. - det bedste jeg ved ...
brød hygge i haven legehus mad træmanden

.

legehus_rejsegilderejsegilde_2rejsegilde_hotdogsrejsegilde

Jeg har tidligere skrevet om, at Pierre var ved at bygge legehus til Fleur. Det har rigtig taget form nu, og vi havde derfor arrangeret rejsegilde med venner og deres børn i går.

Ligesom gæsterne var kommet, ringede Hjem-Is bilen med klokken. Det var perfekt timet, og jeg var nem at lokke. ;) Vi startede derfor ud med en is, imens grillen varmede op. Jeg havde bagt pølsebrød og lavet lækre nyristede løg, så vi kunne få luksushotdogs i solen.

Det var simpelthen så hyggeligt, og heldigvis artede vejret sig, så vi slap for regn, og i stedet havde det fineste solskinsvejr med kun lidt skyer indimellem.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply
  Karen Elisabeth
  april 23, 2014 at 5:42 pm

  Det bliver bare så fint det legehus!

  Og sikke en hyggelig dag

  • Reply
   Tine
   april 27, 2014 at 7:45 pm

   Det var en super hyggelig dag! Godt vejr og søde gæster – så kan det ikke gå helt galt. ;)

 • Reply
  Sara / Mybabyfab
  april 23, 2014 at 6:07 pm

  Hvor er det gennemført!!! :) <3

  • Reply
   Tine
   april 27, 2014 at 7:47 pm

   Tak, Sara!

   Legehuset tager virkelig form lige nu, og Pierre laver de lækreste detaljer på det. Jeg glæder mig SÅ meget til at vise mere frem. :)

 • Reply
  Lena
  april 23, 2014 at 7:57 pm

  Total hyggeligt. Glæder mig til at se det helt færdige resultat, selv om jeg slet ikke er tvivl om at det bliver godt :)

  • Reply
   Tine
   april 27, 2014 at 7:47 pm

   Tak for de søde ord, Lena. Uden at prale alt for meget, så bliver det virkelig et fint legehus. I hvert fald gadens fineste. ;)

 • Reply
  Maiken
  april 25, 2014 at 8:17 am

  Heldige Fleur! Det bliver da et mega-fint legehus. Jeg er ret vild med formen på det. Uden held har jeg prøvet at overbevise Karsten om, at pigerne skal have et legehus. Det synes jeg kunne være SÅ hyggeligt, men der er vi ikke helt enige.

  Hotdogs hører også bare med til et rejsegilde. Det ser rigtig hyggeligt ud. :)

  • Reply
   Tine
   april 27, 2014 at 7:51 pm

   Ja, hun er en heldig kartoffel hende Fleur. Jeg er så taknemmelig over at Pierre vil bygge det til hende. Allerede inden der var rejst noget særligt, sagde Fleur “tusind tak, Far” – det er simpelthen så kært.

   Kan sagtens forstå du synes pigerne skal have et legehus. Det skaber bare noget hygge og anden leg i haven. Du må blive ved med at stikke til Karsten… Jeg hepper på dig. ;)

Skriv et svar