Fleur 1 år #2

 Chokolade lagkage med mascarponecreme, mmm…

 Traditionel lagkage med frugt og creme.

På væggen med de gamle loftsbrædder fra stuen, hænger et gammelt billede af huset fra 60’erne. 
Billedet af Fleur er fra i torsdags, hvor hun var optaget af at kigge på sæler.

I går fejrede vi Fleurs fødselsdag med familien. Vi havde inviteret til boller og lagkage – det var vældig hyggeligt. Hun fik nogle rigtig fine gaver, og synes det var fedt at være midtpunktet.

Hjemme ved os, kører vi med “nul sukker politik”. Derfor fik Fleur ikke sin egen lagkage, som så mange andre 1 årige ellers gør. Det skabte lidt debat ved bordet, men det er nu engang os forældre, som bestemmer hvad Fleur skal ha’ og ikke ha’. Pierres mormor synes det var synd for Fleur – Fleur synes det var fedt at få en bolle.

28 thoughts on “Fleur 1 år #2

 1. Åhh hvor er det farligt at holde lidt blogpause. Er jo gået af to indlæg her fra dig. For det første kæmpe stort tillykke med den smukkeste lille pige. Er sikker på I rigtig har fået fejret hende.
  Smukke glimt af jeres hjem rundt omkring, ser ud til I har fået indrettet jer virkelig, virkelig skønt.

  Kram

  1. Tusind tak søde Anne! Du kan tro Fleur blev fejret med manér. :-)

   Vi er så småt færdige, med indretningen af stueetagen for nu. Det bliver selvfølgelig lidt anderledes, når vi kan bruge 1. salen også. Lige pt. har vi jo soveværelse, hvor Fleurs legeværelse skal være.

   Tager billeder til bloggen i weekenden – så kan du se mere. ;-)

   Kram

 2. Ej jeg har også misset søde Fleurs første fødselsdag….:( Stort tillykke med hende, Tine…:) Hvor er det bare nogle dejlige billeder – og vildt at hun allerede er et år!
  Kh Anne

 3. Smukke billeder, hvor ser det bare fantastisk ud:-) Elsker den indretning som jeg begynder at kunne ane…. Og virkelig flot fødselsdagsbord. Er sikker på hun havde en helt fantastisk dag:-)

  Det med sukker er vi bukket helt under for her i hytten…. Det kan ikke rigtig praktiseres når man har 2 :-) Og vi er os selv alt for svage…. ha ha…. Men godt der er nogen der står ved.

  Kram

  1. Tak søde Louise!

   Kan sagtens forestille mig det er svært, når man har to børn. Og ja, man skal virkelig stå fast. Det går ikke at være svag, haha. :-)

   Kram

 4. Stort tillykke med hende. Dejlige billeder.
  Angående sukkerpolitik, kan man jo spørge sig selv om hun vil få noget ud af at spise lagkage, hvis man er godt tilfreds med en bolle. Hvorfor skal man drikke juice hvis man rigtig godt kan li vand etc…
  Skønt hjem i har fået jer – hvor ser det fedt ud med gulvbrædderne!

  1. Tusind tak for de kloge ord Christina! Du har helt ret – jeg er meget enig. Det er ikke for børnenes skyld, at de får lagkage som 1 årige.

   Vi er også meget tilfredse med væggen. Det bryder alt det hvide rigtig fint.

   KH Tine

 5. Tillykke med din fine datters fødselsdag:)Hold fast i sukkerpolitikken, børn tager ikke skade af ikke at få kage til deres 1-års fødselsdag.

  Kh Gitte

  1. Tusind tak Gitte! Og jeg er enig – det er ikke for børnenes skyld, at de får masser af sukker, på deres 1 års fødselsdag.

   KH Tine

 6. Hvor ser det hyggeligt ud – igen ærger jeg mig over at jeg aldrig fik købt minimega papirsboldene!

  Alle har en holdning til børn og sukker, og så må man jo respektere forældrenes valg. Det kan umuligt være synd for Fleur, hvis hun er ganske tilfreds med bollen :)

  1. Tak Michelle! Papirsboldene er bare så fine, så kan godt forstå du ærger dig. Har måske lidt ekstra bolde til at sælge af, hvis du er interesseret… Har ikke lige overblik over, hvad jeg har af dem, men det kan jeg da finde ud af. :-)

   Enig – det er IKKE synd for Fleur. Hun har det som blommen i et æg herhjemme, så hun lider på ingen måde, af ikke at få sukker. :-)

   KH Tine

 7. Tillykke med din datter. Jeg ved ikke om jeg havde nul slik politik da mine var 1 år. Men jeg ved at de heller ikke fik en lagkage og fedte med i den alder. Jeg var af den mening at det er madsvineri. Først kæmper du en kamp for at børnene skal lære at spise pænt, og så stikker man dem en lagkage, som de sidder og roder med. Så vi spran også over. ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *