Inspiration til legetæpper til baby - det bedste jeg ved ...
inspiration jeg anbefaler

Inspiration til legetæpper til baby

baby-taeppe-legetaeppe

1. OyOy // 2. Name It // 3. April Showers (på tilbud lige nu) // 4. Fabelab // 5. Ferm Living (på tilbud lige nu) // 6. by Heritage

Min svigerinde søgte for nyligt inspiration til pæne legetæpper, og det fik mig til at Google lidt. Det kan jo lige så godt komme jer til gode, og jeg har derfor lavet denne collage. Måske I også er på udkig efter et lækkert tæppe til baby? Så er der i hvert fald lidt i forskellige prisklasser her.

Herhjemme har vi det lækre Fabelab play-fold-bird tæppe i farven Dawn, og jeg elsker det! Synes simpelthen det er så smukt. Ideen med at det kan foldes er så fin, og jeg tænker det kommer til at følge Luc mange år frem.

Ovenpå legetæppet har vi et stativ fra Moulin Roty. På billedet her kan man se både tæppe, stativ og en meget glad baby. ♡
Det er en løsning vi alle er super glade for. Det er nu engang rart med lidt rolige rammer til alt det farverige legetøj der ligger på tæppet og hænger på stativet. ;)
Under tæppet har vi skumgulv for et blødere og mere isolerende underlag.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Østfronten
    januar 15, 2015 at 7:43 pm

    Legestativet er så skønt – vi havde det også til Bean (og det er nu lånt ud for anden gang). Jeg synes rigtig godt om konceptet med at man selv kan tilføje det legetøj, der er alderssvarende og som barnet er interesseret i. Nåja, og så er æstetikken heller ikke at kimse ad!

    Jeg håber i øvrigt at lille Luc er i bedring ovenpå vaccinen. Alt det bedste til jer

Skriv et svar