. - det bedste jeg ved ...
Fleur jeg anbefaler shopping

.

fleur_090614 valmue sv_michelsen1 sv_michelsen2 sv_michelsen3 pinse birkenstock

Som resten af Danmark, har vi nydt det gode vejr i pinsen. Fleur har været på miniferie med Mormor på Fanø – tænk, at hun er så stor nu. #lillebittestorefleur

Pierre og jeg havde halvanden dag for os selv, imens Fleur var på Fanø. Det var ret mærkeligt at prøve. Altså, Fleur er selvfølgelig blevet passet før, men det har jo altid været fordi vi var inviteret til noget uden hende. Denne gang var det Mormor der mægtig gerne ville have hende på ferie, så vi kunne bare gøre hvad vi ville. Jeg synes virkelig det var mærkeligt, bare at være hjemme uden hende, men hun nød ferien med Mormor, og Pierre og jeg havde også et par skønne dage.

I pinsen har vi også spist lækkert chokolade og lakrids fra Sv. Michelsen, som var så søde at sende en pakke imens vi var i Berlin. Vi kom hjem på Fars dag, så med denne overraskelsespakke var dagen reddet. ;) Pierre fik dog også et gavekort til frisør, men den kunne jo ikke rigtig spises…

Pakken indeholdt lækre lakridsflødeboller og almindelige flødeboller (begge med marcipanbund), chokoladebrud og lakridsdragéer. Både flødeboller og chokoladebrud er i øvrigt glutenfri.

Som et nyt initiativ har Sv. Michelsen oprettet en chokolade-klub. Tilmelder man sig denne, får man tilsendt en gratis gave, nyhedsbrev med eksklusive tilbud, information om nye produkter og invitationer til events. Jeg var solgt ved chokolade-klub og gratis gave. ;)

Sandalerne fra Birkenstock købte jeg i Berlin. Det er mit første par, og ahh – kan allerede sige at det var et super køb! Prisen i Tyskland er jo så også meget bedre end i Danmark – kun 35 euro.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Louise
  juni 12, 2014 at 9:52 pm

  Sikke en smuk gul parasol!
  Kh. Louise

  • Reply
   Tine
   juni 15, 2014 at 8:35 pm

   Ja, den har bare de smukkeste sommerfarver. Var heldig at finde den i genbrug for et par år siden til en tyver i perfekt stand. :)

Skriv et svar