Fleurs legehus · velkommen indenfor

legehus-indvendig-1 legehus-indvendig solcellelampe-legehus legehus-legekoekken-micki legehus-indvendig-legemad legehus-indvendigt-kasseapparat legehus-indvendig-flagranke legehus-indvendig2 legehus-indvendig1

En af Fleurs fødselsdagsgaver fra os var, at vi i al hemmelighed havde gjort legehuset færdigt indvendigt. Det eneste Fleur kendte til var at vi var ved at male det, og hun derfor ikke måtte gå derind.

Efter morgensang, gaver og morgenmad, gik vi ud i haven, og viste hende den ekstra gave. Hun blev ellevild og studerede hver en ting. Straks bød hun indenfor i “Fleurs restaurant”, og lavede mad til Pierre, imens jeg gik ind og lavede mad til gæsterne der senere skulle komme.

Alle tingene i legehuset er nøje udvalgt, og vi har bevidst ikke fyldt det med “aflagt skrammel”. Det skal være hyggeligt at være derinde, og i tråd med resten. Det eneste der mangler, er at vi får lavet en bænk og et lille bord, så hun har et sted at servere maden.

Jeg er simpelthen så glad for, at vi nåede at blive færdige. Synes det er blevet super hyggeligt, og tror vi alle kommer til at tilbringe mange timer i det lille hus.

Det grønne service og det lille skærebræt har Pierre fundet i genbrug. Det passede bare helt perfekt ind og kostede samlet tyve kroner. En stor del af legemaden er dobbelt fra legeværelset. Dog har vi købt enkelte ting ind som f.eks. mælk, juice og æggebakke. De tre ting sammen med gryder og tallerkener er det hun bruger mest, og derfor skulle det heller ikke mangle i legehuset. Vi kunne heller ikke stå for sættet med sennep og ketchup. Umiddelbart ligner det helt almindeligt plastik legetøj, men når man åbner låget og trykker, kommer der enten ketchup eller sennep ud i form af en snor. Det var mega sjovt at se Fleurs reaktion første gang hun prøvede dem. :)

Kasseapparatet er en gave fra Fisher Price og total nostalgi for mig. Det er slidstærkt og sjovt legetøj som bare holder. Fleur har allerede solgt mange is gennem vinduet til højre for kasseapparatet – så hyggeligt!

Flagranken fra Cam Cam er simpelthen så fin i farver og prints, og giver lidt ekstra hygge i legehuset. Loftslampen kører på solceller og tændes med en lille fjernbetjening. Den lyser overraskende meget op i mørket, og skaber lidt hjemlig hygge. Den lille buk på væggen har en ven af familien skudt, så der er også lidt historie i huset.

Jeg har tidligere delt billeder af legehuset udefra – dem kan I se her.

Hvad synes I om resultatet?

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

8 thoughts on “Fleurs legehus · velkommen indenfor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *