★ konkurrence ★ Vind favoritter til baby med COOP.dk/baby

coop-baby

Coop.dk/baby har fokus på det sikre valg til baby, og shoppen er fyldt med lækre varer til os der ikke går på kompromis med sikkerhed, kvalitet og godt design. Alle produkterne er nøje udvalgt af erfarne fagfolk, og der er alt hvad man skal bruge som ny familie.

Jeg har fået lov til at udlodde fire favoritter fra shoppen – nogle af mine sikre valg, til én heldig læser. Vinderen får disse super lækre produkter:

· Fossflakes Babyskies topmadras (den er HELT fantastisk! Vi har den til Luc, og brugte den fra dag 1. Den er virkelig lækker for de små at ligge på. Luc bruger i øvrigt stadig sin, selvom han er otte måneder. Læs evt. min anmeldelse af den lige her)

· Fossflakes ammepude (den bedste på markedet – se selv anmeldelsen lige her på Vores Børn, hvor den får 6 ud 6 stjerner)

· Fossflakes dyne/pudesæt i babystørrelse. Alle produkter fra Fossflakes er i øvrigt økotex-godkendt, vaskbart og miljøvenligt.

· Robotlampe fra Roommate.

For at deltage i konkurrencen, skal du skrive en kommentar med link til dit sikre valg på coop.dk/baby. Jeg trækker en vinder på søndag d. 3. kl. 20. Som altid må du meget gerne følge med på Facebook eller Bloglovin også – dette er dog ikke et krav for deltagelse. ;)

OBS!! Konkurrencen er afsluttet! Den heldige blev nr. 44 – Sarah, som har fået besked via mail – stort tillykke!

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med coop.dk/baby, men ord og mening er min helt egen.
Læs evt. min reklamepolitik her.

50 thoughts on “★ konkurrence ★ Vind favoritter til baby med COOP.dk/baby

  1. Det sikre valg for mig har været Fossflakes produkter, ligesom ovenstående billede. Især topmadrassen er fantastisk, og jeg brugte den til min dreng fra 0-2,5 måneder. Herefter valgte jeg at sælge den, da jeg ikke troede jeg ville bruge den længere. Efter 1 måned syntes jeg at min drengs hoved var blevet fladere, og kom i tanke om at han ligger meget på ryggen, både under leg og søvn. Jeg skyndte mig derfor at købe en ny Fossflakes, for det var pludseligt en need to have for at undgå hans hoved blev fladere. Han er nu 7 måneder og hovedet er rigtig fint, meget meget lidt til den flade side.

  2. Min lille guldklump ligger stadig og putter sig trygt i min mave, så jeg kan ikke komme med afprøvede anbefalinger, men da ønsket om at give ham tryghed og kærlighed er det der fylder mig allermest, var Ergobabys strækvikle mit allerførste indkøb, da der for fire måneder siden tonede to små streger frem på graviditetstesten.
    Min vikle er flot i sort med lerfarvet lomme, kvaliteten er lækker og blød, og så er den slet ikke så vanskelig at vikle, når bare man følger den medfølgende vejledning. Jeg glæder mig vildt til den dag, min kænguruunge kan tage den i brug.
    https://webshop.coop.dk/vare/ergobaby-vikle-model-clay/8451970458711

  3. Jeg er stor fan af fossflake og havde slet ikke opdaget topmadressen. Den må være det sikrevalg. Så præmien her vil passe så fint.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *