.

Selvom julen er længe overstået, kommer der alligevel et lidt julet indlæg fra mig…

Forrige år lavede jeg disse julekort til venner og familie. Hele 31 stk. blev sendt ud, og de blev alle godt modtaget. Folk var vilde med ideen, og den lille engel blev hængende flere måneder efter jul. I løbet af året blev jeg af flere mindet om, at når man starter på sådan noget, så forventer de jo en engel hvert år fra nu. Og sådan må det jo så blive…

På trods af flere påmindelser, kom jeg alligevel sent i gang med julekortene (nogle gange er det lidt belastende at være af den type som arbejder bedst under pres!), men de fleste nåede dog frem inden jul. Det kostede dyrt i porto, men synes der er noget særligt ved, at folk får en overraskelse i postkassen, fremfor at man stikker dem en kuvert i hånden.

Sidste år kunne jeg ikke lade være med, at lave små julefrimærker også. Som mor til den lille engel, synes jeg jo det var noget af kæreste med hende siddende på kuverten. ;)

Det tager virkelig lang tid at lave julekort på denne måde, men når jeg ser resultatet, synes jeg det er det hele værd. Pierre er heldigvis god til at hjælpe med at sætte snor i og putte i cellofanposer – bare han kan blive fri for klippearbejdet.

Til slut får I lige et par billeder jeg fik på telefonen juleaften. Så bliver man altså varm om hjertet.

16 thoughts on “.

 1. Det er da også en virkelig skøn tradition, du har startet der! Kan godt forstå at modtagerne ønsker sig sådan en samling fine engle, som viser Fleurs udvikling år for år.

  1. Jeg synes faktisk også de blev super kære… Det er et kæmpe arbejde – større end man lige regner med. Det starter jo allerede når man kæmper med at få taget et ordenligt billede. I år måtte jeg lokke med et stykke chokolade, ups! ;)

   Pierres moster mener at jeg skal lave dem frem til konfirmationsalderen, men er nu ikke sikker på at det er så kært med et barn i den størrelse… Jeg kan jo selvfølgelig blive overrasket – nu må vi se hvad jeg finder på.

   Endnu engang stort tillykke med Jeres lille pige. Hun ser skøn ud! Jeg glæder mig meget til at høre hendes navn.

  1. Jeg kunne slet heller ikke stå for kuverterne med min lille Nuller på. Det var lige før de ikke blev sendt ud. ;)

   Jeg har lavet nogle blanke selvklæbende frimærkeark til en kunde, som jeg så lige fik lavet lidt ekstra af til eget forbrug. :)

  1. Synes også den er ret fin, men kommer nok til at fortryde hver jul fremover. ;) Det er virkelig et kæmpe arbejde, men dog det hele værd i sidste ende. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *