Opskrift på lækker bananis

bananis-opskrift

Vi kender det alle… Bananerne i frugtskålen bliver lidt for hurtigt modne, og pludselig er man akut nød til at bage en banankage. Det er ikke det værste at blive udsat for, men det er bare ikke altid der lige er tid til det.

I stedet for at smide bananerne ud, skærer jeg dem i mindre stykker, og putter dem i fryseren til senere. Så er der både til smoothies, kager og is når den søde tand melder sig.

Fleur er (som de fleste andre børn) ret glad for is, men særligt bananis er en af favoritterne, når vi køber is hos isboden. Nu er vi begyndt at lave det hjemme også, og glæden er stor hos Fleur. Det er is med god samvittighed, og så er den tilmed super nem at lave. Alt du skal bruge er frosne bananer.

Jo, den er god nok – der skal ikke andet til, for at lave en lækker fløjsblød bananis. Du blender bare de frosne stykker banan med en stavblender til klumperne er væk og konsistensen er cremet, og så er der bananis. Hvis det skal være lidt festligt, kan du drysse en smule krymmel henover. Nemt, ikke?

Nu vi er ved snakken om is… Sidste år lavede vi lækre ispinde i sjove forme, og jeg tror det er ved at være tid igen. Se min opskrift på blåbæris lige her og tvillinge-jordbæris lige her.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *