Marmar final sale // spar 60% på alt AW15 - det bedste jeg ved ...
børnetøj jeg anbefaler

Marmar final sale // spar 60% på alt AW15

marmar-udsalg

Marmar har i dag sat udsalgsslutspurten ind, og derfor er alt AW15 nedsat med 60%. Virkelig fin besparelse! Jeg har naturligvis været forbi og fundet lidt lækkerier. Denne gang var det Fleur der blev shoppet mest til, og således er der nu både bluse, leggings, buksedragt og bukser på vej til hende. Løb og køb – det er her det sker. :)

Forude venter en travl uge med bl.a. messe og dermed et par dage i København. Hotellet er booket, og jeg glæder mig helt vanvittigt. Nok mest til en nat på hotel heeelt alene, men det siger vi ikke til nogen… ;)

Ej, der er rigtig mange ting at glæde sig til på den tur. Både i forhold til mit arbejde hvor vi har nogle spændende møder i Kbh., og til alle de nyheder jeg skal se på CIFF (børnemodemessen) og og og… Det bliver så godt!

Rigtig god ny uge til alle.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar