Instagram billedevæg - det bedste jeg ved ...
hjemme hos os instagram jeg anbefaler

Instagram billedevæg

instagram-billedevaeg-1

Jeg er startet på et lille projekt i gangen på vores førstesal… Der har indtil været en kedelig tom væg, men hver gang vi har talt om billeder dertil, har vi ikke rigtig kunnet tage en beslutning. Det har jeg dog gjort nu, og det kommer der en billedevæg med Instagram billeder ud af.

instagram-billedevaeg

Det er ikke alle billeder der er fra Instagram, men de små kvadrater forbinder man jo med et Instagram feed, så ja – Instagram billedevæg er måske en smule misvisende og alligevel ikke. ;)

Billederne bestiller jeg via Printic app’en som jeg har brugt længe. Der findes efterhånden mange andre på markedet – sikkert også nogle der er billigere, men jeg er fint tilfreds med pris, kvalitet og leveringstid hos Printic.

Til at starte med tænkte jeg at det var et hurtigt overstået projekt, men det tager alligevel længere tid end jeg lige havde regnet med. Hvor meget af væggen der skal fyldes ud er endnu uvist – det beslutter jeg nok hen ad vejen.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Anne Kristine
    marts 9, 2016 at 8:18 pm

    Hvor ser det bare fint ud! Printic vender jeg også altid tilbage til! Jeg har længe overvejet noget lignende men kan simpelthen ikke bestemme mig for om jeg skal få printet dem med ekstra kant så man kan skrive på eller ej. Det her ser i hvert fald super fint ud!

Skriv et svar