Rødbeder - det bedste jeg ved ...
mad sylte

Rødbeder

Klokken er nu 5 kg rødbeder og et rødt køkken senere, og jeg tager mig lige en slapper. Desværre var ikke alle 5 kg store nok til at kunne stikkes ud, så resten blev bare runde. Mon det betyder, at jeg skal købe flere udstikkere, eller at jeg er en smule tosset?

Pierre har for et par år siden, sagt stop til flere udstikkere, så når jeg finder en, jeg bare eje, smugler jeg den med hjem. Faktisk har han også lige sagt stop, til at sylte rødbeder igen næste år, da han ikke kunne holde eddikelugten ud. Det har ikke generet ham før..? Hmm… Sure gamle mand. :-)

Nå men er der nogen, der kan holde eddikelugten ud, og vil låne mig et køkken næste år? Jeg kvitterer med rødbeder, selvfølgelig.

You Might Also Like

15 Kommentarer

  • Reply
    Mia
    november 3, 2011 at 5:02 am

    He he, de er fine som stjerner. Mine børn elsker rødbeder, heldigvis kommer min mor lige forbi med et par glas indimellem. Kan du ikke bare sylte rødbeder når Pierre skal et eller andet, så han slipper for lugten?
    Kh Mia

  • Reply
    Miss Alsing aka Trunte
    november 3, 2011 at 5:43 am

    Hihi du skal være velkommen her…jeg eeelsker hjemmelavede rødbeder ….!!

    Hvor er de fine med de former :o)

    Kh. Trine

  • Reply
    Mette
    november 3, 2011 at 6:00 am

    Sikke en god ide! eddikelugt eller ej?

  • Reply
    Margit
    november 3, 2011 at 6:26 am

    :) – skønt! jeg er vild med det – det er bare så fed en ide.
    x
    m

  • Reply
    Anne
    november 3, 2011 at 6:41 am

    Hihi, der sker vist noget med mænd når de bliver gift måske? Gamle mavesure mænd altså, tsk tsk… ;)
    De ser viiiiildt fine ud i de former der. Meget sjovere end de runde! Basta!

    Kh

  • Reply
    Michelle
    november 3, 2011 at 7:16 am

    Du skal være velkommen i mit køkken, vi kan godt lide rødbeder og edike lugten følger jo med ;)

    Hvor er de fine som stjerner og hjerter – de vil gøre det fint på en mad med leverpostej :)

  • Reply
    Louise
    november 3, 2011 at 8:37 am

    ej hvor ser det fedt ud, vildt go ide….. gør da ens leverpostejsmad SÅ MEGET sjovere :-) :-)

    Tak for din mail, glæder mig meget til idag:-)

    Jeg skriver igen senere

    knus

  • Reply
    DiSign-Keramik
    november 3, 2011 at 12:52 pm

    Hej søde
    Du skal være så evigt velkommen her…., elsker nemlig også hjemmesyltede rødbeder.
    Knus Lady Di

  • Reply
    Rikke
    november 3, 2011 at 1:53 pm

    Uha nu fik du pludselig mange tilbud- men det er da klart med så fine og hyggelige syltede rødbeder der kommer ud af en eftermiddag i køkkenet hos dig…
    vil bare lige sige- her ville vi ELSKE din version! – Kan du rumme at lave flere efter omgang g syltning hos alle dine andre tilbud skal du bare vide at du er MERE END VELKOMMEN her hos os også:O)
    smil fra Rikke

  • Reply
    Maja
    november 3, 2011 at 1:54 pm

    Hvor er de sjove :)

  • Reply
    Thits mor
    november 3, 2011 at 9:03 pm

    Ih de er så fine!!! Satser på en rødbedemad hjemme hos imorgen – nu hvor du ikke agter at servere pandekager;)

  • Reply
    Tine
    november 4, 2011 at 9:47 pm

    Tak for Jeres søde tilbud! Kan jeg gør det brug af det næste år, hvem ved? :-)

    Sådan en mad med leverpostej smager nu meget bedre med stjernerødbeder…

    @Anne – Det var godt nok hurtigt, hvis det er ægteskabet der har skabt en mavesur mand. ;-)

    @Louise – Du er så strid! Og nu glemte du jo helt at få en rødbedemad, fordi jeg var så sød at servere pandekager alligevel. ;-) Havde ellers øko bønnepostej – stik den! :-)

    Kærlig hilsen og god weekend, Tine

  • Reply
    Trine-Emilie
    november 16, 2011 at 11:18 pm

    Årh det er en god ide!! ville elske at få frikadeller med røde hjerter til aftensmad!

  • Reply
    Tine
    november 17, 2011 at 12:09 am

    Lidt sjovt du spiser rødbeder til frikadeller… :-) Skal jeg ha’ noget til, er det altid rødkål. Men jeg må prøve med rødbeder en dag. :-)

    Kærlig hilsen Tine

  • Reply
    vitterligvitterlig
    januar 17, 2014 at 4:33 pm

    Det var vel nok de fineste rødbeder jeg nogensinde har set :-) Og hjemmesylt er da bare det bedste. Mit køkken er altid åben for sylt, så du kigger bare forbi – hvis det stadig er bandlyst her i 2014 ;-)

Skriv et svar