Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
★ konkurrence ★ Vind favoritter til baby med COOP.dk/baby - det bedste jeg ved ...
baby give away

★ konkurrence ★ Vind favoritter til baby med COOP.dk/baby

coop-baby

Coop.dk/baby har fokus på det sikre valg til baby, og shoppen er fyldt med lækre varer til os der ikke går på kompromis med sikkerhed, kvalitet og godt design. Alle produkterne er nøje udvalgt af erfarne fagfolk, og der er alt hvad man skal bruge som ny familie.

Jeg har fået lov til at udlodde fire favoritter fra shoppen – nogle af mine sikre valg, til én heldig læser. Vinderen får disse super lækre produkter:

· Fossflakes Babyskies topmadras (den er HELT fantastisk! Vi har den til Luc, og brugte den fra dag 1. Den er virkelig lækker for de små at ligge på. Luc bruger i øvrigt stadig sin, selvom han er otte måneder. Læs evt. min anmeldelse af den lige her)

· Fossflakes ammepude (den bedste på markedet – se selv anmeldelsen lige her på Vores Børn, hvor den får 6 ud 6 stjerner)

· Fossflakes dyne/pudesæt i babystørrelse. Alle produkter fra Fossflakes er i øvrigt økotex-godkendt, vaskbart og miljøvenligt.

· Robotlampe fra Roommate.

For at deltage i konkurrencen, skal du skrive en kommentar med link til dit sikre valg på coop.dk/baby. Jeg trækker en vinder på søndag d. 3. kl. 20. Som altid må du meget gerne følge med på Facebook eller Bloglovin også – dette er dog ikke et krav for deltagelse. ;)

OBS!! Konkurrencen er afsluttet! Den heldige blev nr. 44 – Sarah, som har fået besked via mail – stort tillykke!

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med coop.dk/baby, men ord og mening er min helt egen.
Læs evt. min reklamepolitik her.

You Might Also Like

50 Kommentarer

Skriv et svar