Invitation til 4 års fødselsdag – DIY

hama--perler-isvaffel-invitation-1 hama--perler-isvaffel-invitation

Om mindre end fjorten dage fylder vores #lillebittestorefleur 4 år. Tiden flyver afsted, og vi forsøger at følge med. Som altid går vi jeg meget op i at sende pæne invitationer afsted, og denne gang var ingen undtagelse. 4 års fødselsdag – det er jo stort!

Da Fleur var hjemme med skoldkopper og skulle aktiveres, gik vi i krig med Hama Perler. Til en start skulle det bare være en pind-is med indbydelse bagpå, men som altid griber mine projekter om sig, og pludselig blev det til en uro. Altså knap 400 perler senere. ;)

Invitationerne har vakt stor glæde hos modtagerne, og Fleur er stolt over at have været med til at lave dem. Hun mistede dog interessen flere gange løbende (forståeligt nok), og satte sig til at sortere perlerne eller lege med noget andet. Men det var et hyggeligt fælles projekt, og det er helt sikkert noget vi skal gøre igen.

★★★ Har du set konkurrencen om et gavekort på 500 kr til Vi Små her på bloggen? Du kan stadig nå at deltage lige her. ★★★

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

19 thoughts on “Invitation til 4 års fødselsdag – DIY

  1. Tusind tak! :)

   Jeg lavede to mere end på billedet. Jeg laver også altid en ekstra til gemmerne. Tænker at det måske er sjovt for børnene at se engang om mange år. ♡

  1. Tusind tak, Camilla! Din søde besked var lige hvad jeg havde brug for ovenpå nogle hårde dage, tusind tak! ♡

   Det er et hyggeligt (og lidt stort) projekt. Men det ville klart være nemmere, hvis perlerne er sorteret på forhånd. ;)

 1. Hvor er de bare søde og flotte :) Du kan vel tilfældigvis ikke huske hvilken skrifttype du brugte?

 2. Fed idé!!
  Hvordan sendte du dem med posten uden at risikere, at de gik i stykker?
  Bobbelplast? En speciel kuvert??

 3. Hjælllp! Jeg har kastet mig ud i projektet, da de ser SÅ fine ud. Jeg kan se på dine billeder at du ligesom har perler på hveranden og ikke klods op ad hinanden.. Det prøvede jeg også, men da jeg skulle stryge, kunne jeg ikke smelte dem nok til at de smeltede sammen.. Jeg smeltede i hvert fald pladen inden!! Hvad gør jeg forkert? Jeg har brugt en firkantet plade og Jeg har brugt Midi-størrelsen på perlerne.. Dåbsinvitationerne skal reddes!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *