et hjemmebrygnings-kit til ham i håb om, at han så måske kan blive aktiveret lidt! Det er uden tvivl den gave, jeg glæder mig mest til at give væk i år – og det er på mange måder også den vigtigste gave i år! Den betyder i hvert fald meget…

 • Reply
  Pia Merete Eriksen
  december 18, 2015 at 10:06 am

  En (for os) meget dyr parfume til ældstedatter

 • Reply
  Nina
  december 18, 2015 at 10:18 am

  Jeg kan næsten ikke vente med at give min mor de smukke billeder, vi har fået taget af vores børn :-)

 • Reply
  Karoline
  december 18, 2015 at 10:22 am

  Jeg glæder mig allermest til at give en lille jack russell terrier hvalp til min kæreste, som han har ønsket sig i flere år :)

 • Reply
  Dorthe Bille
  december 18, 2015 at 10:39 am

  Mine drenge får billetter til Manowarkoncerten i Aarhus – jeg glæder mig så meget til at se deres reaktion når de pakker op. De bliver helt vilde

 • Reply
  Sarah
  december 18, 2015 at 11:23 am

  Jeg glæder mig til at give en teaterforestilling til min onkel :)

 • Reply
  Mark
  december 18, 2015 at 11:44 am

  Min søster får de fineste øreringe, som hun har ønsket sig i ekstremt lang tid, så dem glæder jeg mig til at give!

 • Reply
  Camilla Kirstine Vemmelund
  december 18, 2015 at 12:21 pm

  Jeg glæder mig rigtig meget til at give min nevø sin julegave. Glæder mig til at se hans reaktion og håber det rammer plet!

 • Reply
  Ditte Ellen Rasmussen
  december 18, 2015 at 12:37 pm

  Kähler skålene til min søde veninde :) Synes de er så fine at jeg overvejer om jeg ikke også selv skal ha de :-)

 • Reply
  Simone
  december 18, 2015 at 1:12 pm

  Jeg glæder mig rigtig meget til at give min mor OG min søster deres gave. Glæder mig til de åbner det samtidig og ser at jeg har købt det samme til dem ;)

 • Reply
  Marina / cand.mor
  december 18, 2015 at 1:52 pm

  Tror virkelig ikke, at min mand får forvildet sig herind, men jeg tør virkelig ikke skrive, hvad han skal have af mig i år. Det er dog ubetinget den gave, jeg glæder mig allermest til at give <3

 • Reply
  Anne-Dorte
  december 18, 2015 at 2:49 pm

  Vi blev forældre i august så jeg har fået lavet fine porcelænsophæng med “mormor”, “morfar”, “bedstefar” og “bedstemor”.
  Jeg ved de kommer til at gøre stor lykke så dem glæder jeg mig til at give!

 • Reply
  Mette
  december 18, 2015 at 2:51 pm

  Glæder mig til at give min datter hendes gave – og så glæder jeg mig så meget til at opleve juleaften sammen med hende og hendes far. Er sikker på det bliver så sjovt nu hvor hun er blevet større :-)

 • Reply
  maibritt j
  december 18, 2015 at 3:16 pm

  det må være en lysbakke jeg har købt til min mor som hun sukker over hver gang vi går forbi, men som hun ikke vil bruge pengene på. Så nu får hun den :)

 • Reply
  Marie M
  december 18, 2015 at 3:24 pm

  En masse trøjer jeg har syet til mine venner :)

 • Reply
  Maria Ørum
  december 18, 2015 at 3:31 pm

  Glæder mig til at give min mand den DABradio han har fablet om så længe :)

 • Reply
  Louise
  december 18, 2015 at 3:42 pm

  Åh de tasker er SÅ lækre!!! Glæder mig allermest til at min datter åbner julegaverne fra mig og fra mine forældre – hun får nemlig to stk bobles. Den røde elefant med ungerne og dino’en med rusjepladen til. Hun har ønsket sig dem i månedsvis, så tror hun bliver meget glad når hun får dem pakket ud;)

 • Reply
  pia sroka
  december 18, 2015 at 4:09 pm

  Jeg glæder mig til min datter som sidder i kørestol åbner sin gave, hun får en Wii konsol,det har hun ønsket sig rigtig meget, var heldig at få et godt tilbud, så ved vi hvad hun skal lave i juleferien. :)

 • Reply
  Line Jakobsen
  december 18, 2015 at 4:19 pm

  Jeg har hæklet en dukke til min venindes datter, og den glæder jeg mig virkelig meget til at give hende :-)

 • Reply
  Lou
  december 18, 2015 at 4:44 pm

  Jeg glæder mig mest til at kunne give en hyggedag/aften til min demente mormor hvor vi skal spise mad sammen og i teateret. Og så håber jeg hun vil nyde de timer den varer selvom hun desværre efterfølgende vil glemme det. Men at se hende være til stede i nuet, grine og udvise glimt af den person hun før har været er guld værd for mig, så det glæder jeg mig specielt meget til.

 • Reply
  Barbara
  december 18, 2015 at 6:42 pm

  Glæder mig til at give min kæreste en gave som han ikke har ønsket sig, men jeg bare ved bliver vild med

 • Reply
  Astrid
  december 18, 2015 at 6:44 pm

  Jeg glæder mig allermest til at at give min datter en pude fra en japansk hjemmeside, som jeg har overbevist hende om er fusk, så hun ikke tror, den kan fås :-)

 • Reply
  Marianne P
  december 18, 2015 at 6:53 pm

  Den bedste julegave er gaven til mig selv: En Mojito under sydens sol

 • Reply
  T. Jensen
  december 18, 2015 at 7:08 pm

  Jeg glæder mig til at give en fotobog væk, fyldt med minder fra hele året. Det bliver sjovt, at kunne mindes alle årets stunder på den måde :o)

 • Reply
  kjerstine larsen
  december 18, 2015 at 7:57 pm

  jeg glæder mig allermest til at give en særlig gave til min mor. Normalt er det gaverne til mine børn.
  Men i sommers mistede vi min far og i den forbindelse har jeg designet en bog til min mor med billeder af dem igennem de 48 år de var gift <3

 • Reply
  jenny clausen
  december 18, 2015 at 8:10 pm

  jeg glæder mig til at give min lille nevø en turtle dragt <3 lækker præmie jeg krydser hvad krydses kan og rigtig glædelig jul…

 • Reply
  Anne-Marie
  december 18, 2015 at 8:19 pm

  Jeg giver en chokoladeform til en jeg tror vil blive glad for den, men men man ved jo aldrig, så håber bare den falder i god jord.

 • Reply
  Maria Ø
  december 18, 2015 at 8:46 pm

  Glæder mig mest til at give bedsteforældrene skønne billeder fra fotografen af vores tre småpiger

 • Reply
  Mai O.
  december 18, 2015 at 10:11 pm

  Jeg er ved at lave et billede til min mand; med tegninger og små ordudklip. Jeg glæder mig til at se ham i ansigtet, når han ser det.. :)

 • Reply
  Camilla K.O.
  december 18, 2015 at 10:31 pm

  Jeg glæder mig allermest til at give julegaven til min farmor og farfar. Det skyldes, at de ALDRIG ønsker sig noget, fordi de mener, at de har alt – og at det de ikke har, kan de jo købe selv.
  Til gengæld har de også nået en alder, hvor jeg er pinligt bevist omkring, at de ikke vil være her for altid. Derfor har jeg besluttet at give dem en dag med hygge og alt betalt med vi børnebørn. Vi starter dagen ud med at hente dem, hvorefter vi tager ud og spiser brunch sammen, bl.a. efterfulgt af en tur i Den Gamle By, middag og hygge. Jeg glæder mig helt vildt, fordi jeg ved, at det eneste de i virkeligheden ønsker sig, og fordi jeg ved, at oplevelser som disse vil vare for evigt! <3

 • Reply
  Kamille
  december 18, 2015 at 10:53 pm

  Jeg glæder mig faktisk til at give alle de gaver jeg har købt. Der er eń til min mand, han ved det ikke, for vi giver ikke hinanden julegaver! Jeps, jeg får ingen gaver…. Men han får et gavekort til en wellness massage! Og så er der alle dem til ungerne. Det bedste jeg ved er at se min familie blive glade når de åbner op for noget de har ønsket sig <3

 • Reply
  Nicoline
  december 19, 2015 at 12:29 am

  Jeg har fået en til at male et smukt maleri af min svigermors for nyligt afdøde hund som hun savner hver dag, og den glæder jeg mig enormt til at give til hende :)

 • Reply
  Sara
  december 19, 2015 at 9:39 am

  Jeg glæder mig allermest til at give en udstoppet fugl til min lillebror. Vi har aftalt at give gaver fra genbrug, så det er ret spændende, når det nu ikke kan byttes

 • Reply
  Annie
  december 19, 2015 at 10:47 am

  Jeg glæder mig til at give et par smukke håndlavede dukker til mine piger på 2 og 4 år :-)

 • Reply
  Mathilde MF
  december 19, 2015 at 1:15 pm

  Det jeg ønsker mig aller mest i år, er ikke materialistisk. Jeg ved at det godt kan lyde som lidt af en cliché, men det er virkelig ment med hjertet. Jeg ønsker mig aller, aller mest til jul at hele min familie bliver samlet.
  Min familie er noget, og hvis ikke dét der betyder aller mest for mig. 2015 har for mig og min familie været noget af et turbulent år, med hospitalsbesøg, sygdom og sorg. Det betyder derfor utrolig meget for mig, at vi kan samles alle sammen på torsdag, mindes og holde en god jul. Sammen.
  Mine veninder og venner på min alder, ønsker sig alle nye iPhones, parfumer, dyre tasker og gavekort. For mig er det bare at min familie bliver samlet. :-)
  Glædelig december alle sammen!

 • Reply
  Camilla Thisted-Widtfeldt
  december 19, 2015 at 1:29 pm

  For mig at det ikke en ting men generelt bare at være sammen med min familie- vi er en stor familie på 20 som er samlet hvert 2 år og det fungerer bare. Men i år glæder jeg mig til at se vores egne børn åbne gaver da det er første gang i 6 år vi har kunnet give dem noget hver i sær de har ønsket sig. Det er vanvittig hårdt at sidde med kun 1,5 indtægt og se andre børn omkring 1 pakke den ene Lego kasse op efter den anden el yndlings jakken blive købt ligeså. Selvom det ikke betyder noget at det skal koste mange penge men man vild også bare selv kunne give dem bare et lille ønske. Så for 1 gang kan min mand og jeg også købe en lille gave til hinanden Max 300 kr så for mig vil det at vinde en taske være en STOR extra gave. Rigtig glædelig jul❤

 • Reply
  Lene
  december 19, 2015 at 3:33 pm

  Jeg glæder mig til at give min lille nevø et byggesæt, er sikker på det lige er noget for ham :)

 • Reply
  Annette J
  december 19, 2015 at 5:15 pm

  Jeg glæder mig til at give min kæreste sin gave, da vi egentlig har aftalt ikke at give hinanden gaver.

 • Reply
  Simone
  december 19, 2015 at 7:36 pm

  Jeg glæder mig allermest til at give min mor hendes julegave, et smykke hun længe har ønsket sig:-)

 • Reply
  charlotte
  december 19, 2015 at 7:55 pm

  jeg glæder mig meget til at give datteren en Anna-dukke :)

 • Reply
  Lis Vinter
  december 19, 2015 at 8:12 pm

  Thomas tog til Brio banen til mit barnebarn som elsker Thomas tog !

 • Reply
  Mille Millea Andersen
  december 19, 2015 at 8:13 pm

  Jeg glæder mig til at give mine børn deres gaver. Jeg synes jeg har ramt nogle virkelig personlige og gode gaver.

  Mille

 • Reply
  Trine Borup
  december 19, 2015 at 8:21 pm

  Jeg glæder mig til at give min søn et kæmpe playmobil piratskib :-)

 • Reply
  Kristina K
  december 19, 2015 at 8:36 pm

  Jeg glæder mig til at give min datter hendes første tablette, som hun har ønsket sig længe.

 • Reply
  Marianne Juhl
  december 19, 2015 at 8:54 pm

  Glæder mig mest til at give mine 3 teenage drenge nogle happylights til deres nye værelser. Jeg flytter snart i eget hus med mine drenge så i år afspejler gaverne flytning da mange af gaverne er ting til deres værelser

 • Reply
  Connie A
  december 19, 2015 at 9:02 pm

  At hygge og slappe af med min familie <3

 • Reply
  Tanja Herbst
  december 19, 2015 at 10:07 pm

  LEGO til mine drenge og anlæg til
  Min mand!

 • Reply
  Camilla Nyegaard
  december 20, 2015 at 9:17 am

  Glæder mig meget til at se ungerne pakke LEGO op

 • Reply
  Mie K
  december 20, 2015 at 1:05 pm

  Et keyboard med mikrofon til min søn på 2,5 :)

 • Reply
  Nikoline Henningsen
  december 20, 2015 at 2:55 pm

  Jeg har arrangeret en weekendtur til Berlin og kan slet ikke vente til at min kæreste finder gaven på et USB stik jeg har pakket ind :-)

 • Reply
  Christina
  december 20, 2015 at 7:40 pm

  Wow det vil jeg gerne vinde. En lille clutch-Ahring taske står faktisk på ønskesedlen. Eller ønsker jeg mig noget så kedeligt som en kagerulle. Glædelig 4. Søndag i advent

  • Reply
   Christina
   december 20, 2015 at 7:43 pm

   Arh.. Jeg skulle ikke skrive hvad jeg ønsker mig.. Jeg glæder mig til at give mine børn deres gaver – deres glæde og forbavselse i øjnene er priceless

 • Reply
  Betina
  december 21, 2015 at 7:08 pm

  Jeg har – på mine børns vegne – lavet den smukkeste fotobog over vores rejse til Kreta i sommers. Jeg tudede, da jeg modtog den med posten. Og glæder mig til at se min mands reaktion. Især fordi han har gættet, de afsindigt lækre krystal romglas han får af mig SUK

Skriv et svar