Må jeg se din krydderiskuffe? - det bedste jeg ved ...
hjemme hos os køkkengrej

Må jeg se din krydderiskuffe?

Da vi fik nyt køkken, fik vi også en krydderiskuffe, hurra! Aldrig mere skal vi tilbage, til det krydderiskab fra helvede, som vi havde i lejligheden. Der var bare altid rod i det, og vi fandt aldrig frem til en løsning der fungerede.

Derfor var det vigtigt for mig, at finde en god løsning her i huset. Søgte efter inspiration på nettet, men folk viser åbenbart ikke deres krydderiskuffer frem. Ærgerligt for mig (og mange andre?), så nu bliver min altså blogget.

Jeg har brugt små kvadratiske akrylæsker fra Søstrene Grene, en label på låget der viser indholdet, og en label i bunden, hvorpå der står holdbarhedsdato.

Vil du vise din krydderiskuffe frem, så andre kan blive inspireret? Send mig gerne link, hvis du blogger det, så opdaterer jeg indlægget.

You Might Also Like

16 Kommentarer

 • Reply
  Anne
  maj 3, 2012 at 8:40 pm

  Jeg har sjovt nok også lige ryddet op i min krydderiskuffe! Jeg har brugt små lave glas m. låg fra Urtekram, og så har jeg klistret en neonfarvet prik på toppen m. tekst og udløbsdato. Så det minder ret meget om din ide:)

  • Reply
   Tine
   maj 14, 2012 at 7:38 pm

   Det var da lidt sjovt Anne… :-) Jeg kiggede faktisk også på de små glas fra Urtekram, da jeg i forvejen havde fire styk af dem. Synes bare det var ret mange jeg skulle ud at købe, så droppede det igen. Men kan sagtens forestille mig, at dine er super fine.

   KH Tine

 • Reply
  Differentia
  maj 3, 2012 at 10:57 pm

  Dejlig inspiration, vi er nemlig præcis indehavere af krydderiskabet fra helvede :-)

  • Reply
   Tine
   maj 14, 2012 at 7:39 pm

   Dejligt jeg er/var den eneste med krydderiskabet fra helvede… ;-)

   KH Tine

 • Reply
  Eva
  maj 4, 2012 at 4:27 am

  Hvor ser det fint ud. Den ide vil jeg huske.
  Jeg har ikke nogen særligt fin løsning, så der er ikke noget at vise frem, desværre. Tak for inspiration.

  • Reply
   Tine
   maj 14, 2012 at 7:40 pm

   Velbekomme Eva! :-)

   KH Tine

 • Reply
  Michelle
  maj 4, 2012 at 4:45 am

  Min går vel lidt under temaet, organiseret rod ;) Jeg har en 90’er (90 cm) til krydderier, bagepulver og (meget) krymmel. Jeg har ikke opfundet den dybe tallerken mht indretningen, alle glas og små bøtter ligger ned så det giver et overblik ved første øjekast… Jeg nægtede at købe den færdige opdeling til skuffen da vi lavede køkken, for så kunne man kun lægge krydderiglas i a la Santa Maria.

  • Reply
   Tine
   maj 14, 2012 at 7:44 pm

   Fedt at du lige nævner (meget) krymmel… Jeg har nemlig også rigtig meget krymmel, men det har altså ikke lige fået en plads endnu. Skal lige finde på noget smart først. :-)

   Den der færdige opdeling man kan købe, er simpelthen så irriterende. Den gad vi bare heller ikke have, da vi slet ikke ejer de glas fra Santa Maria, og heller aldrig kommer til det.

   KH Tine

 • Reply
  Frk. Ranke
  maj 4, 2012 at 6:16 am

  Super fin løsning, får helt lyst til at få styr på min, for den er da bare et rodeskuffe:-) men meget inspirende det du har fundet frem til.

  • Reply
   Tine
   maj 14, 2012 at 7:44 pm

   Dejligt du finder det inspirerende Frk Ranke. :-)

   KH Tine

 • Reply
  Camomilla
  maj 4, 2012 at 7:55 am

  Smart :)

  • Reply
   Tine
   maj 14, 2012 at 7:45 pm

   Vi er også meget glade for det. :-)

 • Reply
  Anonymous
  maj 4, 2012 at 10:16 am

  Sjovt, jeg viste faktisk min krydderiskuffe frem for et stykke tid siden http://voksevaerket.blogspot.com/2012/04/ro-i-skuffen.html
  Er nu ret pjattet med din ide ;-)

  Ha’ en dejlig dag

  • Reply
   Tine
   maj 14, 2012 at 7:47 pm

   Dejligt du også har vist din frem Rebekka. Det er rart med organiserede krydderier, ikke? Din løsning er rigtig fin! :-)

   KH Tine

 • Reply
  helle
  maj 23, 2012 at 11:38 am

  Skøn ide – jeg vil gribe ideen og få styr på min skuffe fra helvede:-)

  Jeg bager rigtig mange kager, og har derfor også rigtig meget krymmel og sukkerpynt og til det har jeg fundet en god løsning i en værkstøjskasse med små rum (fra Silvan). Det smarte ved den, er at man så får et overblik over alt man har, mens man pynter. Til forskel fra krydderierne, hvor det jo vil være træls at skulle hive en hel kasse frem hver dag.
  Bare til “krymmel-organisations-tip”.
  KH Helle

  • Reply
   Tine
   juni 1, 2012 at 9:18 pm

   Tak for tippet Helle! Det var en rigtig god idé. Jeg har også en masse krymmel liggende, som jeg ikke lige har organiseret – endnu. ;-)

   KH Tine

Skriv et svar