Børnemøbler // bord og stol i børnehøjde - det bedste jeg ved ...
Uncategorized

Børnemøbler // bord og stol i børnehøjde

barnestol-bord-stol-børn

1. taburet + bord // 2. stol // 3. stol // 4. stol // 5. bord og stol // 6. stol // 7. bord + stol // 8. stol

Når børnemøbler og pænt design går hånd i hånd, så smelter jeg lidt indeni. Især når det er så pænt, som dem jeg har sat ind i collagen ovenfor. Møbler til børn er slet ikke til at stå for, og jeg indrømmer gerne, at det er én af mine svagheder.

Begrænsningens kunst kan være svær med sådan en svaghed, så selvom Fleur og Luc har fem børnestole og ét bord, så drømmer jeg om flere. Eller måske bare en opdatering, hvis jeg ellers kan nænne at skille mig af med en af dem. ;)

Da jeg lavede collagen inde i hovedet, var meningen at jeg ville have børnemøbler på budget med også, men det var desværre en nærmest umulig opgave. I hvert fald hvis det skal være til at holde ud at se på i længere tid… Falder jeg over noget pænt, skal jeg nok lave et nyt indlæg. I må også meget gerne tippe mig, hvis I falder over noget. :)

børnestole

Fire af matriklens fem børnestole. Den femte er fra Collect Furniture (billede nr. 8 i collagen). Hop ind på dette indlæg og læs mere om de fire stole.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar