Miniferie i haven med indvielse af bålplads - det bedste jeg ved ...
Fleur i haven lækkerier Luc

Miniferie i haven med indvielse af bålplads

baalpladsbaalplads-lucristet-skumfidusfleur-luc-baalpladsberg-trampolin

Den dejligste miniferie synger på aller sidste vers, og alt imens børnene sover tungt, taler Pierre og jeg om hvilke skønne dage vi har haft og hvor meget plus sådanne dage giver på kontoen.

Det fantastiske vejr har naturligvis en stor del at sige i det her. Vi har nærmest været ude fra morgen til aften, og hygget os i haven med både bål, såning i køkkenhave, leg i sandkassen og meget mere.

Luc har desværre ikke været helt på toppen, og derfor blev den ellers planlagte tur til Legoland i fredags aflyst. Det var bare børnene og jeg der skulle afsted, da Pierre var på arbejde. Heldigvis havde jeg ikke sagt noget til Fleur, så vi hyggede i haven med håndmadder og is i stedet.

Som tidligere skrevet manglede vi lidt sten til espalieet for at kunne blive færdige. Fredag aften lavede jeg et søge opslag i en lokal salgsgruppe på Facebook, og straks blev vi tilbudt at hente marksten flere steder i byen. Jeg lavede også et søge opslag på træstubbe til bålpladsen, og også her var vi super heldige. En mand tilbød at skære friske stubbe til os for bare 100 kr. Fantastisk, ikke?

Således er der nu flueben ved de projekter, og vi kunne derfor indvie bålpladsen i dag med ristede skumfiduser. Vildt hyggeligt! Det blæste godt nok en del, men indvies det skulle den altså…
Efter aftensmaden var der stadig lidt gang i bålet, så vi tog lige en skumfidus til dessert. Og ja, vi fik pasta bolognese til aftensmad og gik direkte fra havebordet og hen til bålet – deraf billeder af beskidte børn. ;)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar