Meri Meri Liberty pynt // Poppy & Daisy love - det bedste jeg ved ...
fødselsdag

Meri Meri Liberty pynt // Poppy & Daisy love

liberty-pynt

Indeholder reklame – i form af affiliatelinks

Med under tre uger til Fleurs fem års fødselsdag, er jeg for alvor begyndt på planlægningen af den store dag. Jeg har her til aften færdiggjort design på invitationerne – hurra! Så nu skal de bare printes og laves færdige, så vi kan få dem sendt ud. Glæder mig til at vise det endelige resultat frem. :)

Fleurs 4 års fødselsdag har jeg skrevet om her. Jeg vil klart hente inspiration og kopiere nogle ting fra sidste år. Vi havde simpelthen sådan en dejlig dag allesammen og spiste en masse lækre sager. Fleur har bedt om stort set samme menu i år, så det skal hun få.

Pynten derimod kunne jeg godt tænke mig at lave lidt anderledes. Det var en fest med balloner og pomponer sidste år, men se nu lige det fine Liberty pynt og service fra Meri Meri. Poppy & Daisy – som printet hedder, har jeg altid været vildt forelsket i. Det er simpelthen så smukt! Så at kunne få paptallerkner, kopper og servietter i Poppy & Daisy kan jeg næsten ikke stå for. Og se nu lige de fine knallerter og de smukke ophæng. Er det ikke bare yndigt? Jeg kan næsten ikke få armene ned – er helt forelsket i Meri Meris nye Liberty serie.

Sidste år havde vi det fine pariserhjul på bordet, og det kommer nok på igen. Det er simpelthen så fint. Den søde isvogn var desværre ikke kommet til Danmark sidste år, da Fleur havde fødselsdag. Vi havde jo ellers inviteret til kage og is efter Fleurs ønske, så den fine vogn havde været perfekt dertil. Men vi snuppede pariserhjulet til cupcakes i stedet og var mere end tilfredse. Jeg kan dog ikke lade være med, at blive lidt begejstret over at se isvognen på lager – den er jo så fin. ;)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar