Barnestole // stol til børn

E N  S A M L I N G  –  Efter fundet af den nye barnestol fik jeg lyst til, at tage et billede af Fleurs samling af børnestole. Hun kommer i hvert fald ikke til at mangle stole, når hun har små gæster. Måske hun skulle invitere til teselskab snart… Sådan et med små fine cupcakes og pompon’er i loftet. Kan I se det for Jer?

Samlingen fra venstre:
– Havestol restaureret af Pierre. Fra rusten stol med fletsæde i plastik til fin margueritstol. Se flere billeder af den her.

– Egetræsstol som Pierre har lavet. Stolen er en kopi af den fine Lilly’s Chair fra We Do Wood. Se flere billeder og en beskrivelse af den her.

– Det fine fund fra en tur på forbrændingen i weekenden. Se flere billeder her.

– Hukit stolen er købt brugt og fremstår med original maling og slid. En retro klassiker som både børn og voksne sidder godt på.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

11 thoughts on “Barnestole // stol til børn

  1. Det er virkelig en smuk børnestol samling.

    Pierres restaurering af havestolen til en margueritstol er simpelthen så vellykket. Og så passer det jo glimrende til jeres havestolekøb for nyligt. :)

    Jeg kunne også godt ønske at mindst en i husstanden kunne finde ud af at lave sådan nogle ting selv. ;)

  2. De er jo hver især flotte i sig selv, men passe sindsygt godt sammen! Du må sætte ham Pierre til at lave et fint egetræsbord der passer til.
    Syntes det er vidt at nogen har været ved at smide den røde stol ud (!!!) Tænk engang ikke at aflevere den i en genbrugsbutik. Tør slet ikke tænke på hvor mange dejlige møbler der har lidt en kedelig skæbne på forbrændingen :(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *