. - det bedste jeg ved ...
jeg anbefaler

.

mimiscircus-stel mimis_circus_stel

Smukkere end smukt! Sådan har jeg det med stellet fra Mimis Circus. Cirkusmotivet er så fint og detaljeret, og kun endnu finere i virkeligheden. Form og størrelse på kop og skål er lige i skabet, og meget pænt at se på. Dette stel skal virkelig opleves!

Stellet kan købes som gaveæske bestående af tallerken, skål og kop ved Kitchen4Kids, og kommer i en meget fint illustreret æske.

Fleur blev simpelthen så glad, da vi pakkede æsken op. Hun skulle straks have noget i skålen og vi snakkede længe om cirkus og de søde elefanter. Men Fleur kommer nu ikke til at have stellet for sig selv… Jeg er nemlig også helt vild med det, og kommer til at bruge det til mange kopper kaffe, lækre kager og andet spiseligt.

Normalt forbinder jeg Kitchen4Kids med køkkenredskaber til børn, men de har faktisk rigtig meget andet at byde på. Jeg vil klart anbefale Jer at kigge forbi siden, og se det store udvalg. Vi har i øvrigt børnekniven fra WMF, og den er helt genial! Fleur hjælper ofte i køkkenet med sin lille kniv, og nyder at være med. Flere af vores venner har købt den, efter deres børn har prøvet den her. Den ER altså fantastisk!

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med Kitchen4Kids, men meningen er min helt egen. 
Læs min reklamepolitik her.

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Camilla
  maj 8, 2014 at 8:50 pm

  Det kan jeg godt forstå du er vild med, det er også rigtig sødt. Så må vi håbe at Fleur vil dele.

 • Reply
  A+K/VenterPaaVin
  maj 9, 2014 at 8:04 pm

  Årh, det er godt nok svært bedårende.

  – Anne

 • Reply
  Agnes
  maj 10, 2014 at 8:41 pm

  Jeg er 18 år og måske ikke lige din typiske læser, men jeg kan godt lide at kigge herind en gang om ugen eller noget. Jeg interesserer mig for fotografi, og det fascinerer mig hvor godt du fanger dine børn – f.eks. billederne fra den 4. maj. Intet stort teknisk, men du har et godt øje for det :)

Skriv et svar