.

#1-2
Min kære mand har lavet en fin iPad holder til mig. Havde vist ham et billede af noget lignende på etsy, og nu har han så lavet denne meget praktiske og fine sag med sildeben som en lille detalje.

#3
Risotto med kylling, parmesan og champignon, mmm…

#4
I aften går det løs med sidste bog i triologien. Bind nr. to blev læst stort set lige så hurtigt som etteren. Er vist en lille smule besat af den historie…

27 thoughts on “.

 1. Din mand er sørme dygtig. Den er sørme lækker den holder…
  Jeg er også ret så bidt af Fifty shades… Jeg er allerede i gang med 3éren. Læser den på engelsk… Den er goooo ;0)
  Kh Eline

 2. Wauw. Han er god ham Pierre.
  Jeg vandt første bind af Fifty Shades, men den ligger stadig og venter på jeg får tid til at læse den. Jeg tror den ryger i kufferten – måske der bliver tid til lidt læsning på turen.
  Knus

  1. Ja, han er god ham Pierre.

   Jeg er enig i at man kører lidt død i sproget, men synes alligevel at det er en fantastisk serie. Er lidt trist over at det var dét… ;-)

   Kram

  1. Haha Maiken… Men altså, han er jo min træmand. ;-)

   Sildebenene er ikke “bare sådan lige” at lave… Han limer én “stav” sammen af gangen, som så skal tørre, før end den næste kan limes på. Så det er en tidskrævende proces, men med et meget fint resultat.

   KH

 3. Meget lækker holder…..er først lige gået i gang med første bind af fifty shades men kan mærke at den sniger sig ind på en…..fik først slukket lidt for sent for min læselampe da jeg liiiiige skulle om på næste, næste, og næste side for at se hvad der skete :-)

  1. Ja, sådan er serien “desværre”. ;-) Man skal virkelig tage sig sammen, for at lægge bogen fra sig. Det har jeg jo så ikke kunnet gøre med nogen af dem, så klokken er både blevet to og tre om natten, før end jeg kom i seng. Pyyh… ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *