.

G E N B R U G S G U L D – weekenden har budt på en del ture på forbrændingen, da vi manglede at fjerne det sidste byggeaffald. På én af mine ture, spottede jeg denne smukke børnestol i armene på en anden borger. Jeg skyndte mig at spørge om jeg måtte få den, inden den led den store containerdød.
Nu står den hjemme hos os og pynter. Standen er fin – for nu… En skønne dag skal den ombetrækkes og shines op, så den holder de næste mange år.

13 thoughts on “.

  1. Ja, hun er blevet vildt stor, synes jeg. En fræk og stædig toårig med egne meninger, pyyh… “det er bare en fase, det er bare en fase, det er bare en fase” ;)

   Det er en vildt skønt og sjov alder, men samtidig også ret hård til tider. :)

 1. Godt du spottede stolen, for den er bare utrolig flot. Jeg forstår slet ikke hvorfor folk ikke giver tingene til en genbrugsforretning, så andre kan få glæde af det og opdage mulighederne, i stedet for at smide til forbrændig. Godt stolen fik en anden skæbne.

  PS. Kan stadig ikke begribe Pierres gyngestolefund. :)

  1. Det forstår jeg virkelig heller ikke… Synes simpelthen det er så synd, at folk kasserer så mange smukke ting hver dag. Manden på genbrugspladsen er ikke helt enig med mig – der bliver jo lavet spånplader af det. ;)

   Gyngestolen var virkelig også et fantastisk fund. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *