.

#1
Vi har fået billeder op i køkken/alrummet. Rammerne er de gamle fra lejligheden, som vi har malet i sart mint.

#2
Pitabrød med falafel og tahindressing til aftensmad, mmm…

#3
Cowboy, indianer og hest – har I set det? Synes simpelthen det er så komisk, så den måtte den med hjem.

#4
Filtpynt på Fleurs seng.

23 thoughts on “.

 1. Rigtig fine billeder og filtpynt i dejlige farver :) Cowboy, indianer og hest, er noget af det mærkeligste og ja komiske jeg længe har set, men jeg kan nu egentlig også godt lide det ;) Hvad synes Fleur om det? :P

  1. Tak Amalie!

   Fleur gider ikke se fjernsyn, så hun synes ikke om nogen programmer… Men vi sætter den nogle gange på, for at se om hun bliver fanget af det. Det gør hun så aldrig, men mor og far får sig et godt grin. :-)

   KH

 2. Neeeeej. Er jeg, oven i at gå glip af skønt selskab, også gået glip af falafel??? Nu bli’r det ikke værre! Jeg elsker falafel!
  Dumme dumme feber. Jeg håber lille G snart er frisk igen.
  VI ses virkelig snart søde. Falafel eller ej.
  Knus

  1. Ja søde, desværre… Det var lidt et sats i forhold til drengene, men havde en backup klar, hvis de ikke kunne lide det. Håber også den lille mand snart er frisk igen. Havde sådan glædet mig til at se jer.

   Lad os spise falafel en anden dag. Snart…

   Kram

  1. Det gør jeg også, men til en vis alder/størrelse… Er ikke særlig begejstret for fødder/tæer. Særligt ikke på billeder hvor man kommer alt for tæt på. Men babyfusser er nu søde…

   KH

 3. Cowboy, indianer og hest er noget af det sjoveste, men børnene skal være noget ældre for at forstå det. Mine drenge på 8 og 10 synes det er helt vildt sjovt. Jeg synes, det er herligt, at du og manden ser det og har det skægt med det:)
  Fine billeder I har hængt op!
  Kh Puk

  1. Ja, der går nogle år inden Fleur forstår det. Men det er nu noget sjovere (for mor og far) at se på, end Barbapapa osv. (selvom det nu heller ikke fanger hende – hun gider ikke fjernsyn)

   KH

 4. Jeg er helt misundelig, lækkert aftensmad og virkelig skønne billeder. Jeg er vild med den mintgrønne på en hvid væg – der er noget roligt og harmonisk over det! Jeg må prøve at stjæle ideen til vores tomme vægge i soveværelset :)

 5. Fine billeder – dejlige personlige billeder i har hængt i alrummet (uden at det bliver for meget)
  Cowboy indianer og hest kender jeg ikke, men det kommer nok i takt med at børnene bliver større.

  1. Præcis Michelle – kan godt lide du siger “uden at det bliver for meget”. Det kan det nemlig hurtigt blive, så der var store overvejelser bag billedevalget.

   Du bliver altså nød til lige at prøve at se det – det er nu ret komisk. :-)

   KH

 6. Som altid dejlige billeder, det ser godt ud med de lyse ramme.
  Cowboy, indianer og hest er altså bare sjovt… og meget underligt! :) Og så kan jeg se fra forrige indlæg, at vi lige er gået glip af hinanden i Legoland. Vi overvejede at tage afsted om lørdagen men valgte søndag i stedet (hver der også bare rigtig mange mennesker)

  1. Tak Anne! Ej, det havde da ellers været sjovt, at støde ind i hinanden i Legoland. :-) Men ja, der var nok lige mange mennesker begge dage. Phew… Næste gang bliver om laaang tid, og så en hverdag. ;-)

   Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *