Vind lækker taske fra Depeche

depeche

Konkurrencen er slut!
Vinderen blev Maria S. Stort tillykke Maria – jeg sender dig en mail. :)

Kalenderen siger d. 17. december, og i dag er der kun en uge til juleaften. Vildt, ikke?! I Fleurs børnehave tæller de dagene i stjerner, så hun kommer hver dag hjem og fortæller hvor mange dage/stjerner der er tilbage på tavlen, og “nu er det snart juleaften”.

I dagens låge i julekalenderen som jeg kører med Anne, er der både Mor-luksus og sjov for børnene. Hos Anne kan du nemlig vinde en af de berømte SwimFin, som hjælper barnet med at lære at svømme. Den er virkelig smart!

Her på bloggen kan du vinde en lækker taske fra DEPECHE i sort læder. Tasken kan bruges som clutch eller cross over med den medfølgende rem.

DEPECHE er et dansk brand med base i Horsens. Eller Hååårsens, som de lokale siger… ;)
DEPECHE blev startet i 1999 af et ægtepar, men i 2008 købte Janni Hørdum firmaet. Janni har siden overtagelsen ændret koncepetet radikalt, og DEPECHE har nu fokus på at producere tasker og bælter i god kvalitets læder.

Jeg er helt vild med stilen og har forelsket mig i bl.a. disse to fra den nyeste kollektion:

depeche1 depeche2

Er de ikke bare smukke? Jeg kunne i hvert fald godt se mig selv med en af dem… Eller den som er på højkant her, men desværre kan jeg jo ikke selv deltage i konkurrencen. ;)

For at være med i konkurrencen, vil jeg gerne høre, hvad I glæder jer aller mest til at give i julegave i år..?
Jeg trækker en heldig vinder på søndag d. 20/12 efter kl. 22.

Som altid må du meget gerne følge med på Facebook, Instagram eller Bloglovin også – dette er dog ikke et krav for deltagelse. ;)

OBS! Husk at deltage i konkurrencen om en SwimFin hos Anne.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

68 thoughts on “Vind lækker taske fra Depeche

 1. Bogen ‘Sygdommen til døden’ af Søren Kierkegaard, som jeg giver min søn, der lige er begyndt at læse filosofi. Det lyder dystert, men det er bogen sådan set ikke :-D.

 2. Min lillebror har ingen ønsker, men får en super lækker all around kniv fra Japan i det lækreste materiale. Jeg er bare så overbevist om, at han bliver vildt glad for den og glæder mig til at blive inviteret på middag.

 3. Jeg laver nogle the kopper til min søster, hvor jeg skriver forskellige ting på, som jeg synes er sjove.. Det håber jeg også at hun gør.

 4. Jeg glæder mig vanvittigt til at se min snart 2åriges reaktion når hun pakker sin første dukke op. Hun har leget med nogle dukker vi har i forvejen men denne er hendes egen og jeg håber hun kommer til at knytte et tæt bånd med dukken som jeg tænker er hendes “baby” som hun kan amme og bade når hun får en lillebror snart som mor skal amme og bade:)

 5. En starwars lampe med lyssværd mm til vores søn. Den er super sej og han vil elske den. Den glæder jeg mig super meget til at give.

 6. Jeg glæder mig altid til at give gaver til de mennesker jeg holder af ! I år glæder jeg mig til at give julegave til bedsteforældrene, de skal nemlig have et H billede af vores to guldklumper og det er altid en stor glæde at se deres ansigtsudtryk, når de får et billede af de to, som betyder ALT for dem :)

  Virkelig en lækker taske og den vil gøre stor glæde til de kommende arrangementer i 2016 :)

 7. Jeg glæder mig mest til min storebror skal have den mussemåtte jeg har købt til ham med billede af mine børn på. Tror han bliver utrolig glad for den. Desværre skal jeg ikke holde jul med ham i år, så ser ikke hans reaktion.

 8. Jeg glæder mig til kunne give min mor et par øreringe med ædelsten, som jeg ved hun har sukket efter i lang tid, og nu, hvor jeg har fået job, efter at have været på su og dagpenge i 6 år, ENDELIG kan give hende <3

 9. Jeg glæder mig til at give en værktøjskasse med træværktøj , træskruer, hammerbræt m.m Jeg tror, det bliver et hit ♥

 10. Jeg glæder mig allermest til at give min mand to fotobøger, som jeg langt om længe har haft tid til at gøre færdig ❤️

 11. Jeg glæder mig mest til at give min søn et fint mund harmonika af professionel kvalitet, han er så god med sit gamle, men nu bliver han opdateret og jeg kan knapt vente på at se hvor glad han bliver!
  Glædelig jul! Skøn taske <3 Depeche!

 12. I løbet af de sidste 18 mnd. har min far haft to hjerneblødninger – begge kunne være gået grueligt galt, men han har været heldig at slippe med “mindre” hjerneskader. Bl.a. er hans evne til at tage initiativ helt forsvundet og han bliver derfor hurtig lidt inaktiv. I hans unge dage bryggede han selv øl – og nu har jeg købt et hjemmebrygnings-kit til ham i håb om, at han så måske kan blive aktiveret lidt! Det er uden tvivl den gave, jeg glæder mig mest til at give væk i år – og det er på mange måder også den vigtigste gave i år! Den betyder i hvert fald meget…

 13. Jeg glæder mig allermest til at give en lille jack russell terrier hvalp til min kæreste, som han har ønsket sig i flere år :)

 14. Mine drenge får billetter til Manowarkoncerten i Aarhus – jeg glæder mig så meget til at se deres reaktion når de pakker op. De bliver helt vilde

 15. Jeg glæder mig rigtig meget til at give min nevø sin julegave. Glæder mig til at se hans reaktion og håber det rammer plet!

 16. Kähler skålene til min søde veninde :) Synes de er så fine at jeg overvejer om jeg ikke også selv skal ha de :-)

 17. Jeg glæder mig rigtig meget til at give min mor OG min søster deres gave. Glæder mig til de åbner det samtidig og ser at jeg har købt det samme til dem ;)

 18. Tror virkelig ikke, at min mand får forvildet sig herind, men jeg tør virkelig ikke skrive, hvad han skal have af mig i år. Det er dog ubetinget den gave, jeg glæder mig allermest til at give <3

 19. Vi blev forældre i august så jeg har fået lavet fine porcelænsophæng med “mormor”, “morfar”, “bedstefar” og “bedstemor”.
  Jeg ved de kommer til at gøre stor lykke så dem glæder jeg mig til at give!

 20. Glæder mig til at give min datter hendes gave – og så glæder jeg mig så meget til at opleve juleaften sammen med hende og hendes far. Er sikker på det bliver så sjovt nu hvor hun er blevet større :-)

 21. det må være en lysbakke jeg har købt til min mor som hun sukker over hver gang vi går forbi, men som hun ikke vil bruge pengene på. Så nu får hun den :)

 22. Åh de tasker er SÅ lækre!!! Glæder mig allermest til at min datter åbner julegaverne fra mig og fra mine forældre – hun får nemlig to stk bobles. Den røde elefant med ungerne og dino’en med rusjepladen til. Hun har ønsket sig dem i månedsvis, så tror hun bliver meget glad når hun får dem pakket ud;)

 23. Jeg glæder mig til min datter som sidder i kørestol åbner sin gave, hun får en Wii konsol,det har hun ønsket sig rigtig meget, var heldig at få et godt tilbud, så ved vi hvad hun skal lave i juleferien. :)

 24. Jeg glæder mig mest til at kunne give en hyggedag/aften til min demente mormor hvor vi skal spise mad sammen og i teateret. Og så håber jeg hun vil nyde de timer den varer selvom hun desværre efterfølgende vil glemme det. Men at se hende være til stede i nuet, grine og udvise glimt af den person hun før har været er guld værd for mig, så det glæder jeg mig specielt meget til.

 25. Jeg glæder mig allermest til at at give min datter en pude fra en japansk hjemmeside, som jeg har overbevist hende om er fusk, så hun ikke tror, den kan fås :-)

 26. Jeg glæder mig til at give en fotobog væk, fyldt med minder fra hele året. Det bliver sjovt, at kunne mindes alle årets stunder på den måde :o)

 27. jeg glæder mig allermest til at give en særlig gave til min mor. Normalt er det gaverne til mine børn.
  Men i sommers mistede vi min far og i den forbindelse har jeg designet en bog til min mor med billeder af dem igennem de 48 år de var gift <3

 28. jeg glæder mig til at give min lille nevø en turtle dragt <3 lækker præmie jeg krydser hvad krydses kan og rigtig glædelig jul…

 29. Jeg er ved at lave et billede til min mand; med tegninger og små ordudklip. Jeg glæder mig til at se ham i ansigtet, når han ser det.. :)

 30. Jeg glæder mig allermest til at give julegaven til min farmor og farfar. Det skyldes, at de ALDRIG ønsker sig noget, fordi de mener, at de har alt – og at det de ikke har, kan de jo købe selv.
  Til gengæld har de også nået en alder, hvor jeg er pinligt bevist omkring, at de ikke vil være her for altid. Derfor har jeg besluttet at give dem en dag med hygge og alt betalt med vi børnebørn. Vi starter dagen ud med at hente dem, hvorefter vi tager ud og spiser brunch sammen, bl.a. efterfulgt af en tur i Den Gamle By, middag og hygge. Jeg glæder mig helt vildt, fordi jeg ved, at det eneste de i virkeligheden ønsker sig, og fordi jeg ved, at oplevelser som disse vil vare for evigt! <3

 31. Jeg glæder mig faktisk til at give alle de gaver jeg har købt. Der er eń til min mand, han ved det ikke, for vi giver ikke hinanden julegaver! Jeps, jeg får ingen gaver…. Men han får et gavekort til en wellness massage! Og så er der alle dem til ungerne. Det bedste jeg ved er at se min familie blive glade når de åbner op for noget de har ønsket sig <3

 32. Jeg har fået en til at male et smukt maleri af min svigermors for nyligt afdøde hund som hun savner hver dag, og den glæder jeg mig enormt til at give til hende :)

 33. Jeg glæder mig allermest til at give en udstoppet fugl til min lillebror. Vi har aftalt at give gaver fra genbrug, så det er ret spændende, når det nu ikke kan byttes

 34. Det jeg ønsker mig aller mest i år, er ikke materialistisk. Jeg ved at det godt kan lyde som lidt af en cliché, men det er virkelig ment med hjertet. Jeg ønsker mig aller, aller mest til jul at hele min familie bliver samlet.
  Min familie er noget, og hvis ikke dét der betyder aller mest for mig. 2015 har for mig og min familie været noget af et turbulent år, med hospitalsbesøg, sygdom og sorg. Det betyder derfor utrolig meget for mig, at vi kan samles alle sammen på torsdag, mindes og holde en god jul. Sammen.
  Mine veninder og venner på min alder, ønsker sig alle nye iPhones, parfumer, dyre tasker og gavekort. For mig er det bare at min familie bliver samlet. :-)
  Glædelig december alle sammen!

 35. For mig at det ikke en ting men generelt bare at være sammen med min familie- vi er en stor familie på 20 som er samlet hvert 2 år og det fungerer bare. Men i år glæder jeg mig til at se vores egne børn åbne gaver da det er første gang i 6 år vi har kunnet give dem noget hver i sær de har ønsket sig. Det er vanvittig hårdt at sidde med kun 1,5 indtægt og se andre børn omkring 1 pakke den ene Lego kasse op efter den anden el yndlings jakken blive købt ligeså. Selvom det ikke betyder noget at det skal koste mange penge men man vild også bare selv kunne give dem bare et lille ønske. Så for 1 gang kan min mand og jeg også købe en lille gave til hinanden Max 300 kr så for mig vil det at vinde en taske være en STOR extra gave. Rigtig glædelig jul❤

 36. Jeg glæder mig til at give mine børn deres gaver. Jeg synes jeg har ramt nogle virkelig personlige og gode gaver.

  Mille

 37. Glæder mig mest til at give mine 3 teenage drenge nogle happylights til deres nye værelser. Jeg flytter snart i eget hus med mine drenge så i år afspejler gaverne flytning da mange af gaverne er ting til deres værelser

 38. Jeg har arrangeret en weekendtur til Berlin og kan slet ikke vente til at min kæreste finder gaven på et USB stik jeg har pakket ind :-)

 39. Wow det vil jeg gerne vinde. En lille clutch-Ahring taske står faktisk på ønskesedlen. Eller ønsker jeg mig noget så kedeligt som en kagerulle. Glædelig 4. Søndag i advent

 40. Jeg har – på mine børns vegne – lavet den smukkeste fotobog over vores rejse til Kreta i sommers. Jeg tudede, da jeg modtog den med posten. Og glæder mig til at se min mands reaktion. Især fordi han har gættet, de afsindigt lækre krystal romglas han får af mig SUK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *